Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 27 septembrie 2013, de la ora 14.00


mirela-emisiune-mpfm3-27-09-2013-ora-14

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, 27 septembrie 2013, de la ora 14.00, aflati pana unde au ajuns divergentele dintre Traian, Alin si mamele lor, ce neintelegeri a avut Laurentiu cu Andrei si cu Sorin, ce a avut de spus Iuliana despre Constantina, cu ce impresii s-au intors Andreea si Alin de la ultimele intalniri, dar si ce si-au reprosat Claudia si Cristina!

Iata un mic rezumat al emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 27 septembrie 2013, ora 14.00:

Majoritatea discutiilor purtate in emisiunea de la ora 14.00 s-au invartit in jurul binecunoscutului subiect Traian-Corina-Constantina.

Se pare ca interventia telefonica a tatalui lui Traian, prin care il sfatuia pe acesta sa formeze un cuplu cu Constantina, a reusit sa tulbure buna dispozitie a lui Traian, care de marti este mult mai rezervat in privinta Corinei.

traian-27-09

“Simt ca Traian s-a distantat de mine in urma sfatului primit de la tatal lui!” a spus Corina in emisiunea de la ora 14.00.

corina-27-09Traian a negat faptul ca s-ar fi distantat de Corina si a afirmat “Corina este prea retinuta fata de mine!”

Cu toate acestea, faptele spun alte lucruri, caci Traian nu-i mai acorda atentie Corinei in pauzele de publicitate.

Cam pe tot parcursul emisiunii, Corina a fost foarte trista si a stat cu ochii in lacrimi, neintelegand atitudinea lui Traian fata de ea. Corina l-a intrebat pe Traian: “M-ai ales din orgoliu?”. Raspunsul lui a fost “Nu.”

Edit si Constantina o compatimesc pe Corina, pentru situatia in care se afla cu Traian. Ba mai mult decat atat, Constantina a criticat modul in care se comporta Traian cu Corina, despre care a spus ca “a plans de foarte multe ori din cauza lui Traian!”

constantina-27-09
Constantina a marturisit ca nu-si mai doreste nimic cu Traian, deoarece si-a dat seama dupa comportamentul pe care il are cu Corina, faptul ca nu si-ar dori alaturi o astfel de persoana.

Corina a primit foarte multe mesaje prin care a fost sfatuita sa renunte la Traian. Au fost si mesaje de incurajare in formarea unui cuplu intre Constantina si Traian.

In emisiune a fost aratat un material in care doamna Iuliana a criticat-o pe Constantina, pentru ca nu a fost sincera nici cu Traian, nici cu Robert.

iuliana-27-09

Doamna Iuliana declara despre Constantina ca s-ar simti frustrata de faptul ca Traian a ales-o pe Corina. De asemenea, mama lui Traian considera ca prin “plans si teatru” Constantina isi propune sa creasca in ochii telespectatorilor.

Constantina a fost dezamagita de reactia doamnei Iuliana si a afirmat: “Incredere nu pot sa mai am in nimeni din casa asta!”

In emisiune au mai fost aratate si cateva materiale in care Traian si cu doamna Iuliana au vorbit jignitor la adresa lui Alin si a doamnei Daniela.

Dupa material, Alin a spus: “Traian a incercat sa ma provoace!” Alin a mai avut si o alta nemultumire: “Traian este mereu intrerupt de mama lui. Nu il lasa sa vorbeasca.”

alin-27-09
Pe final de emisiune s-a mai prezentat un material in care Alin marturisea ca nu se simte atras fizic de Gina si le-ar avea in vizor doar pe Mariana si Constantina.

Pentru a afla mai multe din emisiune urmariti pagina de facebook a blogului: https://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

By Raluca

2 comentarii la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 27 septembrie 2013, de la ora 14.00”

  1. 2
    Admin Says:

    Cu mare placere, Andreea! Va multumesc si eu ca ma urmariti si va astept cu comentarii si pareri despre cele intamplate in emisiune! ;)

  2. 1
    andreea Says:

    raluca eu si cateva prietene vrem sa iti multumim ca faci tot posibilul sa vedem reluarile emisiunilor.cred k iti dedici foarte mult timp pt a raspunde cerintelor noastre si pt asta iti suntem recunoscatoare.suntem fane ale acestei emisiuni si nu ne putem uita decat in reluari pt ca suntem la job .

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free