Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 4 octombrie 2013, de la ora 14.00


mirela-emisiune-4-oct-2013-ora-14

Se anunta o dupa amiaza plina de subiecte incendiare in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, 4 octombrie 2013, de la ora 14.00, unde veti afla: Pe cine a curtat Sorin inainte de-a forma cuplu cu Claudia? Andrei si Robert isi arunca replici grele! Ce s-a petrecut cu Raymond in Casa fetelor? Cum a reactionat Denisa dupa ce a aflat care sunt intentiile Adinei, fosta iubita a lui Andrei?

Iata un mic rezumat al emisiunii de la ora 14.00:

Emisiunea de astazi a inceput cu rugamintea fetelor pentru toti telespectatorii: acestea cer ajutorul sustinatorilor si ii roaga pe acestia sa voteze ca cele doua fete, Andreea si Ramona, sa ramana pe mai departe in competitie pentru a avea si ele ocazia de a cunoaste mai bine baietii.

Primul material din emisiunea de la ora 14.00 a fost din Casa Mamelor si a Fetelor. Se pare ca divergentele intre Claudia si Cristina au continuat. Cristina a fost suparata pe faptul ca prietena ei, Cristina, nu a ajutat-o sa-si faca parul. Pe material se vede cum Claudia ii marturiseste Dianei ca este dezamagita de atitudinea Cristinei.

In platoul emisiunii, in direct, cele doua concurente au sustinut ca cele spuse pe material “au fost spuse la nervi, noi ne intelegem foarte bine”. Cristina a tinut sa precizeze “Uneori, Claudia se supara fara motiv!”.

Mirela i-a intrebat in direct si pe partenerii celor doua fete: “Gabi si Sorin, voi sunteti prieteni, cum va mai intelegeti?” Gabi a raspuns: “Destul de ok, cum mici divergente, dar in rest ok”

In continuare au fost aratate materiale din Casa Baietilor cu divergente intre Andrei si Robert.

Andrei a fost deranjat ca Robert a facut anumite presupuneri legate de motivele pentru care telespectatorii il voteaza, iar Andrei l-a acuzat pe Robert ca este invidious si schimbator.

Robert a sustinut faptul ca Andrei se foloseste de ceilalati concurenti pentru a-si atinge anumite scopuri. Acesta i-a reprosat lui Andrei ca nu participa cu ingrediente la bucatarie.

In direct Andrei a spus: “Robert a crezut ca sunt fals, iar eu am crezut despre el ca este invidios”.

Intrebat cu cine mai este prieten, Andrei a spus ca nu mai este prieten cu Traian, deoarece acesta din urma si-ar fi dorit ca Andrei sa fie scos din competitie de catre telespectatori.

In continuare au curs foarte multe mesaje pentru cei din casa. Iata cateva dintre ele:

“Puneti-l pe Traian sa repete ce a zis in emisiune, ieri cand a iesit din direct”
“Marianita nu te grabi sa-ti contrazici familia
“Sorin ai luat cea mai proasta decizie, formand un cuplu cu Claudia”
“Am vrea sa-l incurajam pe Raymond sa se apropie de Constantina”
“Doamna Iuliana respectul se castiga”
“Andrei capul sus”
“Nu acceptam scuze false de la un copil needucat”
– mesaj pentru Traian
“Andrei, esti foarte iubit si respectat de noi cei care votam”
“Traian si Corina, cel mai frumos cuplu..va vom sustine si va vom duce in finala”

Dupa ultimul mesaj, doamna Iuliana a tinut sa precizeze: “Va multumim, dar aici nu se va mai face nimic din partea noastra”

“Am luat o hotarare…am cerut staff-ului sa plecam acasa” a adaugat doamna Iuliana.

Mama lui Traian a marturisit faptul ca venirea in aceasta competitie a fost cea mai mare greseala din viata ei. Doamna Mirela i-a spus acesteia sa nu mai dramatizeze si a intrebat-o care a fost scopul ei? Raspunsul doamnei Iuliana a fost ca scopul este Mireasa pentru fiul meu, insa fetele nu au fost asa cum si-ar fi dorit.

Andrei a intervenit si el spunand: “Daca nu au iesit pe locul I, normal ca vor sa plece acasa”. El a mai adaugat “Lumea a vazut ce fel de persoane sunt si acum incearca sa fuga”

Replica doamnei Iuliana a fost “Nu voi da lui Andrei niciun respect, vom pleca acasa”. De asemenea, mama lui Traian a mai spus “Nu am venit in emisiune sa ma cert cu pleava societatii

Corina a fost foarte surprinsa de decizia celor doi de a parasi competitia. Concurenta se astepta ca Traian sa-i spuna si ei despre aceasta decizie.

Intrebat fiind, daca Corina este acum libera, Traian a raspuns: “Da”, “Inca o plac, dar eu aici nu voi mai face nimic”

Corina, Traian si doamna Iuliana au primit flori si mesaje de sustinere din partea sustinatorilor impreuna cu sora si tatal lui Traian. Acestia i-au incurajat in formarea unui cuplu: “Ar fi pacat sa stricati tot, inainte de incepe ceva frumos intre voi”.

Traian a spus ca nu poate forma un cuplu in aceasta competitie din cauza disputelor.

Tot in emisiunea de astazi s-au mai aratat materiale cu baietii in Casa Fetelor.

Materialul cu Robert in Casa Fetelor il arata pe aceasta mai mult in compania Dianei. El a impartasit cu iubita lui un subiect care l-a framantat. A vrut sa afle daca Diana ar fi fost interesata de Andrei, caci aceasta din urma ii daduse de inteles lui Robert ca ar putea s-o cucereasca pe Diana.

Raspunsul Dianei despre Andrei a fost: “Nu m-as fi bagat intr-o alta relatie…simt ca ascunde ceva, cu siguranta ascunde ceva”.

In materialul cu Laurentiu in Casa Mamelor si a Fetelor l-au aratat pe acesta discutand cu doamna Maria si Marianita despre neintelegerile existente in Casa Baietilor.

Majoritatea divergentelor dintre baieti sunt din cauza alimentelor. Mai multi baieti spun ca Andrei le ia din alimente. Daca Raymond i-a luat astazi apararea lui Andrei, nu la fel a facut Traian care a spus ” Daca el are muschi si noi avem stomac”.

Ultimul material din emisiunea de la ora 14.00 a fost cu Sorin in Casa Fetelor. Inainte de a forma un cuplu cu Claudia, el a stat de vorba cu Constantina despre posibilitatea formarii unui cuplu.

Decizia lui Sorin de a forma un cuplu cu Claudia a fost pentru ca spune el, a crezut ca pe locul al II-lea in ochii Constantinei ar fi fost Raymond si nu el. Constantina a spus insa spre final de emisiune ca Sorin ar fi putut sa aibe sanse.

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Daca vreti sa aflati mai multe din emisiunea de astazi, urmariti pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

2 comentarii la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 4 octombrie 2013, de la ora 14.00”

  1. 2
    Alex Says:

    Chestie de bani, te obliga sa-ti faci abonament. Unii nu-si pot permite, altii nu isi pot lasa serviciul, in concluzie vor pierde FOARTE multi spectatori.

  2. 1
    Angela Says:

    Buna.. Nu înțeleg .. De ce nu puneti inregistrarile cu emisiunile.. Dar faceți numai rezumate?!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free