Lorena si George in afara competitiei! Afla ce mai fac castigatorii de la MPFM2!


george-lorena-mpfm-sezon-2

A trecut doar o luna si jumatate de la terminarea sezonul 2 Mireasa pentru fiul meu si multi sunt curiosi ce mai fac Lorena si George – castigatorii competitiei, dar si cum a decurs relatia si casnicia lor de la sfarsitul concursului matrimonial.

Ceea ce va pot spune cu siguranta este ca cei doi sunt foarte fericiti impreuna si este foarte posibil sa-i vedeti curand.

lorena-george-mpfm2-in-afara-competitiei

Atat ei, cat si doamna Cristina, mama lui George, au tinut fanii la curent tot timpul cu ceea ce fac.

Iata mesajul Lorenei pentru fani: “Multumim dragalasii nostrii, sa ne dea Dumnezeu si noua un copilas sanatos cand va vrea El, cand ajungem in Craiova dupa ce ne rezolvam o parte din probleme putem iesii cu fiecare in parte macar 5 minute sa stam pe o bancuta de vb , o sa ne rupem mereu o parte din timp pt toti,deoarce ne dorim va cunoastem , important este acum sa pastram legatura !”

Dupa terminarea competitiei matrimoniale, Lorena si George au petrecut cateva zile la Galati, unde au stat in sanul familiei lui George.

“Sunt cea mai fericita mamica.Fetita mea cea scumpa a venit impreuna cu baiatul meu acasa.Va pup pe toti cei ce ati fost alaturi de noi si va multumesc din suflet pentru tot.” a fost mesajul postat de doamna Cristina, mama lui George, pe facebook in ziua cand au ajuns cei doi la Galati.

In acest timp ei au avut si cateva intalniri cu fanii.

lorena-george-mpfm-2-angelo

lorena-mpfm2-galati

Pe data de 29 septembrie Lorena si George au sarbatorit 3 luni de la logodna lor.

lorena-george-mpfm2-3-luni

Iata ce postare emotionanta a scris doamna Cristina pe facebook in acea zi: “Cum pot uita data de 29,cand a fost una din cea mai frumoasa si memorabila data.Cererea lui George in casatorie incununata cu lacrimi si petale de trandafiri.Inima mea era pe cale sa sara din piept de bucurie si cred ca ati simtit ceia ce am simtit si eu si de aceia va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de noi .Multi nu stiti amanunte de cum a planificat George acea zi si cum nopti la rand nu a dormit si se uita la inel si astepta cu mare nerabdare momentul mult asteptat de noi toti.Imi iubesc copiii asa cum numai o mama o poate face isi le doresc sa se iubeasca asa cum numai ei stiu si sa ramana vesnic asa cum sunt acum(dragalasi)si d-voastra sa va dea d-zeu ceia ce si eu imi doresc .Va pup si va iubesc.”

Pe data de 1 octombrie, ei au plecat spre Craiova, la familia Lorenei.

lorena-george-mpfm-2-craiova

“Copiii mei au ajuns aseara la Craiova si sunt f.bine.Imi e dor de ei dar ma bucur ca sunt singuri si fericiti.Mereu spuneam ca eu nu voi fi cu ei tot timpul si iata ca acea vreme a venit.Fericirea lor e si fericirea mea dar ma gandesc cu nostalgie la ,,casa mireasa ptr.fiul meu”.Cred ca nu am profitat din plin de acele zile.Trebuia sa-mi strang copiii in brate din clipa in clipa si sa le spun cat de mult ii iubesc .Acum 5 zile i-am strans in brate si i-am pupat si parca a trecut o vesnicie de atunci.” mesaj postat de doamna Cristina, dupa plecarea Lorenei si a lui George de la Galati.

Pe internet se zvoneste deja ca Lorena si George vor fi prezenti in Gala pentru a-l incuraja pe Andrei. Povestea concurentului de la sezonul 3 a fost asemanata de mai multe ori cu cea a lui George.

Ati vrea ca Lorena si George sa fie sustinatorii lui Andrei?

Articol realizat de Raluca

6 comentarii la “Lorena si George in afara competitiei! Afla ce mai fac castigatorii de la MPFM2!”

  1. 6
    anonim Says:

    george+lorena=tanda+manda

  2. 5
    steluta Says:

    felicitari Lorena si George,sa vedem daca Andrei o sa ia in considerare sfaturile voastre si ale telespectatorilor!Adina nu=l merita e si urata,sa ramana si sa faca cuplu cu Denisa,o fata frumoasa!

  3. 4
    paula Says:

    uff nu nu dc ii invitati??mi se face rau iar o so vad pe mataita aia de lorena
    si pe ala george

  4. 3
    Alex Says:

    Felicitari copii, casa de piatra, ma bucur ca v-am sustinut in concurs. E o idee foarte buna sa-l ajutati pe Andrei, chiar, ar fi foarte bine deoarece si mie imi place Andrei. Sa stiti ca sunt tare dezamagit ca nu mai pot urmari emisiunea. Foarte multi urmaresc emisiunea in reluare din cauza programului. Multi nu-si pot permite un abonament, in strainatate am inteles ca nu se poate prinde, in concluzie vor pierde mult, foarte mult.

  5. 2
    dana Says:

    sa mearga in emisiune
    sa spuna fanilor lor sa il sustina pe andrei sa ramana in casa si sa faca un cuplu
    sa o uite pe adina
    nu il merita

  6. 1
    Ancuta Florina Says:

    Am dorii foarte mult sa vina George cu Lorena daca se poate,ai asteptam la Gala , poate ne fc o surpriza. Ai pupam , si pe voii echipa de la la mireasa pt. fiul meu.Va urmarim cu mare drag din Spania, super emisiune.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free