Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 30 septembrie 2013, de la ora 14.00


mirela-emisiune-30-09-2013-ora-14

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, 30 septembrie 2013, de la ora 14.00, aflati care au fost nemultumirile mamelor la adresa fetelor, cine a suparat-o pe Maria, ce a discutat Denisa cu fetele despre Andrei, in ce relatii mai sunt Corina si Traian, dar si ce temeri au fetele!

Iata un mic rezumat al emisiunii de la ora 14.00:

In emisiunea din aceasta dupa-amiaza, doamna Maria a continuat sa-si exprime nemultumirile, spunand “Nu este armonie in familia de aici”. Bunica le-a reprosat fetelor ca, in toiul noptii, acesteau au lasa-o pe Gina sa stranga masa.

Gina a recunoscut in direct ca il place pe Raymond, iar acesta a spus ca ea si Constantina se afla printre preferatele lui.

Cel mai palpitant si in acelasi timp controversat subiect al emisiunii a fost Traian – Corina. Se pare ca cei doi au luat o pauza, desi relatia lor nu avusese timp nici macar sa se contureze.

Traian s-a indepartat din nou de Corina. Ei au incercat sa clarifice problemele din relatia lor si si-au impartasit nemultumirile, dar cu toate acestea Traian a dorit sa ia o pauza pentru a se linisti.

Desi intalniea lor a fost cu multe imbratisari si sarutari, Traian a recunoscut in Casa baietilor faptul ca temperamentul Corinei nu este ceea ce isi doreste el. De asemenea, el s-a aratat deranjat si de prietenia dintre Corina si Constantina.

Corina este de parere ca intre ea si Traian nu exista comunicare.

Un conflict deschis a aparut intre Andrei si Robert. Prietenia dintre ei se pare ca s-a destramat. Robert a afirmat “Andrei este genul de om care ar fi in stare de orice pentru a-si atinge scopul”.

Andrei a primit foarte multe mesaje din parte sustinatorilor, de asemenea si Raymond, dar si ceilalti concurenti intr-o mai mica masura.

Un alt conflict a aparut intre majoritatea concurentelor si Oana. Fetele critica felul de a relationa al Oanei.

Fetele in conflict cu Oana, considera ca Gabi este mai potrivit pentru Cristina. Oana insa a purtat in emisiunea de astazi esarfa de la Gabi si a dat de inteles ca este singura ei alegere.

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Pentru mai multe din emisiunea de astazi puteti afla de pe pagina de facebook a blogului: https://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca




Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free