Grigore si Mariana, cel mai hotarat cuplu din competitie! Au sanse sa castige Marea Finala?


grigore-mariana-mire-si-mireasa-mpfm3

Grigore si Mariana sunt in momentul de fata cel mai longeviv cuplu de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 3, de curand acestia au implinit 11 luni de relatie. Cei doi s-au placut reciproc inca de la inceput si au decis sa traiasca impreuna o frumoasa poveste de dragoste.

Relatia lor a decurs frumos, ducand la un moment dat chiar si la o cerere in casatorie. Cu toate ca de-a lungul competitie, Grigore si Mariana s-au remarcat ca si un cuplu decent, modest si foarte strans, ei nu au fost lipsiti de micile neintelegeri. Lipsa de maturitate a lui Grigore combinata cu seriozitatea Marianei a cauzat mici neplaceri in cuplul lor. Nemultumirile Marianei cu privire la comportamentul copilaresc al lui Grigore au deranjat-o si pe mama concurentei, care atunci cand a fost cazul si-a impus punctul de vedere, interzicand la un moment dat relatia celor doi.

Motivat de iubirea logodnicei lui, Grigore a decis sa se schimbe si sa devina un om mult mai responsabil si mai serios, asa cum si-a dorit dintotdeauna Mariana. Cu toate acestea, spiritul de artist al lui Grigore a ramas, iar acesta a incantat-o pe iubita lui la fiecare aniversare cu surprize cat mai interesante si mai romantice.

In momentul de fata, Grigore si Mariana sunt cel mai hotarat cuplu in ceea ce priveste casatoria in Marea Finala. Din pacate, ei nu sunt foarte sustinuti, motiv pentru care au fost si atacati prin nominalizari de catre restul concurentilor.

Pe ultima suta de metri, Grigore si Mariana au primit si mici intepaturi din partea lui Andrei si a lui Laur, care nu cred in povestea lor de dragoste. Andrei si Laur au fost de parere ca Grigore joaca doar un rol.

Mariana a fost si ea deranjata de faptul ca Oana si Laur au incalcat toate regulile competitiei si nu au patit nimic, pe cand ea si Grigore au fost sinceri si totusi nu au fost la fel de sustinuti.

Mariana a declarat in ultima emisiune a acestui sezon ca Oana nu merita sa fie Mireasa competitiei, pentru ca Oana a incalcat regulamentul acestui reality show matrimonial.

Lorena, fosta concurenta MPFM2 si castigatoarea sezonului trecut, sustine cuplul Grigore-Mariana.

Credeti ca Grigore si Mariana au sanse de a castiga aceasta competitie? Credeti in sinceritatea cuplului lor?

Articol realizat de Raluca

3 comentarii la “Grigore si Mariana, cel mai hotarat cuplu din competitie! Au sanse sa castige Marea Finala?”

  1. 3
    POPESCU LUCHIANA Says:

    Da au mari sanse pentru ca sunt singurii care merita! Iar noi ii iubim si vom lupta pentru ca ei sa castige pana in ultimul moment din Marea Finala! Va iubim! <3

  2. 2
    gogu Says:

    Sa castige ! Sunt copii seriosi, maturi, sinceri,educati, intr-un cuvan sunt singurii pregatiti pentru viata in doi.Felicitari si CASA DE PIATRA!

  3. 1
    Tilda Says:

    Nu, nu au nici o sansa. Ei au fost cei mai la locul lor, cei mai cuminti, nu au facut”materiale “, nu au fost promovati nici odata. Lumea nu prea i-a votat, eu ma mir ( dar si ma bucur ) ca au ajuns pana aici. Eu una, o sa fiu multumita daca ei vor fi finalisti si nu va fi eliminata Mariana sau Grigore.
    Bravo lor, nu au uitat pentru ce au mers acolo, nu s-au tiganit, nu au pronuntat nici macar odata ” gata, nu te vreau, proasta, iti pute gura, esti o zdreanta, un nimic, etc, etc” Nu s-au certat , mereu s-au tinut de mana si cand erau separati. Deci fara mari drame, tiganie, impacari cu surle si trambite ….. ei mereu cuminti si cu minti,asa ceva nu este apreciat in acest show se pare de nimeni, nici de organizatori, nici de telespectatori.
    Deci, eu ma bucur daca ei vor fi finalisti , nici vorba sa castige competitia.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free