Zvon sau surpriza de proportii: Gabriela Cristea se intoarce la Nora pentru mama?


gabriela-cristea-nora_pentru_mama

Vestea ca va reveni in televiziune nu mai este de ceva timp o noutate. Gabriela Cristea a confirmat acest lucru si in interviul oferit revistei Tabu (unde a pozat in ipostaze sexy in rolul rebelei Amy Winehouse): “trebuie sa judec bine aceasta revenire in televiziune. Vreau sa fac numai ce simt ca mi-ar placea si mie. Nu vreau sa ajung pe sticla doar fiindca “dau bine” cu ochii mei albastri, care, a propos, sunt verzi.”

Desi initial se zvonise ca Gabriela va prezenta, la Kanal D, emisiunea “Drept la tinta”, in locul Oanei Roman, zvonurile s-au dovedit a nu fi adevarate. “nu am nicio legatura cu inlocuirea Oanei Roman la emisiunea «Drept la tinta»” a declarat Gabriela Cristea.

Din surse neoficiale, am aflat ca Gabriela Cristea a semnat un contract cu postul de televiziune Kanal D si din aceasta toamna este posibil sa revina la formatul de emisiune care a consacrat-o. Se zvoneste ca Gabriela va prezenta un reality-show matrimonial, precum “Nora pentru mama” sau de ce nu, chiar sub acelasi nume.

Timp de 5 ani de zile, Gabriela Cristea a prezentat emisiunea “Nora pentru mama”, la Kanal D, fiind inlocuita pe data de 4 aprilie 2011 (aproape de finalul sezonului 5 Nora pentru mama) de catre Mirela Boureanu Vaida. (vezi articolul Mirela i-a luat locul Gabrielei la Nora pentru mama)

Neintelegerile aparute intre SC DOGAN MEDIA INTERNATIONAL SA – proprietarul Kanal D si Sinevizyon – casa de productii a emisiunii, au dus la mutarea intreg reality-show-ului pe Antena 1, sub o alta denumire, si anume “Mireasa pentru fiul meu”. Potrivit marktomark.com, producatorii de la Sinevizyon nu puteau face emisiunea in alta parte sub acelasi nume fara acordul Kanal D din motive ce tin de proprietatea intelectuala, caci marca “Nora pentru mama” este inregistrata de SC DOGAN MEDIA INTERNATIONAL SA, proprietarul Kanal D, din anul 2007.

Conform marktomark.com, marca reality show-ului din grila Antenei 1, “Mireasa pentru fiul meu”, a fost depusa spre inregistrare la OSIM, pe data de 14 iulie 2011, de SC ANTENA TV GROUP SA.

Deci, din punct de vedere teoretic, Gabriela Cristea ar putea prezenta din nou “Nora pentru mama” la Kanal D, dar nu cu aceeasi casa de productii cu care a inceput colaborarea in 2007.

Daca toate aceste zvonuri s-ar confirma, surpriza ar fi cu atat mai mare si mai placuta pentru toti cei care au placut-o si si-ar dori sa o revada in emisiunea care a consacrat-o.

Ce parere aveti daca vom avea “Nora pentru mama” cu Gabriela Cristea pe Kanal D si “Mireasa pentru fiul meu” cu Mirela Boureanu Vaida pe Antena 1? V-ar placea ideea? Veti urmari in paralel ambele reality-show-uri matrimoniale?

Articol realizat de Raluca

30 comentarii la “Zvon sau surpriza de proportii: Gabriela Cristea se intoarce la Nora pentru mama?”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    mariana Says:

    Este o buna profesionista si multa lume va fi incantata sa o revada.

  2. 9
    SPATARU LUCICA Says:

    M-AS UITA LA AMANDOUA EMISIUNI,SI VOI SPUNE CARE ESTE CEA MAI BUNA MODERATOARE PENTRU ACEST FORMAT DE EMISIUNE

  3. 8
    georgiana Says:

    e mult mai talentata mirela! stie sa puna punctul pe “i” nu sa se invarta in jurul cozii cum facea gabriela; punea aceeasi intrebare dar cu alte cuvinte de 1000 de ori desi vedea ca nu vor concurentii sa raspunda sau evitau raspunsul!

  4. 7
    maria Says:

    cu siguranta as urmari nora pt mama prezentata de gabi cristea!!!!!!!!!!!!!!am urmarit-o pe vaida din lipsa de altceva mai bun ,nu ca mi-ar fi placut:(

  5. 6
    anonim Says:

    nu mai are credibilitate…………………

  6. 5
    dina Says:

    evident as urmario pe Gabi Cristea,o adevarata profesionista!Si asa nu mai privesc antena 1 deja de o luna si cva,mam plictisit de aceasta balacareala,Gabi stia cum sa controleze situatiile tensionate dintre concurenti,era impartiala si nu prelua din gesturile si vorbele oncurentilor asa cum face doamna Vai(da)ea!

  7. 4
    florina Says:

    ESTE LOC PT. TOATA LUMEA.

  8. 3
    Ana Says:

    Cred ca ar fi o adevarata brambureala,daca ar fila ore diferite,cred ca oamenii ar urmari ambele emisiuini!

  9. 2
    NICUSOR Says:

    SUNT SIGUR CA DACA ZVONURLIE SUNT ADEVARATE ,AR FII O SURPRIZA DE PROPORTII PENTRU PUBLICUL LARG,SI IN SPECIAL IUBITORII NORA PENTRU MAMA.
    PERSONAL DACA EMISIUNEA AR REVENI LA KANAL D ,AS URMARI-O PE GABRIELA CRISTEA.

  10. 1
    ELENA Says:

    NU E O FARSA?SUNT SIGURA CA ,DACA AR FI ASA,LUMEA S-AR UITA LA AMBELE !VA CASTIGA CEL MAI BUN!

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free