Cornelia si Lorena, de la prietenie la gelozie!


cornelia-lorena-mpfm2

La inceputul competitiei, Cornelia si Lorena au fost prietene foarte bune, dar cu trecerea timpului ele s-au distantat tot mai mult, iar relatia de prietenie a luat sfarsit.

Dupa ce ambele s-au despartit de partenerii lor, cam in aceeasi perioada, geloziile dintre ele au inceput sa capete contur.

In emisiunea de astazi, de la ora 11.50, Cornelia si-a aratat gelozia fata de Lorena, dupa ce Dragos a pus un pariu cu aceasta din urma si l-a pierdut.

Mai mult decat atat, Cornelia crede ca Dragos o place pe Lorena, in timp ce Maricel este de parere ca Lorena il place pe Dragos.

Lorena crede “Cornelia vrea sa imi faca rau”.

Dragos a afirmat in mai multe randuri ca ii plac brunetele cu pielea bronzata si ca i-ar fi placut sa castige si excursia de la Poiana Brasov cu Lorena.

Credeti ca cei doi s-ar potrivi? Are Cornelia motive sa fie geloasa pe Lorena?

Articol realizat de Raluca

2 comentarii la “Cornelia si Lorena, de la prietenie la gelozie!”

  1. 2
    denisa Says:

    cornelia si lorena nu erau prietene bune de la inceput ca au diferite caractere cornelia deschide ochi fata de maricel apropriete de dragos mai are uneori gura mare dar te iubeste va vrem nebunilor impreuna

  2. 1
    denisa Says:

    cornelia si lorena oricum nu erau prietene de la inceput au caractere diferite cornelia deschide ochi fata de maricel apropriete mai mult de dragos este cel mai frumos din casa si priviri dulci va vrem impreuna pe amandoi

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free