Doamna Luminita a recunoscut, tatal lui Alin a facut puscarie!


alin-luminita-tatal-lui-alin

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 17 mai 2013, de la ora 14.00, o telespectatoare a intrat in convorbire telefonica directa cu cei din competitie, iar urmarile nu au fost tocmai placute.

Desi initial era o mare admiratoare a cuplului format din Alin si Andreea, telespectatoarea si-a schimbat optiunea dupa ce acestia din urma au facut acea controversata cerere catre staff, prin care doreau sa se faca cercetari mai amanuntite privind incalcarea Regulii 25 de catre Lorena si Maricel.

Acest demers a determinat-o pe telespectatoare sa nu mai sustina cuplul inculpat. De asemenea, doamna a dorit sa raspunda cu aceeasi monenda celor 3: Alin, Andreea si doamna Luminita, aducandu-le la cunostinta zvonurile care circula pe internet legate de faptul ca tatal lui Alin ar fi facut puscarie.

Simtindu-se sub presiunea intrebarilor si dorindu-si intr-un fel sa spulbere suspiciunile care circula pe internet, doamna Luminita a recunoscut ca tatal lui Alin a facut puscarie acum 10 ani pentru ultraj. Aceasta marturisire a afectat-o insa foarte mult pe doamna Luminita, care a recunoscut ca nu-si dorea sa se afle acest lucru. Ea nu a mai contenit din plans pe tot parcursul emisiunii.

Cum credeti ca vor evolua lucrurile intre Alin, Andreea si doamna Luminita in urma acestei controversate marturisiri despre tatal lui Alin?

Articol realizat de Raluca

14 comentarii la “Doamna Luminita a recunoscut, tatal lui Alin a facut puscarie!”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    mary Says:

    Sa,Alin nu este vinovat de cele facute de tatal sau ,dar ceea ce au facut ei la adresa Lorenei este destul de grav. Alin,si Andreea au fost cei care au facut acea cerere,ei doi erau cei care ranjeau atunci cand Lorena plangea si incerca sa explice ca intre ea si Maricel nu s-a intamplat nimic de care sa-i fie rusine,ce-au scris cei patru in scrisoare si cerere au fost minciuni,ceea ce a spus acea doamna la tf este adevarat. Da nu este cncurent tatal lui Alin ,dar Alin sa mai lase nasul in jos ,sa nu se mai lege de concurenti cum a facut cu George (primul),sa nu mai desparta cupluri cum a facut cu Dragos si Cornelia si cum incearca sa faca cu Cosmin si Cristina si mai nou cu Lorena si George,sa-si vada de culul lor si atat.
    Cat priveste pe Andreea ,demult se stie ca afara va renunta la Alin. Nu se potrivesc. Si apoi grozava alegere a sarit de la fiul unui fotbalist la fiul unui puscarias. Asta e.

  2. 9
    merry Says:

    Andreea s-a indepartat de Cornelia cum zice cineva pentru ca a vazut caracterul urat al Corneliei si cum isi bate joc de dragos. Treaba lui daca a facut puscarie acum se victimizeaza Luminita ca mocofanul ei este de insurat la 19 ani si Razvan nu , sa fim seriosi toti urmaresc banii in afar de razvan si Florentina. Nu stiu cine voteaza maimutoi de george si Alin.

  3. 8
    Bunicu Says:

    Acesti indivizi mint,realitatea este alta pentruca au aparut acte dela Tirgoviste.Rautatea din sufletul lor sa razbunat.

  4. 7
    MARINELA Says:

    SINGURA DIFERENTA ESTE CA TATAL LUI ALIN NU ESTE IN COMPETITIE IAR CEI DOI NU AU NEGAT ACEST LUCRU IN SCHIMB GEORGE SI CRISTINA AU MINTIT CU NERUSINARE CU ACTELE SI DOVEZILE PE MASA.

  5. 6
    Inga Says:

    Andreea este o fată foarte ambițioasă. După competiție, influențată și de părinții ei, va renunța la Alin. Dacă este bine? Cred că da. Este o foarte mare diferență între Alin și Andreea . Andreea are caracter. Alin, nu. Păcat că Andreea s-a lăsat mult influențată de Alin şi de dna Luminița. Ultima influență, apropierea de Narcisa şi trădarea Corneliei.

  6. 5
    Adriana Says:

    In spiritul adevarului, am auzit doar, telespectatoarea a spus urmatorul lucru: ” circula pe Fb stirea ca tatal lui Alin a facut puscarie pentru viol”, ceea ce nu este totuna cu ultrajul!
    Copilul nu este raspunzator pentru faptele tatalui, acea cetateanca a spus-o ironic, sadic, tendentios pentru a ridica in ochii lumii un eventual cuplu favorit de ea!
    In cazul ca Luminita a procedat asa cum se spune in articolul de fata, scopul scuza mijloacele , ei si eventualii parati fiind concurenti si luptand pentru bani!
    Este parerea mea !

  7. 4
    Larisa Tanasà Says:

    Trebuia intr-o zi sà i se mai taie din màndrie celor trei (Luminita,Alin si Andreea).Nu e plàcut pentru nimeni sà pàteascà ceea ce s-a intàmplat in familia celor doi(Luminita si Alin),dar e bine sà-si vadà intotdeauna fiecare de ale lui pentru cà nu se stie niciodatà.Trebuie sà fim dacà nu foarte buni cu ceilalti din jur,màcar mai putin rài…

  8. 3
    anonim Says:

    Maricel stia ceva………se vede si se citeste de la o posta pe figura lui ca ascunde ceva,cred ca a fost mai mult decat un”ultraj”……Luminita,Aline pliscul mic……………

  9. 2
    margo Says:

    La intrebarea – cum vor evolua lucrurile intre Alin,Andreea siLuminita? – raspunsul il au parintii lui Andreea-

  10. 1
    Andreea Says:

    sper sa se ia masuri la reactia lui Alin cand a trantit usa.. in direct …s-a ridicat si el si Andreea si au plecat… o reactie foarte urata din partea lor… sper sa nu mai fie votati!

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free