Doamna Luminita a recunoscut, tatal lui Alin a facut puscarie!


alin-luminita-tatal-lui-alin

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 17 mai 2013, de la ora 14.00, o telespectatoare a intrat in convorbire telefonica directa cu cei din competitie, iar urmarile nu au fost tocmai placute.

Desi initial era o mare admiratoare a cuplului format din Alin si Andreea, telespectatoarea si-a schimbat optiunea dupa ce acestia din urma au facut acea controversata cerere catre staff, prin care doreau sa se faca cercetari mai amanuntite privind incalcarea Regulii 25 de catre Lorena si Maricel.

Acest demers a determinat-o pe telespectatoare sa nu mai sustina cuplul inculpat. De asemenea, doamna a dorit sa raspunda cu aceeasi monenda celor 3: Alin, Andreea si doamna Luminita, aducandu-le la cunostinta zvonurile care circula pe internet legate de faptul ca tatal lui Alin ar fi facut puscarie.

Simtindu-se sub presiunea intrebarilor si dorindu-si intr-un fel sa spulbere suspiciunile care circula pe internet, doamna Luminita a recunoscut ca tatal lui Alin a facut puscarie acum 10 ani pentru ultraj. Aceasta marturisire a afectat-o insa foarte mult pe doamna Luminita, care a recunoscut ca nu-si dorea sa se afle acest lucru. Ea nu a mai contenit din plans pe tot parcursul emisiunii.

Cum credeti ca vor evolua lucrurile intre Alin, Andreea si doamna Luminita in urma acestei controversate marturisiri despre tatal lui Alin?

Articol realizat de Raluca

14 comentarii la “Doamna Luminita a recunoscut, tatal lui Alin a facut puscarie!”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    anonim Says:

    “Bunicu”ar dreptate, intr-adevar se vede pe fata lui ca ascunde ceva urat si murdar………….

  2. 13
    Bunicu Says:

    MARINELA comenteaza acum cind au aparut hirtiile pe masa dela Tirgoviste si nu corespund cu realitatea.Care e adevarul a facut puscarie de 2 ori?asa reese din ce spune Luminita si ce spun hirtiile,ea a spus ca a fost acum 10 ani cu ultraj,hirtiile spun ca a fost in 2011 si pentru furt.Care e adevarul?comentati va rog.

  3. 12
    Aries Says:

    Ce vina are Alin sau chiar si d.na Luminita daca tatal, respectiv sotul, a incalcat legea si a platit pt fapta comisa ?! Andreea daca-l iubeste cu adevarat, nu trebuie sa tina cont de asa ceva si mai ales nu trebuie sa-i aminteasaca despre acel eveniment Vad ca-n ultima perioada, tot mai mute vipuri din toate topurile de varf si-au achitat niste polite si nu au fost criticate precum a fost d.na Luminita….

  4. 11
    alexya Says:

    Alin si Doamna Luminita tebuia sa se faca mai buni si ma intelegatori cu oamenii dupa ce sa intamplat, dar nu, ei su rai si nu ingelege pe nimeni doar ei cred k au dreptate.Asa cum sa simtit Lorena asa se simte akm si Lumi doar k in cazul ei este adv adik se se vb despre chseti intime si rusinoase asa cum si-au permis sa o acuze pe Lorena.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free