Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 28 septembrie 2013, de la ora 17.00 – partea a doua


mirela-emisiune-28-09-2013-ora-17

In partea a doua din Gala de astazi, de la ora 17.00, au continuat materialele cu vizitele baietilor in Casa Fetelor.

Robert a fost urmatorul baiat care a intrat in Casa fetelor. El s-a ales deja cu o porecla din partea lor, si anume “DOG”.

Pe timpul vizitei lui Robert, Constantina a preferat sa doarma.

Robert a luat-o deoparte pe Diana, despre care a vorbit de posibilitatea formarii unui cuplu. Ambii au recunoscut ca si-ar dori sa aibe o relatie impreuna. Pe final de vizita, Robert si Diana au avut parte de un sarut.

Pe timpul emisiunii a iesit la iveala un conflict deschis intre Diana si Oana. Totul a pornit de la un mesaj pe care Robert l-ar fi transmis Oanei, prin care dadea de inteles ca o place.

Oana a dorit sa fie sincera si i-a spus Dianei de mesajul primit din partea lui Robert, insa Diana s-a aprins si a spus ca nu va intra niciodata in conflicte cu alte fete pentru niciun baiat.

In platoul emisiunii Oana a fost criticata de Diana pentru gestul ei, iar ea a regretat ceea ce a facut. “Robert m-a pus intr-o ipostaza incomoda” a spus Oana, care ulterior a vrut sa si lamureasca situatia declarand despre Robert “nu este genul meu”.

Sorin a avut si el parte de vizita in Casa fetelor. El a spus despre ele “mai mult de trei fete nu cred ca vor face pasul aici”. Printre preferatele lui ramand Ioana si Constantina.

In vizita avuta, Ramona si-a exprimat dorinta de a discuta separat cu el, unde i-a spus ca il cunoaste de pe un site de socializare, dar si intamplarea ei cu sticla de Coca-Cola, pe care scria Sorin.

Laurentiu a fost si el in vizita in Casa fetelor. El a preferat sa-i acorde mai mult timp Marianitei, decat celorlalte fete. Cei doi au vorbit despre viitorul lor impreuna, dar si cum si-ar dori fiecare sa decurga relatia.

In emisiune s-a dezbatut si despre neintelegerea creata intre Laurentiu si George. Acesta din urma considera ca Laurentiu o place pe Edit si doreste sa o indeparteze de el. George “Laurentiu a transmis mesaje eronate”.

Pentru a lamuri situatia, atat Laurentiu, cat si Edit au declarat ca se vad doar ca amici si nimic mai mult.

Traian, un subiect controversat saptamana aceasta, a avut si el placerea de a merge in vizita in Casa fetelor. Zilele acestea el a fost foarte ravasit dupa ce tatal lui l-a sfatuit sa renunte la Corina si sa se apropie de Constantina.

Cu toate acestea el le-a spus baietilor “Nu renunt la Corina”, dar si faptul ca nu va forma un cuplu cu Constantina.

Traian a lasat de inteles totusi altceva cand a declarat “Voi lasa timpul sa treaca si tot pe tata il voi asculta”

In vizita din Casa Fetelor, Traian a avut o discutie in privat cu Constantina, in care au vrut sa puna la punct cele intamplate si intr-un fel sa ramana amici. In tot acest timp, Corina plangea in curte.

In platoul emisiunii, Traian a vrut sa lamureasca situatia si a spus ca ramane la Corina, iar aceasta a spus “o sa incerc sa fiu mai puternica”.

Constantina a vrut sa precizeze din nou “Traian nu este baiatul pe care mi-l doresc”

Andrei a facut furori in Casa fetelor. Dupa plecarea lui toate au ramas foarte placut impresionate, insa el a avut ochi doar pentru una. Este vorba despre Denisa, cea pe care i-a recomandat-o chiar si mama sa. El a dorit sa aiba o discutie privata cu ea si a luat-o la balcon unde au vorbit despre posibilitatea formarii unui cuplu. Andrei i-a spus Denisei “imi place de tine”, “esti singura de aici care imi place”.

Singurul inconvenient al lui Andrei in privinta concurentei a fost diferenta de varsta, ea avand doar 20 de ani, iar el 27. Pe Denisa nu a deranjat-o insa acest aspect si i-a spus lui Andrei “ramane sa ne cunoastem”.

Intrebata in platoul emisiunii, care sunt baietii care ii plac din competitie, raspunsul Denisei a fost “doar Andrei”. Vor forma cei doi un cuplu?

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Pentru mai multe informatii din partea a doua a Galei de astazi si nu numai, veti gasi pe pagina de facebook a blogului: https://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free