Veste surprinzatoare despre cuplul Iulia-Valentin de la NPM5!


iulia-valentin-npm5

Iulia si Valentin, fostii concurenti de la Nora pentru mama 5, au luat de curand o decizie foarte grea, dar se pare inevitabila, legata de viitorul lor impreuna.

Din pacate, cei doi s-au despartit, iar vestea surprinzatoare a venit chiar de la Valentin, care a vrut sa lamureasca situatia pentru toti cei care i-au transmis nenumarate intrebari legate despre situatia cuplului lor: Ca sa inteleaga toata lumea si sa fie totul clar , intre mine si Iulia s-a terminat tot !”.

Decizia pare sa fie fara cale de intoarcere:

“Lucrurile se mai schimba… Viata iti rezerva si surprize … Mergem mai departe, fetita o sa aiba toata atentia de care are nevoie! Fiecare pe drumul lui! Amub2 avem dreptul la fericire dar separat nu impreuna!” a declarat fostul concurent pe contul sau de Facebook.

Iulia nu a vrut momentan sa dea lamuriri despre despartirea de Valentin, insa a postat urmatorul mesaj pe facebook: ce nu te doboara te intareste, si acum mai mult ca oricand cred lucru acesta…”

Pentru cei care nu mai stiu, Iulia si Valentin au fost concurenti la Nora pentru mama 5, s-au casatorit dupa iesirea din competitie si in prezent au o fetita pe nume Raluca.

Articol realizat de Raluca



9 comentarii la “Veste surprinzatoare despre cuplul Iulia-Valentin de la NPM5!”

  1. 9
    mihaela Says:

    Impacativa va potriviti ca doua picaturi de apa sunteti un cuplu de invidiat. Eu as da orice pe lumea asta sa fiu cu el si sa am o fetita asa cum aveti voi. Nici nu realizati cat sunteti de norocosi O sa regretati dar…….va fi prea tarziu

  2. 8
    Lavinia Says:

    imi pare rau pentru ei .. erau asa frumosi impreuna..nu stiu din vina cui s-au despartit pentru ca , ii vedeam identici fizic si ca se iubeau enorm..sper sa treaca peste lucrurile rele,si sa se gandeasca ca au o micuta care au nevoie de ambii parinti in viata ei.. Dumnezeu sa-i ajute si sa se impace .. va pup cu drag

  3. 7
    alexya Says:

    asa se va intampla si cu A-A aceste 2 cupluri de aseamana din multe puncte de vedere si unul importat mamele beietilor perverse si pe interes.

  4. 6
    andra Says:

    pacat.sper sa se impace pt k singura kre va suferi este comoara lor

  5. 5
    Ana Bratu Says:

    Imi pare rau de ei si in special de fetita lor. Asa se intampla cand parintii isi aduc baieti de 20 de ani la insuratoare ,pentru bani,ca altfel ei nu sunt pregatiti in niciun fel de asi intemeia o familie.Asa este cazul lui Alin ,care e un pustan ,dar e impins de Luminita sa tina de Andreea si sa castige banii.

  6. 4
    reli Says:

    AICI PARINTI AU CEA MAI MARE VINA , NU VI SA-TI INSORI FECIORUL LA 21 DE ANI . AU VENIT PENTRU BANI SI UITE CUM LE-A STRICAT TOT VIITORUL SI MAI ESTE SI UN COPIL CARE VA SUFERI .
    NU AR TREBUI SA FIE PRIMITI IN CONCURS BAIETI ASA TINERI , CHIAR SI IN ACEASTA EDITIE CUM ESTE ALIN , CE POSIBILITATI ARE EL DE A INTRETINE O FAMILIE ? DAR A VENIT LA INSURATOARE .
    VAI DE CAPUL LOR .

  7. 3
    nina Says:

    Pacat, Iiulia avea o experenta de viata prea mare fata de Valentin si avea tot interesul sa=l prinda pe Valentin, cum si unele concurente de la aceasta editie care au tot interesul de a gasi un fr……….sa se marite.

  8. 2
    merry Says:

    Si inca ceva, noi am vazut de acasa ce se petrece degeaba au zis ei ca nu le-am dat votul increderii. Pe mine nu ma duce nimeni, dar sunt multi care nu vad decat ” o votez ca este frumoasa”.

  9. 1
    merry Says:

    Erau prea tineri, ea prea rasfatata.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free