Se casatoresc sau nu Raymond si Constantina in Marea Finala? Afla in continuare…


raymond-constantina-mire-mireasa-mpfm3

Raymond si Constantina formeaza un cuplu de aproape 11 luni in competitia Mireasa pentru fiul meu – sezonul 3. Daca pentru Raymond a fost dragoste la prima vedere, pentru Constantina lucrurile nu au stat la fel, caci Raymond nu s-a aflat printre primele ei optiuni, aceasta placandu-l cu ardoare pe Traian.

Dupa ce Traian a ales-o pe Corina, Constantina si-a indreptat atentia catre Raymond, dandu-i sansa de a o cuceri, lucru care s-a si intamplat. Cei doi s-au indragostit si au pornit impreuna in competitie. Relatia lor nu a decurs intotdeauna lin asa cum s-ar fi asteptat, pentru ca cei doi au trecut si prin momente grele in acest concurs.

Cele mai frecvente reprosuri ale Constantinei la adresa lui Raymond au fost lipsa lui de implicare in activitati si pasivitatea, in timp ce el i-a reprosat iubitei lui ca nu este destul de afectuoasa si ca isi petrece foarte mult timp in fata oglinzii, in detrimentul dorintei de a fi o fata de casa, gospodina.

De-a lungul relatiei lor, Constantina a avut si numeroase acte de gelozie, acuzandu-l pe Raymond ca ar placea-o pe Oana.

Cu toate acestea, relatia lor a continuat, iar cei doi s-au si logodit si au petrecut si cateva zile de vis in Turcia, alaturi de Viorel si Laura. Dupa vacanta petrecuta la Bodrum, Constantina si Raymond s-au intors mai fericiti si mai uniti ca niciodata.

Din pacate momentele grele din relatia lor nu s-au oprit, ba mai mult decat atat cu doar trei saptamani inainte de Marea Finala, Raymond a dezvaluit faptul ca nu-si doreste sa se casatoreasca cu iubita lui.

Constantina a izbucnit in lacrimi pentru ca vestea a venit ca un traznet peste ea, iar motivele invocate de Raymond, si anume ca doreste sa se consulte cu familia inainte de a face pasul cel mare, au dezamagit-o si mai mult facand-o sa creada ca familia lui Raymond nu o place, asa cum s-a zvonit si din afara.

Tot din afara s-ar fi zvonit si faptul ca declaratia lui Raymond cu privire la dorinta de a nu mai face nunta cu Constantina, ar fi fost o strategie bine pusa la punct de catre sustinatori, care ar fi dorit sa o aduca pe Constantina din nou pe locul I. Acest lucru s-a si intamplat la o saptamana dupa disputa aprinsa a celor doi, care nu a fost lipsita de certuri, despartiri, lacrimi si multe reprosuri.

Dupa acea finala, Raymond si Constantina s-au impacat, iar Constantina a reusit usor, usor sa se obisnuiasca cu ideea ca nu se va mai casatori in Marea Finala.

Atat ea, cat si Raymond au demontat ideea ca totul ar fi fost o strategie a sustinatorilor si si-au continuat linistiti relatia in competitie, abtinandu-se de la certuri si conflicte cu cei din jur.

La scurt timp, Oana a decis sa faca niste declaratii socante, recunoscand ca a intretinut relatii intime in concurs si marturisind in acelasi timp ca ea si Laur nu sunt singurul cuplu care a facut acest lucru in competitie. Tot in aceeasi zi, Oana a mai declarat ca Mireasa Competitiei va fi Constantina, dand de inteles ca ii paseaza acest loc, daca ea va fi descalificata.

Descalificarea nu a venit, iar la o zi diferenta Oana si Laur au retractat cele declarate si au sustinut mai mult sau mai putin ca totul ar fi fost o strategie de atragere a voturilor de partea lor.

Constantina si Raymond, la fel ca si ceilalti concurenti, nu au dorit sa intervina pentru a-si da cu parerea despre cele declarate de Oana, iar efectul a fost cel scontat, Constantina si Raymond, iesind din nou pe primele pozitii in clasamentul celor protejati, iar Oana ocupand locul al III-lea.

Gurile rele ar spune ca Raymond si Constantina nu au intervenit pentru a-si spune punctul de vedere referitor la declaratiile Oanei, deoarece s-ar fi simtit si ei vizati, in momentul cand Oana a declarat ca mai sunt si alte cupluri care ar fi incalcat regula 25.

Desi intre cele doua concurente a fost mereu o rivalitate, acum spre final de competitie, Constantina si Oana s-au imprietenit, recunoscand ca au foarte multe in comun.

Aceasta prietenie pe final de competitie nu a fost insa crezuta de catre toti cei din afara, caci clasamentul le-a declarat din start a fi concurente si rivale. Oare cele doua au facut un compromis de dragul competitiei, pentru a-si duce la bun sfarsit strategiile pentru Marea Finala?

Desi Constantina si Raymond au declarat sus si tare ca nu vor face nunta in Marea Finala, Oana ar fi anuntat la un moment dat pe Antena Play ca cei doi s-au dus pentru a depune actele la primarie, lasand de inteles ca de fapt cei doi au o strategie si totusi se vor casatori.

In ultima emisiunea a acestui sezon, Raymond a declarat ca Oana si Laur nu au jucat corect in aceasta competitie.

Adevarul este ca Raymond si Constantina nu vor face o nunta in Marea Finala, singurele cupluri care vor face acest pas fiind Grigore-Mariana si Andrei-Cristina, acestia din urma fiind si singurii care si-au achizitionat deja verighetele in acest sens.

Credeti totusi ca Raymond si Constantina vor da tuturor planurile peste cap casatorindu-se in Marea Finala? Merita Constantina sa iasa Mireasa Competitiei?

Articol realizat de Raluca

Un comentariu la “Se casatoresc sau nu Raymond si Constantina in Marea Finala? Afla in continuare…”

  1. 1
    Maria65 Says:

    Dar ei au jucat corect ?? au fost cinstit ? n-au gresit cu nimic etc ,etc.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free