“Iulia&Valentin NPM5 nu mai exista” Afla ce spune fosta concurenta despre despartire!


Iulia-npm5

Iulia si Valentin, fostii concurenti de la Nora pentru mama 5, au format un cuplu frumos atat in competitie, cat si dupa terminarea ei, pana in acest an, cand cei doi au luat decizia de a merge pe drumuri separate si au divortat legal pe data de 18 septembrie. Cu toate acestea ei recunosc ca vor incerca sa o creasca impreuna pe Raluca, fetita lor.

“Astazi s-a incheiat un capitol.viata este dura, dar trebuie sa mergem mai departe, stim ce s-a intamplat in trecutul nostru, simtim ceea ce este in prezent dar trebuie sa luptam pentru viitor!” a fost mesajul lui Valentin in ziua divortului.

Se pare ca Valentin si-a refacut deja viata, alaturi de o alta persoana.

In urma cu o luna, Iulia posta pe facebook urmatorul mesaj despre Valentin “acum am aflat….ma bucur ptr el ca si a refacut viata ca a gasit o persoana potrivita ptr sufletul lui…cu siguranta fetita noastra vor fii si in planurile lui de viitor…cu siguranta va reusii sa fie cel mai bun tata ptr Raluca, am incredere in el…viata merge inainte!”

Valentin s-a resemnat cu gandul ca totul s-a terminat intre el si Iulia. Iata mesajul lui postat de curand: “Iulia este un capitol inchis , suntem fericiti fiecare pe drumul lui, este mult mai bine asa si am trecut peste lucrurile astea de ceva timp .”

Dupa divortul lor, Iulia a simtit nevoia sa ia o mica pauza pentru a se linisti si a-si pune ordine in ganduri. Astazi ea a luat decizia de a-si redeschide contul de facebook unde a postat urmatorul mesaj:

“Am revenit dupa o perioada in care am avut nevoie de liniste sufleteasca …de regasire….cea mai grea perioada a vietii care mai degraba speram sa fie un cosmar…dar cu toate astea a fost o lectie buna de viata in care am avut de invatat multe fff multe …..a fost o etapa ff frumoasa ….si cu bune si cu rele….dar in sufletul meu vor ramane doar clipele minunate care le am trait si au fost ffff multe…iulia&valentin npm5 numai exista dar ptr totdeauna ne va reprezenta cu mandrie fetita noastra minunata Raluca….am invatat ca nu am timp sa ma las invinsa de durere de lacrimi…..fetita ma asteapta sa i fac baita sa i fac mancare….ma asteapta sa i explic ce e bine si ce e rau…ma asteapta sa i ofer educatie,sprijin si dragostea de mama…..in concluzie viata merge mai departe si sigur atat pe mine cat si pe Raluca ne va astepta o viata mult mai buna.”

Articol realizat de Raluca

3 comentarii la ““Iulia&Valentin NPM5 nu mai exista” Afla ce spune fosta concurenta despre despartire!”

  1. 3
    Denisa Says:

    Iulia ar trebui sa invete sa scrie. Din pacate, din ce in ce mai multe persoane cu studii, facute nu stiu cum, au grave deficiente de scriere… ar trebui sa ne preocupam mai mult de educatia noastra si mai putin de vedetism si de maritis la 20 de ani. Si nu o spun cu rautate, ci doar ca o constatare.

  2. 2
    Kmy Cami Says:

    …DUREROS DE FRUMOS…Raluca este o minune de copil ! Sa le creasca mare, frumoasa, desteapta si sanatoasa !

  3. 1
    NUTII Says:

    CORECT!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free