Ce va alege Andrei, trecut sau prezent?


Adina-andrei-denisa-mpfm3

Desi au trecut doar 3 luni de la despartirea de fosta logodnica, Andrei isi doreste sa treaca peste umbrele trecutului si sa-si intalneasca fericirea la Mireasa pentru fiul meu. Se pare ca deja a facut o alegere in persoana Denisei, alegere pe care i-a recomandat-o chiar si mama lui.

Curand insa, Andrei se va confrunta cu o situatie neasteptata. Fosta iubita, pe nume Adina, il vrea inapoi si este hotarata sa faca tot posibilul pentru a-l recupera.

Andrei si Adina s-au despartit cu doua luni inainte de intrarea lui in competitie. In septembrie ei ar fi urmat sa se casatoreasca.

adina-andrei

Din spusele, mamei lui Andrei, Adina a fost cea care l-a parasit pe Andrei in nenumarate randuri, facandu-l sa sufere. De aceasta data doamna Valentina, mama lui Andrei, spera ca fiul ei sa depaseasca aceasta faza si sa nu o ierte din nou pe fosta iubita.

Ce credeti ca va face Andrei in momentul in care se va afla fata in fata cu Adina, fosta logodnica si Denisa, viitoarea iubita ?

Articol realizat de Raluca

12 comentarii la “Ce va alege Andrei, trecut sau prezent?”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 12
    merry Says:

    Adina sa inteles cu Andrei dar frica ca il pierde la fel ca prietena lui George il vrea acasa. Adina nemachiata la fel si denisa sunt urate amandoua, denisa are o forma de rahitism, Andrei are o parere proasta despre el de alege asemenea fete.

  2. 11
    eu Says:

    are cineva poze mai multe cu adina?

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free