Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 5 octombrie 2013, de la ora 14.00 – prima parte


mirela-emisiune-05-10-2013-ora-14

Primul material din Gala de astazi, de la ora 14.00, a fost despre Gabi si alegerea facuta de el. Concurentul a oscilat intre doua fete: Oana si Cristina. Desi el a avut mai multe discutii cu Oana, in care i-a dat de inteles ca ar vrea sa formeze un cuplu cu ea, Gabi intr-un final a decis sa-i acorde o sansa Cristinei.

Decizia lui Gabi a afectat-o foarte mult pe Oana, care se astepta ca Gabi sa-i fi spus inainte de a o alege, ca nu este ea ceea ce cauta.

Sora lui Gabi a dorit sa intervina telefonic pentru a-si spune parerea referitor la alegerea facuta de fratele ei. Se pare ca aceasta este impotriva Cristiniei. Sora lui Gabi este de parere ca fratele ei nu a ales ceea ce trebuie.

Tot in Gala de astazi s-a discutat si despre cele intamplate in Gala de marti, cand prietenele Marianitei si-au exprimat punctul de vedere in ceea ce-l priveste pe Laurentiu. Atunci acestea ii spuneau Marianitei ca Laurentiu nu ar fi potrivit pentru ea si ca ar fi mai bine sa se mai gandeasca. In emisiunea de astazi, una dintre prietenele concurentei, Iulia, a intervenit telefonic pentru a-si cere iertare bunicii lui Laurentiu, pentru cele afirmate in Gala de marti.

Alt subiect din Gala a fost referitor la Raymond. Familia acestuia (mama, tata si sora lui, Vanessa) au dorit sa fie alturi de el in platoul emisiunii pentru a-l incuraja si a-i da un sfat in ceea ce priveste fetele.

Raymond a fost sfatuit sa-si indrepte atentia catre Constantina.

Desi concurentul oscila intre doua fete: Constantina si Gina, se pare ca in platoul emisiunii in direct el a recunoscut ca ar fi simtit acea sclipire pentru Constantina.

Ultimul subiect care a fost discutat in prima parte din Gala a fost despre Traian si Corina. Se pare ca decizia lui de a lua o pauza a starnit mai multe controverse. In timp ce fetele o sfatuiau pe Corina sa mearga la Traian pentru a lamuri lucrurilor, baietii spuneau ca Traian ar avea altceva in gand, si nu pe Corina.

In direct, Traian a dezvaluit motivul despartirii de Corina. El a spus “Am multe semne de intrebare legate de Corina”, “Corina s-a intalnit cu fostul iubit pana in ultima zi”

Din spusele lui, Traian se teme ca pe viitor Corina sa nu-l insele cu fostul iubit, caci spune el “In toate relatiile mele am fost inselat”.

Doamna Iuliana a tinut sa spuna altceva, si anume “Sunt multe motive care l-au indepartat pe Traian de Corina”

Andrei a dorit si el sa intervina spunand: “Si Traian are o iubita afara”.

Intrebat de Mirela daca exista o alta fata, raspunsul lui Traian a fost “poate da, poate nu”.

Nu ratati partea a doua din Gala de astazi, cand Lorena si George vor veni in platoul emisiunii pentru a-i transmite un mesaj lui Andrei.

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Pentru a afla mai multe din emisiunea de astazi, urmariti pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Un comentariu la “Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 5 octombrie 2013, de la ora 14.00 – prima parte”

  1. 1
    elena macovei Says:

    mi-ar placea sa faca cuplu raymond cu gina ,mi se pare mai potrivita pt el traian si mama lui st sub orice critica ,si pentru ca sa adus in discutie si Andrei ,vas ruga sa dati pozele care vau fost trimise cu Adina in discoteca la Focsani ,va multumesc

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free