Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 4 octombrie 2013, de la ora 12.00


mirela-emisiune-04-10-2013-ora-12

Premiera in istoria competitiei: Mamele au protestat astazi impotriva lui Andrei. Se pare ca a fost vinerea neagra pentru mamele din competitie. In semn de protest, acestea s-au imbracat in negru. Ele protesteaza pentru cele intamplate in emisiunea de ieri. Majoritatea mamelor nu se mai simt respectate de catre Andrei.

Mamele sunt suparate ca Andrei a parodiat genericul emisiunii si a jignit fetele. Ele nu vor sa-i mai pronunte numele. Andrei a tinut sa precizeze: “Nu am cantat pentru ele”

Nu toate fetele au sustinut protestul mamelor, Ramona fiind cam singura care le-a dat dreptate in emisiune.

Doamna Elena crede ca fetele il plac pe Andrei de cand iese pe primul loc.

Andrei a avut si el ceva de spus legat de nemultumirile mamelor: “Doamna Iuliana este deranjata ca Traian nu mai iese pe primul loc”, “Bunica lui Laurentiu a inceput cu protestul de cand am iesit iar pe primul loc”.

Doamna Iuliana, dar si restul mamelor cred ca Andrei nu o respecta pe mama lui si sunt deranjate de faptul ca nu a venit cu ea in emisiune.

“Noua ni s-a spus ca baietii trebuie sa vina cu mamele” au fost cuvintele doamnei Iuliana.

Andrei a tinut sa precizeze faptul ca are 27 de ani si ca nu are nevoie ca mama lui sa-i aleaga fata cu care trebuie sa faca un cuplu.

Deranjat de multiplele cuvinte dure spuse la adresa lui, Andrei a spus: “O sa plec pentru a multumi pe toata lumea…oricum cred ca o sa plec”.

In emisiunea de astazi au venit foarte multe mesaje de sustinere si incurajare pentru Andrei. Majoritatea au sunat cam asa:

“Andrei este sincer”…de aceea primeste mesaje

“Andrei nu a mintit nicio secunda, a spus de la inceput ca vrea sa o uite pe fosta”

“Noi votam sinceritatea”

“Este apreciat cu bune si cu rele”

“Rusine mamelor”

Alin a vrut sa faca o surpriza unei fete din competitie. A intrebat-o pe Iulia in direct daca vrea sa fiu iubita lui, iar ea a acceptat.

Pe final de emisiune s-a aratat un material cu niste divergente de opinie intre Claudia si Cristina. Claudia a fost deranjata ca fetele o critica pentru complexele ei.

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Mai multe din emisiune, veti gasi urmarind pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Un comentariu la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 4 octombrie 2013, de la ora 12.00”

  1. 1
    ionika din spania Says:

    Esti cel mai tare andrei nu te lada incalcat in picioare de mame…si te rog da nuti ceri eliminarea teai potrivi foarte bine cu denisa..ionika.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free