Madalina, hotarata sa spuna tot adevarul despre Cornelia: “Nu sunt singura persoana prin care i-a transmis mesaje fostului”


cornelia-dragos-madalina

Madalina a plans de nervi in urma vizionarii emisiunii de ieri de la ora 12.00, in care s-a adus in discutie mesajul pe care Cornelia i l-a transmis fostului iubit prin intermediul ei.

“Plang de nervi de cand am vazut emisiunea de la 12:00. Oare cum poate Cornelia sa minta atat?!” a spus Madalina ieri pe Facebook.

Fosta concurenta este foarte dezamagita de Cornelia:

“Am avut bun simt si nu am spus nimic pana acum , pentru ca tineam la ce a mai ramas din prietenia noastra. Mama cand a vazut ce se intampla in gala , a sunat si a spus tot ce stia de la mine. Staff-ul a vrut sa ma sune ca sa intru in direct si sa confirm . Nu am vrut , pentru ca nu eu aruncasem pastila. Nici cu mama nu am fost de acord pentru ceea ce facuse. Da , Cornelia mi-a lasat un bilet cu numarul lui Nicu , dar , mesajul a fost altul pentru el. Inca mai are tupeul sa isi bata joc de Dragos. Sa spuna adevarul si sa iasa din casa. Isi bate joc si de Nicu si de Dragos in acelasi timp. De asta m-a dezamagit si nu am mai sustinut-o . Nu am vorbit urat de ea pe internet , doar am spus ca sunt dezamagita. Nu sunt singura persoana prin care i-a transmis mesaje fostului. Pai tot eu sunt javra cum ma face toata lumea de 2 zile incoace ?!”

Ce parere aveti de cele declarate de Madalina? Ati vrea ca ea sa intervina in Gala de sambata pentru a lamuri toata povestea ?

Articol realizat de Raluca

12 comentarii la “Madalina, hotarata sa spuna tot adevarul despre Cornelia: “Nu sunt singura persoana prin care i-a transmis mesaje fostului””

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 12
    anonim Says:

    MADA

  2. 11
    merry Says:

    Cornelia cu o noapte inainte de a veni la MPFM 2 a dormit la Samir si acum cand se intoarce se duce la Nicu cateva luni, o mincinoasa care nu a stiut sa fie diplomata. Eu am vazut de la inceput ca in fata camerelor se ferea de Dragos se uita dupa ele o fata care daca castiga ceva bani sunt sigura ca afar deconteaza.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free