V-a placut farsa nr.1 de la Mireasa pentru fiul meu?


farsa-alin-andreea

De 1 aprilie, concurentii au avut ca sarcina sa faca un scenariu pentru a juca in doua farse. Echipa care va acumula cele mai multe like-uri, va intra in posesia unui premiu!

Din farsa nr. 1 a facut parte urmatoarea echipa: Alin, Andreea, Florin, Cornelia, Vanessa si Luminita!

Iata cum s-au descurcat concurentii in rolurile avute:

Farsa nr. 1: Cuplul Alin – Andreea

Cum vi s-a parut farsa? A fost credibila?

5 comentarii la “V-a placut farsa nr.1 de la Mireasa pentru fiul meu?”

  1. 5
    mary Says:

    Nu mi-a placut nici farsa si nu-mi place nici cuplul Alin – Andreea ,adica ce cuplu ei au facut un cuplu de fatada sa aiba sustinatori si sa castige banii. Asa au facut Dragos si Tatiana di editia nr 2,dupa s-au despartit.Asa vor face si acesti doi ,Andreea nu va trai langa un asemnea pustan fara minte,fara scoala ,fara slujba,cu ce sa o intretina?

  2. 4
    Adriana Says:

    Domnilor producatori, dar o “farsa” in care sa vedem aceste fete muncind pe branci la curatenie, mancare, lucru de mana, etc., etc., cand faceti?
    Dar baietii intrecandu-se la spart de lemne ? Ar fi o farsa!

  3. 3
    mary Says:

    Nici nu ne putem gandi ca cei doi vor forma o familie.Este exclus ca la 20 de ani un baiat sa-si intemeieze o familie,fara sa aiba o facultate terminata sau macar o scoala tehnica,fara sa aiba un loc de munca cu ce va intretine o familie? sau poate vor face camatarie cum a propus Andreea. Cine stie ce relatii mafiote are Andreea.

  4. 2
    andreea Says:

    da

  5. 1
    Bunicu Says:

    E chiar cuplu? va inșelați amarnic,totul e pe lovele,vreu sa stiu si eu din cite editii au fost pina acum ,cîți ma sint impreuna și sau realizat ca femilii.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free