Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 octombrie 2013, de la ora 12.00


mirela-emisiune-03-10-2013-ora-12

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, 3 octombrie 2013, de la ora 12.00, a inceput cu multumirile lui Andrei pentru cadourile primite de la sustinatorii lui din grupul Amazoanele si Spartanii lui Andrei.

In continuare au fost aratate cateva materiale despre cum isi petrec baietii si fetele noptilor. Atat in Casa Mamelor si a Fetelor, cat si in Casa Baietilor, concurentii se joaca pana tarziu in noapte, spre supararea mamelor.

Tot in emisiunea de astazi, doamna Maria s-a aratat deranjata de faptul ca in ultimul timp emisiunea a fost acaparata de Andrei si controversatul subiect despre fosta sa iubita, Adina. Voi ce parere aveti credeti ca se exagereaza prea mult pe acest subiect?

De asemenea si doamna Virgina s-a aratat indignata de faptul ca fiul ei, George nu este mereu prezent in emisiuni.

Doamnei Mirela nu i-au picat prea bine reprosurile mamelor si le-a explicat acestora ca trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca au venit in aceasta competitie cu regulile sale, care presupun printre altele ca ei sa reziste timp de un an de zile, fara sa ia legatura cu familia si cei dragi, decat foarte rar sau doar atunci cand este cazul.

Spre final de emisiune a fost difuzat un material in care baietii se jucau cu Cora, catelusa lui Gabi. Se pare ca ea a fost primita cu mult entuziasm in Casa baietilor.

In respectivul material, Gabi a afirmat ca ar renunta la o iubita, daca aceasta nu i-ar accepta cainele.

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Pentru a afla mai multe din emisiune, puteti urmari pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free