Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 28 septembrie 2013, de la ora 14.00


mirela-emisiune-28-09-2013-ora-14

In prima parte a Galei Saptamanale Mireasa pentru fiul meu de astazi, 28 septembrie 2013, de la ora 14:00, aflati cum au decurs vizitele celor unsprezece baieti in Casa Fetelor si a Mamelor, ce impresii au schimbat ei cu fetele si ce pareri si-au format in urma acestor intrevederi!

Iata un mic rezumat al primei parti din Gala:

In emisiunea de astazi de la ora 14.00, s-au aratat materiale cu vizita baietilor in Casa fetelor.

Primul baiat care a avut ocazia de a intra in Casa fetelor a fost Alin. El a incercat sa le cunoasca pe toate, dar Mariana a fost singura care i-a intrat la suflet si despre a spus ca “s-a indragostit”. Din pacate pentru Alin, Mariana nu a impartasit aceleasi sentimente pentru el, fiind putin mai rezervata.

A doua vizita in Casa fetelor a fost cea a lui Grigore. Concurentul a recunoscut ca pana acum nu a avut o relatie in adevaratul sens al cuvantului pentru ca s-a dedicat fratelui sau, dar acum isi doreste sa se ocupe si de el. El a spus: “am luat o mica pauza de un an ca sa ma ocup de mine”.

Grigore a facut o mica descriere pentru fiecare fata in parte, dupa care a dorit sa vorbeasca in particular cu Mariana, cea pe care a placut-o cel mai mult.

Mariana si Grigore au vorbit despre posibilitatea formarii unui cuplu. El i-a spus “tu esti aleasa mea”, iar Mariana i-a marturisit “mi-ai facut o impresie buna”. Dupa plecarea lui Grigore, Constantina a spus “Mariana este indragostita”.

In platoul emisiunii, fiind intrebata ce simte pentru Grigore, Mariana a raspuns “Ma gandesc mereu la Grigore”. Dupa acest moment, Grigore a simtit sa faca un gest frumos pentru Mariana, careia i-a oferit un trandafiras din gradina baietilor si a intrebat-o daca doreste sa fie iubita lui. Raspunsul ei a fost “Da”. Intre ei a avut loc si un mic sarut.

A treia vizita in Casa fetelor a fost a lui George. In timpul vizitei, fetele i-au cerut niste explicatii. Singura optiune a lui George a ramas tot Edit, cu care el a dorit sa aibe o discutie in privat. Concurentul i-a marturisit inca o data ca o place si ca isi doreste sa formeze un cuplu cu ea.

George a intrebat-o pe Edit: “Tu consideri ca am gresit ca m-am grabit?”. Raspunsul ei a fost “Nu neaparat”, insa i-a reprosat ca este prea tacut.

In platoul emisiunii, George s-a aratat putin dezamagit si suparat in urma unor divergente avute cu Laurentiu. George considera ca Laurentiu nu isi doreste ca el sa formeze un cuplu cu Edit.

George a spus despre Laurentiu ca este parsiv si a mai adaugat ca nici cuplul Marianita – Laurentiu nu crede ca va dura foarte mult.

Intrebata daca isi doreste un cuplu cu George, Edit a spus “Sunt indecisa in privinta unei relatii cu George”, “Vreau sa il cunosc mai bine”.

Gabi a fost urmatorul baiat care a pasit in Casa Fetelor. El a incercat sa le cunoasca mai bine, dar in acelasi timp a fost foarte sincer cu ele povestindu-le in mare viata lui de pana acum.

Concurentul a pus ochii pe trei fete: Cristina, Oana si Edit, dintre care Oana ar fi pe primul loc in preferintele lui. El a spus ca si-ar dori sa si ea sa-i dea un semn lui.

In urma vizitei lui Gabi, toate fetele au ramas placut impresionate.

In emisiunea de astazi, Gabi a primit o surpriza din partea familiei. I-au trimis-o pe Cora, catelusa lui, pentru a-l ajuta sa reziste in competitie.

Raymond a avut si el ocazia de a petrece ceva timp in Casa fetelor. El a incercat sa le cunoasca mai bine pe toate, iar daca la inceput a avut sase fete in vizor. El a recunoscut ca s-a oprit la Constantina si la Gina. Raymond este de parere ca ele se incadreaza in tipologia fetelor pe care si le-ar dori alaturi, deoarece sunt mai tacute si nu isi doresc sa se implice in dispute.

Raymond a marturisit ca daca isi va gasi jumatatea in competitie, va pleca insurat acasa.

Gabriel a pasit si el cu incredere in Casa fetelor. El a dorit sa o cunoasca mai bine pe Oana, care din pacate a recunoscut in emisiunea de astazi ca nu se simte atrasa de el.

Vizita lui Gabriel in Casa Fetelor nu a lasat foarte multe impresii bune, din cauza principiilor de viata dupa care se ghideaza concurentul. El le-a marturisit fetelor ca nu si-ar dori sa munceasca cu program fix si nici casatoria nu o vede neaparat in planurile sale, caci el o considera doar un obicei. De asemenea, Gabriel a recunoscut ca nu are nicio treaba cu religia.

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Mai multe despre gala de astazi veti gasi pe pagina nostra de facebook: https://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

Nu ratati partea a doua din Gala de astazi!

By Raluca

3 comentarii la “Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 28 septembrie 2013, de la ora 14.00”

  1. 3
    Madalina Says:

    unde pot sa vad si eu gala de sambata? k nu am gasit nici pe youtube

  2. 2
    CRinella Says:

    andrei esti cel mai atre…

  3. 1
    cora Says:

    nu mi-a placut ce a spus tatal lui traian. cum ca constantina ar semana cu sotia lui,adica mama lui traian cand era tanara.oare tata o vrea pe nora pentru el? eu cred ca ar trebui sa-l lase pe fiu sa aleaga dupa pofta inimii lui nu a tatalui.corina esti cea mai frumoasa.constantina este perversasi falsa,smechera si emancipata.nu e pentru traian.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free