“Omenia” – oda


Adriana ne-a trimis urmatoarea oda dedicata Mirelei Boureanu Vaida, frumoasa prezentatoare a emisiunii Mireasa pentru fiul meu:

mirela-boureanu-vaida-mireasa-pentru-fiul-meu

Frumoasa, blonda diafana
Mirela Vaida, e o doamna
O cantareata si actrita
O moldoveanca fara fita !

Ea stie sa intinda o mana,
Aceluia, ce soarta rea
Deloc, cu el nu a fost buna
Felicitari, domnita mea!

Si chiar daca in emisiune
Imi pare ca exagerezi,
Si uit ca un scenariu anume
Tu trebuie sa-l profilezi,

Si poate ca in gandul meu,
Te judec, ca un Dumnezeu,
Pentru faptele tale bune
De ieri, de astazi sau de maine,
Te-apreciez si-ti multumesc
Sunt fanul tau si ma mandresc !

Compusa de Adriana, 27 martie 2013

10 comentarii la ““Omenia” – oda”

  1. 10
    Adriana Says:

    Bunicu, cum sa spun, eu mi-am s[us parerea mea, este punctul meu de vedere, insa o respect si pe a ta!
    In anumite ipostaze ale vietii, cum ar fi un serviciu, un post, suntem nevoiti sa ne comportam altfel decat suntem in realitate, oricum nu-i caut scuze, am spus respect si parerile altora!
    Multumesc pentru comentariu !

  2. 9
    Bunicu Says:

    Mulțumesc pentru ștergerea postarii la adresa Mirelei,e buna dar nu vrea sa invete nimic din cele ce i se aduce la cunoștință,sa corecteze vocabularul,nimic educativ pentru noua generație debusolată.

  3. 8
    Adriana Says:

    Tilda, Magduta, Mariana, va multumesc si aici pentru sustinere, pupici!

  4. 7
    Adriana Says:

    Yoyo, ce surpriza! Nu mai fugi de Kinga si Fane , unul si acelasi sunt inofensivi, ti-am spus vino si comenteaza asa cum stii tu s-o faci! te pup, iti multumesc! Poti sa nu citesti comntariile care nu-ti plac si sa nu raspunzi!
    Pe d-na Mirela am cunoscut-o demult, demult cand am fost invitata de o prietena erau asa zisele intalniri cu primarii gospodari; daca in show arata alta fata, in realitate este un om minunat si parerea mea este ca aci e mult mai mult mana producatorului, nici eu nu sunt de acord, ca si tine, ca si altii, cu multe lucruri care se intampla!
    Gestul ei, de a ajuta un baiat batut de soarta, de a-l ca partener de cantec, m-a uimit, m-a facut fericita, sunt de partea celor sarmani intotdeauna, si eu ajut!
    Mersi Yoyo, un pupic, o imbratisare calda !

    Anana, multumesc mult pentru apreciere, un pupic !

  5. 6
    yoyo Says:

    Imi plac mult poeziile tale,le citesc si te citesc chiar daca nu crezi;Despre vaida ce pot spune,cunosti in parte parerea mea;Nu poti fi bun in toate,ce e al ei ,voce,atitudine fata de cei napastuiti,dar in show nu face fata.Sti … in loc sa ii faca pe concurenti sa vorbeasca,sa le arate adevarata fata ,vorbeste ea mult ,multe aprecieri personale;Vobrind mult,prost si fara rost sigur ca si cameramanul sta cu ” lentila”‘ pe ea . Pe bune ca ii place mult sa se vada si sa se auda la tv.Fiind rolul principal in acest show sigur ca de 7 luni ne-am saturat;Vrem si niste pareri la telefon numai sms cerses;,Vrem materiale cu toti concurentii ca deja ni-s-a acrit de” jene “‘ false,si lins de buzici;Cum vrea fofo in fiecae zi.A fost o vreme cand ii aratau mainile morenei obsesiv,din minut in minut,cum il mangaia pe P.L.Asta da profesionalismmmmmmTe pup de aici ca dincolo nu e loc!Mai vin Fane si Kinga dar fug repedeeeee,oare de ce?

  6. 5
    anana Says:

    minunata dedcatie ! felicitari Adriana

  7. 4
    Tilda Says:

    Ai dreptate Otilia, si mie imi place , este o persoana placuta (cand vrea!), dar si ma inerveaza cate odata. Imi place, este foarte spontana , plin cu umor..dar cred eu ca au ei totusi un scenariu , nu face fiecare dupa capul lui, este normal sa fie un “sef” cine spune ce si cum….
    Ca si om , ca si femeie este de admirat. Este draguta, lucreaza foarte mult , face treaba buna.
    Eu nu am vazut emisiunea Acces Direct , imi pare rau, sunt sigura ca imi placea.
    Adriana te pup, frumoasa oda , esti o persoana deosebita ….

  8. 3
    otilia/magda Says:

    Da, Mirela este frumoasa, foarte buna cantareata, actrita, plina de umor,…dar, aici, cred eu, ca, ”virgula”,ha, ha,… danseaza cum i se canta ! Sunt convinsa ca nu ar vrea sa fie asa,…sa favorizeze un cuplu in defavoarea altuia,…se vede ca este tare sufletista, ma mandresc cu asa o romanca !
    Adriana, foarte buna oda, ai talent cu ”tirul” ! Felicitari ! Pup !

  9. 2
    Mariana-Pitesti Says:

    Felicitari Ady!Eu nu am vazut emisiunea de ieri de la Acces Direct,in care a participat d-na Mirela,fapt ce te-a inspirat la aceste versuri.

  10. 1
    Adriana Says:

    Felicitari Mirela Vaida pentru mana intinsa lui Eduard Leanca. Dumnezeu te va rasplati!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free