Florin si Maria s-au logodit!


maria-florin-mpfm-2

La Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de sambata trecuta, Florin si-a luat inima in dinti si a cerut-o in casatorie pe Maria. Momentul a fost foarte emotionant pentru amandoi, iar fata a acceptat cererea concurentului.

Gestul lui Florin a starnit mai multe controverse in randul telespectatorilor, care au interpretat momentul logodnei ca ceva aranjat de catre staff-ul emisiunii. Amanuntul principal al acestei incertitudini a fost vestimentatia purtata de Maria, insa ulterior doamna Mirela a clarificat situatia, anuntandu-i pe cei de acasa ca momentul nu a fost premeditat, iar Maria a imbracat o rochie propusa de cei din culisele emisiunii, ea nestiind ce surpriza urma sa o astepte in platou.

Avand in vedere ca Florin si Maria formeaza un cuplu oficial si mai nou sunt logoditi, v-ati gandit cum ar putea evolua lucrurile, daca Mariei i se va propune intrarea in concurs? Ati fi de acord cu acest lucru?

Articol realizat de Raluca

5 comentarii la “Florin si Maria s-au logodit!”

  1. 5
    Aries Says:

    In urma cu doar cateva secunde, am lasat un comentariu care nu a fost admis doar pt ca nu va convenea continutul lui, desi nu jigneam pe nimeni Totu-i regie, minciuna, inscenare si mult teatru de papusi !

  2. 4
    Florina-Braila Says:

    Normal ca sunt de acord cu intrarea Mariei care astfel si-ar exercita un drept pe care il are in calitate de logodnica care s-a facut in Casa cu acordul realizatorilor si chiar cu contributia acestora care le-au oferit costumatii potrivite unui asemenea eveniment Cat adevar si cata regie se ascunde in spatele acestui eveniment important din viata oricarui tanar, nu putem sti cu adevarat, desi deducem fara a putea verifica Intrarea Mariei, ar duce la prelungirea serialelor acestei telenovele si cel mai inbucurator fapt ar fi eliminarea Florentinei !

  3. 3
    mary Says:

    Nu sunt de acord sa intre Maria in casa. Florin este prea increzut ,are foarte multa rautate in el ,la fel si bunica este o femeie foarte,foarte rea.
    Nu-l suporta pe Razvan ,pentru ca Razvan este mai bun decat Florin.

  4. 2
    cunoscut Says:

    Toţi au venit acolo pentru bani, de ce nu ar rîvni şi Florin la bani?

  5. 1
    anonim Says:

    acasa cu tine…………..pana nu demult cereai sa fii nominalizat,acum ceri contrariul…………..a inceput sa-ti miroase a bani materialistule?!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free