Regretati plecarea Iulianei din competitie?


iuliana-mireasa-pentru-fiul-meu-2

La Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de sambata, Iuliana a parasit competitia, deoarece a primit cele mai putine voturi de sustinere.

Desi multi ar fi crezut ca intre ea si Florin ar exista niste sentimente, duminica in club, Florin a demonstrat altceva. El s-a sarutat cu o fata pe nume Maria.

Credeti ca Florin s-ar fi potrivit cu Iuliana? Regretati plecarea ei din concurs?

Articol realizat de Raluca

3 comentarii la “Regretati plecarea Iulianei din competitie?”

  1. 3
    intransigentul Says:

    Eu cred ca Iuliana are simtul realitatii ,a vazut ca nu poate face nimic cu acest pacalici de nepot ca nu are nimic din ce vedea ea la TV. si nici Razvan nu o mai curteaza acolo stiu ei mai bine cam cine va gusta din prada de sfarsit pentru ca voturile sustinatorilor este apa de ploaie ,ca staful apreciaza si tin in concurs acei concurenti care sunt votati cu bani nu cu vorbe.Si tabletica este acum CHPURILE DATA de concurentul sustinut.Exact ca tiganca care vine sa ti ghiceasca ce frumos esti ce dastept dar mai pune aici o bancnota mare .Asa face si Mirela VAI DE EA. BANI SA IASA pentru ca concurentii fumeaza mult se rimeleza mult mananca mult dorm mult si cumpara iubirea cu rochitele ,pantofiori etc multe.Eu chear doresc sa intre pe aici sa spuna cate ceva dar cred ca nu are voie deocamdata.

  2. 2
    viory Says:

    Florin, se indragosteste de toata lumea…cred ca afara era un papa-lapte, parerea mea, de aceea este asa cum este…
    Iuliana este o fata calculata!!!

  3. 1
    Mariana-Pitesti Says:

    Din comportamentul Iulianei de luni,dupa parasirea competitiei,eu am simtit-o pe Iuliana indragostita de Florin,dupa felul cum vorbea la adresa lui si a bunicii,altfel decat in competie.Daca ar fi facut cuplu amandoi,sigur nu s-ar fi inteles pentru ca erau amandoi doua pietre tari.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free