Intrebarea zilei: Ce adevar vor sa afle Alin si Andreea despre Lorena?


lorena-alin-andreea

Alin si Andreea au marturisit astazi, in emisiunea de la ora 14.00, ca au depus o cerere la staff pentru a face cercetari si a scoate la iveala adevarul despre Lorena.

Lorena banuieste ca cei doi vor sa scoata in evidenta ceea ce Maricel a dat de inteles la un moment dat, si anume ca el si Lorena ar fi incalcat regula 25 la munte, in Bulgaria.

Va reamintesc faptul ca regula 25 se refera la interzicerea de relatii intime pe parcursul participarii in competitie. Incalcarea acestei reguli, poate atrage dupa sine, descalificarea din concurs.

Voi ce credeti? Oare ce adevar vor sa scoata la iveala Alin si Andreea despre Lorena si ce parere aveti de aceasta initiativa a lor?

Articol realizat de Raluca

44 comentarii la “Intrebarea zilei: Ce adevar vor sa afle Alin si Andreea despre Lorena?”

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 44
    catuta Says:

    alin-andreea- luminita sunt niste nesimtiti ofticati.

  2. 43
    iioana Says:

    Rusine Lorena .. estii o pit* .. ! nu te suport.. nu stiu de ce dar imi esti tare antipatica.. facii pe dramaturga .. : vai ca maricel din cauza ta sufar.. hai mai ne lasi cu chestiile de genu ? puteai sa spui frumos nu sa te crizezi si sa te faci ca suferi prefacuto ! Bravo Alin – Andreea si doamna Luminita tineti-o tot asa noi va sustinem pana in panezele albe !

  3. 42
    iioana Says:

    Rusine Lorena .. estii o piti .. ! nu te suport.. nu stiu de ce dar imi esti tare antipatica.. facii pe dramaturga .. : vai ca maricel din cauza ta sufar.. hai mai ne lasi cu chestiile de genu ? puteai sa spui frumos nu sa te crizezi si sa te faci ca suferi prefacuto ! Bravo Alin – Andreea si doamna Luminita tineti-o tot asa noi va sustinem pana in panezele albe !

  4. 41
    ady Says:

    LORENA e cea mai minunata,dulce si scumpa fata din shou,ce au toti cu ea,sa le fie rusine ANDREEI si lui ALIN,la fel si lui RAZVAN si doamnei LUMINITA,oameni fara obraz care din invidie fac rau fara sa le pese macar un pic de faptul k raneste un suflet bun ca LORENA,vreau sa.i intreb pe cei numiti mai sus cu ce a gresit LORENA?ca a fost prea buna cu MARICEL?ca i.a suportat toate mofturile si a tacut de atatea ori si a tinut atatea in ea pentru ca il iubea?ca nu a mai suportat comportamentul lui pentru ca o ranea ?cu ce a gresit ea daca el nu a stiut sa aprecieze un suflet atat de bun si cald care ar fi facut orice pentru el? rusine mare,LORENA esti o scumpa,cu siguranta orice baiat s.ar mandri sa aiba o iubita ca tine,te ador si te admir ,fii tare !!!
    :*

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free