Zvon sau surpriza de proportii: Gabriela Cristea se intoarce la Nora pentru mama?


gabriela-cristea-nora_pentru_mama

Vestea ca va reveni in televiziune nu mai este de ceva timp o noutate. Gabriela Cristea a confirmat acest lucru si in interviul oferit revistei Tabu (unde a pozat in ipostaze sexy in rolul rebelei Amy Winehouse): “trebuie sa judec bine aceasta revenire in televiziune. Vreau sa fac numai ce simt ca mi-ar placea si mie. Nu vreau sa ajung pe sticla doar fiindca “dau bine” cu ochii mei albastri, care, a propos, sunt verzi.”

Desi initial se zvonise ca Gabriela va prezenta, la Kanal D, emisiunea “Drept la tinta”, in locul Oanei Roman, zvonurile s-au dovedit a nu fi adevarate. “nu am nicio legatura cu inlocuirea Oanei Roman la emisiunea «Drept la tinta»” a declarat Gabriela Cristea.

Din surse neoficiale, am aflat ca Gabriela Cristea a semnat un contract cu postul de televiziune Kanal D si din aceasta toamna este posibil sa revina la formatul de emisiune care a consacrat-o. Se zvoneste ca Gabriela va prezenta un reality-show matrimonial, precum “Nora pentru mama” sau de ce nu, chiar sub acelasi nume.

Timp de 5 ani de zile, Gabriela Cristea a prezentat emisiunea “Nora pentru mama”, la Kanal D, fiind inlocuita pe data de 4 aprilie 2011 (aproape de finalul sezonului 5 Nora pentru mama) de catre Mirela Boureanu Vaida. (vezi articolul Mirela i-a luat locul Gabrielei la Nora pentru mama)

Neintelegerile aparute intre SC DOGAN MEDIA INTERNATIONAL SA – proprietarul Kanal D si Sinevizyon – casa de productii a emisiunii, au dus la mutarea intreg reality-show-ului pe Antena 1, sub o alta denumire, si anume “Mireasa pentru fiul meu”. Potrivit marktomark.com, producatorii de la Sinevizyon nu puteau face emisiunea in alta parte sub acelasi nume fara acordul Kanal D din motive ce tin de proprietatea intelectuala, caci marca “Nora pentru mama” este inregistrata de SC DOGAN MEDIA INTERNATIONAL SA, proprietarul Kanal D, din anul 2007.

Conform marktomark.com, marca reality show-ului din grila Antenei 1, “Mireasa pentru fiul meu”, a fost depusa spre inregistrare la OSIM, pe data de 14 iulie 2011, de SC ANTENA TV GROUP SA.

Deci, din punct de vedere teoretic, Gabriela Cristea ar putea prezenta din nou “Nora pentru mama” la Kanal D, dar nu cu aceeasi casa de productii cu care a inceput colaborarea in 2007.

Daca toate aceste zvonuri s-ar confirma, surpriza ar fi cu atat mai mare si mai placuta pentru toti cei care au placut-o si si-ar dori sa o revada in emisiunea care a consacrat-o.

Ce parere aveti daca vom avea “Nora pentru mama” cu Gabriela Cristea pe Kanal D si “Mireasa pentru fiul meu” cu Mirela Boureanu Vaida pe Antena 1? V-ar placea ideea? Veti urmari in paralel ambele reality-show-uri matrimoniale?

Articol realizat de Raluca

30 comentarii la “Zvon sau surpriza de proportii: Gabriela Cristea se intoarce la Nora pentru mama?”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    mary Says:

    Cele doua sunt la fl de bune ,doar ca Gabriela este mai serioasa si nu-i lasa sa sse balacareasca asa ca la usa cortului cum s-au intamplat in aceste doua serii MPFM 1 si 2.
    Daca ar fi cele doua emisiuni in paralel mai multa audienta ar avea Gabriela Cristea,emisiunea ar fi mult mai atractiva,mai frumoasa asa cum au fost toate emisiunile ei NPM 1,2,3,4,5 si Draga mea prietena. Mie imi plac amandoua si Gaby si Mirela.

  2. 19
    banderas Says:

    Flory, port.ro a reprodus dialogul socant din gala dintre Ghitza si Mirela, cititi si va minunati…
    Mirelush: “Ea chiar asa credea? De ce intreb, pentru ca foarte multe mesaje spuneau ca tu i-ai promis Mirelei..”
    George: “Da, i-am promis, e adevarat”
    Mirelush: “I-ai promis?”
    George: “Da”
    Mirelush: “Ce, ca te intorci la ea?”
    George: “Ca ma intorc, da”
    Mirelush: “I-ai promis?”
    George: “Da, dar pot sa exp” (e intrerupt)
    Mirelush: “Si c-o vei lua de sotie?”
    George: “Da”
    Mirelush: “I-ai promis?
    George: “Da”
    Mirelush: “Dar tu n-ai intrat in concurs pentru Lorena?”
    George: “Ba da”
    Mirelush: “Si atunci cum i-ai spus ei ca vii aici?”
    George: “Acuma probabil ii fac rau Lorenei sau asa….deci, eu o iubeam foarte mult, asa……”

    Si dialogul continua, pana cand moderatoarea pune intrebarea cheie:

    Mirelush: “Dar ce om din lumea asta poate intra intr-un show matrimonial pentru o persoana pe care o vede de acasa, isi lasa iubita careia ii promite ca se intoarce la ea si o va lua in casatorie, dar el intra intr-un show matrimonial si face un cuplu cu alta fata?”
    George: “Eu pot sa fac asta, eu!”
    Mirelush: “E normal?”
    George: “Da…pai avand in vedere provestea care am avut-o si am trait-o, e ceva normal….si daca pun cap la cap toate, e ceva normal ce-am facut, mi se pare foarte corect”

  3. 18
    banderas Says:

    Cata prostie din partea unora.Bai retarzilor nu Gabi Cristea a parasit emisiunea,ci turcii au dat-o afara.Doamne cati prosti si ne mai miram ca lumea sustine niste mincinosi,niste avizi dupa bani si niste panarame,aici ma refer la jorjel,libidinoasa de lolo si una care zice-se ar fi masa lui jorjel.era o nota aparte cu Gabi,moderator si niciodata in acea vreme nu au sustinut prostia care este acum.

  4. 17
    Admin Says:

    Sorina, te rog nu mai injura…

  5. 16
    sorina Says:

    mai dao drak si pe asta cand a parasit emisiunea si a venit mirela si lumea o ruga sa vina inapoi a durato in cot si acum a venit s-a balacarit la tv cu barbasu ca mureau de foame marii afaceristi sa o bage lumea in seama revinee vezi doamne , revine ca nu are de unde papa nu ca iar pasa de acest format pe ccand mirela e o scumpa si o dulce gabi pana va intalni alt don juan si iar va pleca acum nu mai vrea copii familie e o falsa si o mincinoasa

  6. 15
    oana Z Says:

    ar fi super sa revina gaby :D

  7. 14
    Aries Says:

    Cat timp s-au derulat celelalte serii ale emisiunii Nora pt mama-Kanal D prezentate de Gabriela Cristea, nu urmaream emisiunile pt ca nu o suport pe aceasta aroganta Gabriela ! Va JUR cu mana pe inima ca am inceput sa urmaresc din curiozitate emisiunea de cand s-a transferat pe Antena 1-prezentata de simpatica artista completa MIRELA VAIDA ! Urmarindu-i emisiunile pt ca si timpul mi-a permis, am inceput sa plac formatul emisiunii si am devenit telespectatoare fidela Gabriela Cristea nu ma intereseaza indiferent ce emisiune interesanta ar prezenta pt ca-mi este foarte ANTIPATICA ,neplacandu-mi in primul rand felul cum se schimonoseste, miorlaieste ca Miorlena din acest sezon Sunt o telespectatoare fidela a postului Kanal D cu exceptia acestei persoane pe care o antipatizez ca om Personal, dintre toate canalele, cel mai mult urmaresc emisiunile postului Antena 2 ! Va pup si va doresc succese cat mai multe ! Fiecare cu simpatizantii lui si fiecare cu prezentatoarea preferata ! Mirela-i haioasa si foarte simpatica, e de aceeasi varsta cu fiul meu si o plac foarte mult ! ( nu-i nici o periere pt ca n-asi avea nimic de castigat )

  8. 13
    eu Says:

    AR FI SUPER SA REVINA GABI………M-AS BUCURA F MULT…

  9. 12
    Maia Says:

    Nu am urmarit niciodata “nora pentru mama”,sigur nici acum!
    O prefer pe Mirela Boureanu-Vaida,o ador!
    Nu urmaresc Kanal D!!!

  10. 11
    aniela Says:

    Prefer emisiunea ce o va prezenta Gabi,este o profesionista.Mirela este mai buna ptr scena,ca actrita.Daca este adevarat ,sa fie intr-un ceas bun.

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free