Zvon sau surpriza de proportii: Gabriela Cristea se intoarce la Nora pentru mama?


gabriela-cristea-nora_pentru_mama

Vestea ca va reveni in televiziune nu mai este de ceva timp o noutate. Gabriela Cristea a confirmat acest lucru si in interviul oferit revistei Tabu (unde a pozat in ipostaze sexy in rolul rebelei Amy Winehouse): “trebuie sa judec bine aceasta revenire in televiziune. Vreau sa fac numai ce simt ca mi-ar placea si mie. Nu vreau sa ajung pe sticla doar fiindca “dau bine” cu ochii mei albastri, care, a propos, sunt verzi.”

Desi initial se zvonise ca Gabriela va prezenta, la Kanal D, emisiunea “Drept la tinta”, in locul Oanei Roman, zvonurile s-au dovedit a nu fi adevarate. “nu am nicio legatura cu inlocuirea Oanei Roman la emisiunea «Drept la tinta»” a declarat Gabriela Cristea.

Din surse neoficiale, am aflat ca Gabriela Cristea a semnat un contract cu postul de televiziune Kanal D si din aceasta toamna este posibil sa revina la formatul de emisiune care a consacrat-o. Se zvoneste ca Gabriela va prezenta un reality-show matrimonial, precum “Nora pentru mama” sau de ce nu, chiar sub acelasi nume.

Timp de 5 ani de zile, Gabriela Cristea a prezentat emisiunea “Nora pentru mama”, la Kanal D, fiind inlocuita pe data de 4 aprilie 2011 (aproape de finalul sezonului 5 Nora pentru mama) de catre Mirela Boureanu Vaida. (vezi articolul Mirela i-a luat locul Gabrielei la Nora pentru mama)

Neintelegerile aparute intre SC DOGAN MEDIA INTERNATIONAL SA – proprietarul Kanal D si Sinevizyon – casa de productii a emisiunii, au dus la mutarea intreg reality-show-ului pe Antena 1, sub o alta denumire, si anume “Mireasa pentru fiul meu”. Potrivit marktomark.com, producatorii de la Sinevizyon nu puteau face emisiunea in alta parte sub acelasi nume fara acordul Kanal D din motive ce tin de proprietatea intelectuala, caci marca “Nora pentru mama” este inregistrata de SC DOGAN MEDIA INTERNATIONAL SA, proprietarul Kanal D, din anul 2007.

Conform marktomark.com, marca reality show-ului din grila Antenei 1, “Mireasa pentru fiul meu”, a fost depusa spre inregistrare la OSIM, pe data de 14 iulie 2011, de SC ANTENA TV GROUP SA.

Deci, din punct de vedere teoretic, Gabriela Cristea ar putea prezenta din nou “Nora pentru mama” la Kanal D, dar nu cu aceeasi casa de productii cu care a inceput colaborarea in 2007.

Daca toate aceste zvonuri s-ar confirma, surpriza ar fi cu atat mai mare si mai placuta pentru toti cei care au placut-o si si-ar dori sa o revada in emisiunea care a consacrat-o.

Ce parere aveti daca vom avea “Nora pentru mama” cu Gabriela Cristea pe Kanal D si “Mireasa pentru fiul meu” cu Mirela Boureanu Vaida pe Antena 1? V-ar placea ideea? Veti urmari in paralel ambele reality-show-uri matrimoniale?

Articol realizat de Raluca

30 comentarii la “Zvon sau surpriza de proportii: Gabriela Cristea se intoarce la Nora pentru mama?”

Pages: [3] 2 1 » Show All

 1. 30
  srdianu paulab Says:

  Gaby imi place ,moderatoare la nora pentr mama,pe canal d,vor avea o audienta,fff mare.dupa mine arfi buna ( put spus) pentru o noua serie SURPRIZESURPRIZE ,gandit-va cei in masura si hotarati! Ar fi tot asa de sarmanta ca Anreea Marin.Nu veti avea decat de castigat,!!!!!!!!!!!!!!

 2. 29
  lumi Says:

  da miar placea sa revina emisiunea npm si cu gabriela la kanald

 3. 28
  merry Says:

  Imi place Gabriela, Mirela nu este corecta in MPFM l pe ionut si M ea ia adus in finala mai mult fortat cum incearca cu Dragos sa o ia pe Cordelia nu ne place mirela .

 4. 27
  adriana Says:

  Imi place Gabriela, Mirela nu este corecta in MPFM l pe ionut si M ea ia adus in finala mai mult fortat cum incearca cu Dragos sa o ia pe Cordelia nu ne place mirela .

 5. 26
  Alexandra Says:

  Sa revina Gaby,Mirela e ff subiectiva iar la Mireasa se fac foarte multe jocuri de culise. La Nora ptr mama nu au fost niciodata jocuri de culise ,iar Gaby era un adevarat moderator. Spun asta in conditiile in care am fost si fan Nora ptr mama si Mireasa ptr fiul meu,dar cea din urma m-a dezamagit ft rau.

 6. 25
  olimpia Says:

  Voi urmari emisiunea si pe Gabriela Cristea la Kanal D, la antena 1 nu mai vreau s-o vad pe actuala moderatoare si nici formatul de acum, mi-a lasat un gust amar ! Abia astept ca, Kanal D sa aiba vechiul format”Norapentrumama” , va voi urmari cu mare interes!

 7. 24
  adri Says:

  da, ar fi bine .

 8. 23
  mary Says:

  Am citit un com cum ca turcii au dat-o afara pe Gabriela ,ori nu este asa. Avarul si lenesul de marcel Toader a pus-o pe Gabriela sa renegocieze contractul cu tv turca ,ei nu au fost de acord cu salariul cerut de Gabriela si atunci Gabriela nu s-a mai prezentat la emisiune.

 9. 22
  Dora Says:

  Nu doresc sa revină Gabi Cristea la această emisiune, este o femeie foarte rea. Cum s-a purtat cu familia ei și acum scandalul cu Marcet Toader! Este drept că nimeni nu poate știi ce a fost acolo cu adevărat, dar să nu mergi la spital să-ți vezi mama bolnavă sau să arunci cu noroi în cei care ți-au fost aproape vorbește mult despre carcterul unui om. Eu nu voi mai urmări niciun show prezenta de GABRIELA CRISTEA, dacă s-ar mai întoarce înmedia românească sau internațională. PA, PA!!!

 10. 21
  alexya Says:

  Sincer si de gaby imi place dar si de mirela dar mirela e subiectiva si chiar si e vizibil asta la sez trecut lea sustinut pe monica ssi ionut mereu era de partea lor si decate ori avea ocazia intra in vb cu ionut sau monica desi ei nu avea vreo treaba cu subictu respectiv iar akm la sez asta tine cu andreea si cu alin daor sa le vada k sunt sup sau plang mai k p[langge si ea.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free