La multi ani, Stefania MPFM2!


stefania-mpfm-2

Stefania, fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2, implineste astazi frumoasa varsta de 23 de ani, ocazie cu care dorim sa o felicitam si sa ii uram un calduros LA MULTI ANI!

Ce mesaj aveti pentru Stefania in aceasta zi importanta din viata ei?

5 comentarii la “La multi ani, Stefania MPFM2!”

  1. 5
    mary Says:

    La multi ani Stefania ,sa fii fericita si iubita ,sa-ti gasesti cat mai curand sufletul pereche si sa-ti ofere multa iubire. Nu lua in seama rautatile ,prietenia ta cu Cristina a fost una de bun augur v-ati sustinut una pe cealalta si a fost foarte bine. Incearca sa o imbarbatezi pe Cristina sa re simta alaturi chiar daca esti afara ,ea are nevoie de un cuvant din partea ta ca sa poata merge mai departe cu Cosmin.Si poate ii dai un sfat si d-nei Emilia sa mai sea in banca ei ca face mult rau.

  2. 4
    intransigentul Says:

    LA MULTI ANI ! Si mult noroc.Cat ai fost in casa ai dat dovada de verticalitate educatie ,bun simt.Doua lucruri au fost indoielnice .Balacareala cu Maricel si prietenia cu acesta Cristina care dupa parerea mea ca actiuni te trag in jos.Cristina o fi draguta dar cand deschide gura si comportarea este jalnica.Acum licheaua incerca sa loveasca in cel care pana acum a ridicato.Spunei asta surorii tale.

  3. 3
    yoyo Says:

    LA MULTI ANI!FELICITARI SI PARINTILOR TAI PENTRU EDUCATIA PRIMITA.

  4. 2
    isache geo Says:

    La multi ani!

  5. 1
    Florina Flory-Braila Says:

    La multi ani sanatosi si fericiti ! Ma bucur sa constat ca e berbec ca mine !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free