Ce va alege Andrei, trecut sau prezent?


Adina-andrei-denisa-mpfm3

Desi au trecut doar 3 luni de la despartirea de fosta logodnica, Andrei isi doreste sa treaca peste umbrele trecutului si sa-si intalneasca fericirea la Mireasa pentru fiul meu. Se pare ca deja a facut o alegere in persoana Denisei, alegere pe care i-a recomandat-o chiar si mama lui.

Curand insa, Andrei se va confrunta cu o situatie neasteptata. Fosta iubita, pe nume Adina, il vrea inapoi si este hotarata sa faca tot posibilul pentru a-l recupera.

Andrei si Adina s-au despartit cu doua luni inainte de intrarea lui in competitie. In septembrie ei ar fi urmat sa se casatoreasca.

adina-andrei

Din spusele, mamei lui Andrei, Adina a fost cea care l-a parasit pe Andrei in nenumarate randuri, facandu-l sa sufere. De aceasta data doamna Valentina, mama lui Andrei, spera ca fiul ei sa depaseasca aceasta faza si sa nu o ierte din nou pe fosta iubita.

Ce credeti ca va face Andrei in momentul in care se va afla fata in fata cu Adina, fosta logodnica si Denisa, viitoarea iubita ?

Articol realizat de Raluca

12 comentarii la “Ce va alege Andrei, trecut sau prezent?”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    luki Says:

    cu el se da o lupta, desi stie ca nu este buine cu ea, o iubeste neconditionat ca un bou care trage la jug,biciuit….nu inteleg…oricare ar renunta, mai ales ca are prilejul acum sa cunoasca fete…lumea il indrageste…

  2. 9
    lumy Says:

    se pare ca adina da dovada inca o data de lasitate intrucat nu a avut curajul sa vina in emisiune..parearea mea ca trebuia sa fie in emisiune si sa ii faca toate promisiunile uitandu-se in ochii lui nu prin intermediul unui telefon…ceva pare putred la mijloc…daca mai ieri parea sa fie gata sa faca un cuplu cu denisa..la gala de aseara parca nu mai era el…probabil ca vom mai auzi de andrei chiar daca o sa iasa din casa….se va intoarce la prima abatere a adinei…andrei =un visator…

  3. 8
    Anny Says:

    Fuarte detreaba baeat sai deie dumnezeu multa liniste sufleteasca si sa faca ce vrea inima lui ca numai asa poti sa fii fericit,daca inima lui vrea pe alt cineva atunci poti sai dai si printesa beljiei ca tot nu va fi fericit,eu il inteleg findca eu tot iubesc asa de mult si orce nu sar intimpla no sami las iubitul mai degraba o sa am rabdare sal dau dupa mine

  4. 7
    mary Says:

    Am gresit nu lui Robert m-am adresat ci lui Andrei. Scuze!!!!

  5. 6
    mary Says:

    Robert,gandeste-te foarte bine ce vrei sa faci. O vorba veche spune ” Ciorba reincalzita este acra”. Nu te merita fosta ta iubita. Este o fiinta malefica. Este urata si rea. Alege sa fii iubit si rasfatat,acest lucru se va intampla daca vei fi cu Denisa. Este o fata de milioane si meriti acest lucru ,o fata de milioane langa tine nu o taratura.

  6. 5
    sabina Says:

    de unde ai poza cu adina?

  7. 4
    adda Says:

    cine stie fbu adinei ??

  8. 3
    Rodi_W Says:

    Denisa e ok , are job chiar daca are doar o profesionala , e fata muncitoare
    o viitoare familista buna , plus frumoasa si cu ochisori electrici , sper sa-l electrizeze pe Andrei si sa nu sa se uite in urma .Trecutul fuse si se duse .
    Viitorul conteaza si Denisa ii ofera mai multa siguranta decat fosta

  9. 2
    Valy Tulcea Says:

    Depinde ce este in sufletul lui el a spus si ieri ca in capul lui sunt ” furtuni ” adica este confuz cred ca tot la asta s-a referit sper sa aleaga si cu sufletul dar si cu mintea si sa fie o alegere buna pt. el,este baiat bun si merita o viata buna si linistita.

  10. 1
    Cristina Says:

    Sper ca Andrei sa aleaga ce e mai bine pentru el…el este un baiat bun si nu merita sa sufere! Il sustin din tot sufletul pe el si viitoarea lui partenera…. Va pup. Cristina olt

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free