Madalina, hotarata sa spuna tot adevarul despre Cornelia: “Nu sunt singura persoana prin care i-a transmis mesaje fostului”


cornelia-dragos-madalina

Madalina a plans de nervi in urma vizionarii emisiunii de ieri de la ora 12.00, in care s-a adus in discutie mesajul pe care Cornelia i l-a transmis fostului iubit prin intermediul ei.

“Plang de nervi de cand am vazut emisiunea de la 12:00. Oare cum poate Cornelia sa minta atat?!” a spus Madalina ieri pe Facebook.

Fosta concurenta este foarte dezamagita de Cornelia:

“Am avut bun simt si nu am spus nimic pana acum , pentru ca tineam la ce a mai ramas din prietenia noastra. Mama cand a vazut ce se intampla in gala , a sunat si a spus tot ce stia de la mine. Staff-ul a vrut sa ma sune ca sa intru in direct si sa confirm . Nu am vrut , pentru ca nu eu aruncasem pastila. Nici cu mama nu am fost de acord pentru ceea ce facuse. Da , Cornelia mi-a lasat un bilet cu numarul lui Nicu , dar , mesajul a fost altul pentru el. Inca mai are tupeul sa isi bata joc de Dragos. Sa spuna adevarul si sa iasa din casa. Isi bate joc si de Nicu si de Dragos in acelasi timp. De asta m-a dezamagit si nu am mai sustinut-o . Nu am vorbit urat de ea pe internet , doar am spus ca sunt dezamagita. Nu sunt singura persoana prin care i-a transmis mesaje fostului. Pai tot eu sunt javra cum ma face toata lumea de 2 zile incoace ?!”

Ce parere aveti de cele declarate de Madalina? Ati vrea ca ea sa intervina in Gala de sambata pentru a lamuri toata povestea ?

Articol realizat de Raluca

12 comentarii la “Madalina, hotarata sa spuna tot adevarul despre Cornelia: “Nu sunt singura persoana prin care i-a transmis mesaje fostului””

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    anonim Says:

    MADA o destrabalata fara rusine………ii lipsesc banii pentu tigari……daca nu era eliminata era cea mai fericita…………….

  2. 9
    mirela Says:

    da sunt de acord sa se afle adevarul si sa se termine circu.

  3. 8
    nick Says:

    bravo,mada,spune tot ce stii despre ea,e o mare falsa,o apara rudele cu dintii pe fb!

  4. 7
    matei voica Says:

    madalina trebuia sa spuna de atunci cand a primit biletulcu mesajul.de ce nu a spus staff ului ?si ea a gresit.

  5. 6
    Alina Says:

    Eu zic ca inainte sa publicati tot felul de mesaje sa fiti sigure de veridicitatea acestui lucru…Madalina nu a spus asa ceva

  6. 5
    merry Says:

    Madalina ai mare dreptate, Cornelia isi bate joc de Dragos sa vii in gala si sa spui tot nu merita Cornelia sa mai stea in casa dar o voteaza ciurda de neamuri ca le-a promis ca le doconteaza din asta reiese venirea surorilor, verisoarelor, mamei pe capul lui Dragos sa faca cuplu pentru bani.

  7. 4
    merry Says:

    Nu este adevarat Alina cum poti sustine asa fata care de cand a venit a zis ca are iubit afara si sa nu uitam ca a plecat din patul lui la Mpfm, ea este pentru bani, este mincinoasa, Madalina nu a mai suportat ifosele ei fata de Dragos si minciunile ca sa nu fie eliminata, si pe Vanesa a dat bilet o vulpe afara cu ea.

  8. 3
    miha hd Says:

    inca o data se adevereste ca madalina e o parsiva . nu m-ar mira sa inventeze . cel mai in masura ar fi nicu sa lamureasca situatia si presimt ca o va face daca va fi necesar . nu contest ca ar fi transmis coco un mes , dar probabil nu e unul de dragoste , ci unul catre un prieten de al carui sfat ai nevoie .de la inceput madalina a transmis ipocrizie si isterie . nu tepoti astepta la ceva bun din partea ei . RUSINE MADALINA , si sa nu uiti ca roata se intoarce atunci cand te astepti mai putin . te-a ros invidia pt ca nu ai fost iubita si pretuita de un barbat precum coco .

  9. 2
    Flory Says:

    Rusine Madalina,nu stii sa fii o prietena adevarata,te dai pe langa om pana afli cate ceva si dupa aia sa torni tot.A stiut George de ce sa ”fuga,, de tine,esti cu 10 fete.RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

  10. 1
    Alina Says:

    parerea mea este ca si Madalinei ii placea Dragos,si acum la final vrea sa para cea buna. Coco era certata cu Dragos cand i-a trimis mesajul acela,dar ea daca ii era prietena asa cum spune ea ,nu cred ca vb asa de urat de Coco. Fruntea sus Coco si mergi mai departe ca te sustinem indiferent ce se vb de tine .Mada e geloasa,rusineeeeeeee

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free