Andrei si Cristina: se potrivesc sau nu? Credeti ca au sanse sa castige Marea Finala?


andrei-cristina-mire-mireasa-mpfm3

Andrei si Cristina formeaza un cuplu de aproape 10 luni. Inainte ca cei doi sa aiba o relatie, Cristina a format un cuplu de scurta durata cu Gabi, iar Andrei a tatonat terenul cu Denisa, incercand sa uite de fosta iubire avuta cu Adina.

De cand formeaza un cuplu, Andrei si Cristina s-au atasat foarte mult unul de altul, iar relatia lor s-a transformat in logodna si se va transforma in curand si intr-o casatorie. Ambii s-au dovedit a fi pe parcursul competitiei destul de gelosi, orgoliosi si foarte incapatanati, specific zodiei lor.

Cu toate acestea relatia dintre Andrei si Cristina nu a fost ocolita de reprosuri si neintelegeri, dar si de conflicte cu alte cupluri. Andrei s-a declarat mereu a fi un baiat care spune lucrurilor pe nume, iar atunci cand a avut ceva de spus a facut-o.

Chiar in emisiunea de astazi, el nu a mai putut rezista sa vada cum Laur si Oana se contrazic in afirmatii si a declarat ca cei doi au jucat un rol in aceasta emisiune, doar pentru a fi sustinuti, nepasandu-le nicio clipa de relatia lor de iubire. Andrei despre Oana si Laur: “Iubirea nu merge cu minciuna!”

In ultima perioda, tensiunea competitiei si-a spus cuvantul in relatia dintre Cristina si Andrei, care si-au reprosat mai tot timpul lipsa de afectiune, dar si faptul ca nu s-ar potrivi in totalitate. Cu toate acestea, ei au mers mai departe, punand totul pe seama tensiunilor din concurs.

Andrei si Cristina au declarat ca doresc sa se casatoreasca in Marea Finala. Mai multi fosti concurenti MPFM2 (Lorena-George, doamna Cristina, Andreea-Alin, doamna Luminita si Dragos) cred in iubirea celor doi.

Daca la inceputul competitiei, Andrei se afla mai mereu pe prima pozitie in randul celor protejati, cu timpul el a scazut in voturi, iar in ultima perioada nu a mai fost deloc protejat de telespectatori.

Credeti ca Andrei si Cristina vor iesi invingatori in Marea Finala? Credeti ca relatia lor va rezista in afara competitiei?

Articol realizat de Raluca

4 comentarii la “Andrei si Cristina: se potrivesc sau nu? Credeti ca au sanse sa castige Marea Finala?”

  1. 4
    Ciurlea Mihaela Says:

    Nu stim daca vor iesi castigatorii concursului, insa cel mai important pt noi este ca sunt invingatori in propria lor viata.
    Sunt atat de frumosi atat in exterior cat si in interior si asta e tot ce conteaza.Noi iubim SINCERITATEA, iar ei sunt intruchiparea ei.

  2. 3
    petruta Says:

    Pacat ca nu vor fi ei castigatorii, sa ne rugam sa nu fie eliminat nici unul din ei in finala. BAFTA va iubesc sunteti copii frumosi sa va iubiti toata viata

  3. 2
    maria rosu Says:

    sustin ray si tina pt mireasa sezonului tina merita .

  4. 1
    Tilda Says:

    Mda, parerea mea ca nici Andrei nu rezista langa nimeni, dar nici Cristina. Sunt amandoi orgoliosi, egoisti, incapatinati, putin razbunatori, nuci unu nu se lasa, fereaaasca sa ii critice cineva :) ))))
    Nu stiu cat o sa reziste afara, tare ma tem ca … Andrei o sa o “altoiasca” pe Cristina , asa la impuls cu dosul palmei peste gura sau cu o cratita :) ))), ulterior o sa-i para rau. Oricum , nu se vor plictisi :) )))

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free