Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 octombrie 2013, de la ora 14.00


mirela-emisiune-03-10-2013-ora-14

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, 3 octombrie 2013, de la ora 14.00, concurentii au spus lucrurilor pe nume.

Scandal mare in emisiunea de la ora 14.00! Mamele si Traian au fost indignati de faptul ca Andrei a iesit pe primul loc si ca publicul il sustine pentru ceea ce a patit in povestea cu Adina!

Emisiunea de astazi, a fost foarte palpitanta si in acelasi timp destul de scandaloasa.

Totul a inceput destul de linistit, cand cele doua fete propuse spre eliminare (Ramona si Andreea) si-au exprimat dorinta de a ramane pe mai departe in competitie. Imediat dupa s-a discutat putin despre nemultumirile pe care doamna Elena le-a avut cu privire la pseudonimul “Lupul” pe care fetele l-au folosit la un moment dat in casa, dar si de atitudinea lui Robert fata de Gabriel.

De asemenea, bunica lui Laurentiu a dorit sa-si exprime si dumeaei nemultumirile cu privire la limbajul pe care Andrei il are in casa, fata de fete.

Doamna Maria a fost deranjata ca Andrei le-a facut pe fete soarbe. Dansa crede ca a fost o jignire, insa Andrei a tinut sa spuna ca nu a fost asa. Mai mult decat atat, el sustine faptul ca “Doamna Maria sufera de nebagare de seama si se ia de mine!”. Concurentul este de parere ca doamna Maria este invidioasa pe sustinerea lui.

In continuare s-au discutat despre nemultumirile lui Alin si ale doamnei Daniela. Se pare ca doamna Daniela este deranjata ca fetele nu plac si alti baieti si de asemenea, a fost deranjata ca Denisa nu si-a cerut iertare pentru ca l-a facut deplasat pe Alin.

Denisa a incercat sa explice motivul pentru care l-a facut deplasat: “Alin nu a inteles niciodata nimic la activitatile pe care le-am avut!”

Alin si doamna Daniela au plans in emisiune, spunand ca ei nu sunt facuti pentru o astfel de competitie. Nemultimirile lui Alin sunt cu privire la faptul ca fetele l-au perceput gresit. El regreta si faptul ca nu s-a grabit in formarea unui cuplu, ca si ceilalti concurenti.

In continuare s-a discutat despre binecunoscutul subiect George-Edit. S-a aratat un material cu George in Casa Fetelor, in care doamna Virginia il indemna pe fiul ei sa mearga la Edit pentru a lamuri situatia.

Edit le-a marturisit lui Alin si lui Traian ca este de parere ca ea si George nu s-ar potrivi. Concurenta este suparata pe gelozia nefondata si posesivitatea de care George da dovada si considera ca acesta s-a grabit in declararea iubirii catre ea.

Tot in emisiunea de astazi, au venit si mesaje pentru Traian si Corina. Fanii lor sunt dezamagiti de racirea relatiei dintre cei doi si de faptul ca s-au despartit.

Subiectul cel mai fierbinte al emisiunii de astazi, a fost cand aproape toate mamele s-au aratat indignate ca emisiunile se concentreaza in jurul lui Andrei si povestii lui de iubire cu Adina.

Cele mai razvratite mame au fost doamna Iuliana si doamna Maria. Atat mamele, cat si Traian au fost de parere ca Andrei nu merita atata sustinere din partea telespectatorilor, avand in vedere ca el a iesit pe locul I.

Doamna Iuliana a marturisit ca ea nu crede in povestea cu Adina si ca totul este doar un “teatru ieftin”. De asemenea, mama lui Traian, a afirmat “teatru de doi lei cu personaje de doi bani”.

Desi aseara plangea in urma aflarea vestii ca Andrei va pleca, in emisiunea de astazi, Traian a spus “Nu stiu ce pot aprecia fetele la un pachet de muschi, cum este Andrei”. Replica lui Andrei a fost: “Fii adevarat si o sa te iubeasca lumea!”

De nervi, Traian a afirmat “Nu voi mai face niciun cuplu in aceasta competitie”, iar doamna Iuliana a zis “vreau sa plec acasa” si a iesit plangand din platoul emisiunii in direct.

Andrei a sustinut faptul ca si Traian are pe cineva afara. “Si Traian are o iubita afara, nu doar eu!” au fost cuvintele lui Andrei, care l-au indignat atat pe Traian, cat si pe mama acestuia.

Sfasitul emisiunii a fost putin mai linistit, pentru ca Sorin a declarat ca formeaza un cuplu cu Claudia si s-au sarutat pe ultimele minute ale emisiunii de dupa-masa.

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Daca vreti sa aflati mai multe din emisiunea de astazi, urmariti pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

8 comentarii la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 octombrie 2013, de la ora 14.00”

  1. 8
    mary Says:

    va rog puneti emisiunea din 3 oct

  2. 7
    gina Says:

    indiferent de motivele lui andrei care l-au determinat sa participe la acest show, el va pierde pe mana lui insa prestatie cucoanei Iuliana este jalnica ,a carat dupa ea un copil necopt la minte care a crezut ca daca afiseaza un ambalaj de papusel toata lumea feminina din aceasta tara va lesina dupa el . Prost si frumos cam putin :)

  3. 6
    alle Says:

    nu consider ca Andrei ar fi gresit cu ceva ! de ce ? ca a fost corect de la inceput si si`a spus povestea de iubire , ca a spus ca vrea sa vada daca o poate uita pe fosta ? stiu ca pentru unii adevarul este foarte dureros ! Multi il condamna , si spun ca vezi Doamne de ce e el pe primul loc?? un raspuns foarte simplu este : el a fost sincer si nu a ascuns nimic , ar fi putut sa nege tot ce a spus Adina , dar nu a facut`o. El nu a venit pt vedetism , gen : Traian si d`na Iuliana ! Traian sa se uite la el , ca rade la orice mesaj “rau“ desprre el si nu stie sa lege 2 fraze , la fel si mama lui !

  4. 5
    minii Says:

    andrei si fosta-adina-au facut un plan de a ajunge vedete si apoi sa plece in italia,nu puneti botul la vrajeala,totul e un plan .ii doare in fund de prosucatori si fani.

  5. 4
    alina Says:

    imi pare foarte bine ca sorin a facut cuplu cu claudia sunt niste scumpi….

  6. 3
    simona c Says:

    mai da e obraznic Andrei asta si madame Vaida la fel

  7. 2
    valeria anton Says:

    Sa plece iuliana cu traian au facut numai figuri au crezut ca sunt cei mai tari sunt niste ancrezuti au luat plasa ha ha ha

  8. 1
    miha Says:

    SE VEDE INVIDIA PE MAME CA ANDREI ESTE CEL MAI VOTAT,DOAMNA IULIANASA NU MAI FACA PE VICTIMA,AU VRUT SA FAC CEVA DA NU LE-A ESIT ACUM IL CRITICA PE ANDREI

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free