Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 30 septembrie 2013, de la ora 12.00


In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, 30 septembrie 2013, de la ora 12.00, aflati ce impresii au schimbat fetele si baietii unii despre ceilalti, ce presupuneri s-au facut despre viitoarele relatii, dar si ce probleme au mai intampinat concurentii!

Iata un mic rezumat al emisiunii de la ora 12.00:

In emisiunea de astazi, s-au aratat materiale cu parerea baietilor si fetelor dupa ce s-au vazut cu totii. Pentru inceput s-a aratat un material in care Alin ii povestea lui Gabriel ceea ce a simtit pentru Mariana, dupa ce a vazut-o. El a spus ca a simtit dragoste la prima vedere si si-ar fi dorit ca Mariana sa accepte sa fiu iubita lui.

Se pare insa ca Alin nu a avut succes in ceea ce o priveste pe Mariana, caci ea l-a ales deja pe Grigore.

Astazi a mai fost aratat si un material in care Andreea isi exprima impresiile dupa intalnirea cu cei patru baieti: Alin, Grigore, Gabi si Sorin. Dintre acestia ea s-a simtit cel mai atrasa de Gabi si Sorin, iar despre ceilalati a afirmat “Grigore si Alin nu sunt baietii potriviti pentru mine!”

Cu toate acestea, Gabi a declarat ca el ramane doar la Oana si Cristina, singurele pe care si-ar dori sa le cunoasca mai bine.

Andreea a si-a exprimat parerea referitor la cateva cupluri pe care le-ar fi vazut ea, si anume: Grigore cu Gina, Alin cu Mariana si Denisa cu George. Toate fetele au fost de parere ca Diana se potriveste cu Robert.

In platoul emisiunii, Robert a fost intrebat daca formeaza un cuplu cu Diana, iar el a raspuns “suntem ceva”, “am format o boticeala”. El a recunoscut “am sarutat-o pe Diana de mai multe ori” .

De asemenea in emisiunea a fost putin discutat si controversatul subiect George-Edit. George se pare ca ramane constant in alegerea lui si a declarat din nou faptul ca daca nu va fi cu Edit, va pleca acasa, deoarece nu simte nicio sclipire pentru o alta fata din competitie.

Edit a spus insa ca nu se grabeste in a face vreo alegere, pana cand nu va fi sigura de ceea ce isi doreste cu adevarat.

Pe final de emisiune, s-a discutat despre o disputa intre doamna Maria si doamna Iuliana, impreuna cu doamna Virginia. Totul a fost legat de niste rufe.
Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Pentru mai multe despre emisiunea de astazi veti gasi pe pagina de facebook a blogului: https://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free