Cumnatul lui Maricel a facut parte dintr-o retea de proxeneti?


38e5d3990cca4372242f704bc115108c_L

De cateva zile bune circula pe internet stirea conform careia, Cristian Nicolae Bors, cumnatul lui Maricel, concurentul de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2, a fost anchetat in 2012 dupa ce procurorii DIICOT au distrus o retea de proxeneti din care acesta facea parte.

Potrivit ziarului online Viata Libera, “Procurorii DIICOT Galaţi au reuşit să pună capăt unei afaceri ce data din anul 2010 şi din care trei bărbaţi au reuşit să strângă bani frumoşi, prin racolarea fetelor şi obligarea lor să se prostitueze.”

“Cei trei proxeneţi, Ştefan Neagu, zis „Fanţu”, Cristian Nicolae Borş şi Traian Tacu, zis „Burata” au intrat în vizorul procurorilor care i-au prins în urma unor percheziţii desfăşurate pe 19 septembrie în opt locaţii diferite. În urma percheziţiilor, anchetatorii au audiat 15 persoane, dar au decis că doar cei trei trebuie anchetaţi în stare de arest preventiv. S-au emis mandatele de reţinere şi cei trei au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. În urma deciziei magistraţilor de la Tribunalul Galaţi, doar Ştefan Neagu a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Ceilalţi doi nu au voie să părăsească ţara timp de 30 de zile. Decizia a fost însă atacată cu recurs atât de Neagu, cât şi de procurorii DIICOT.”

Sursa: www.viata-libera.ro


8 comentarii la “Cumnatul lui Maricel a facut parte dintr-o retea de proxeneti?”

  1. 8
    mary Says:

    Atata timp cat i-a amenintat pe ceilalti inca de la inceput ,sigur stia cu ce se ocupa atat sora cat si cumnatul. Trebuiau facute cercetari mai amanuntite inca de la inceput.

  2. 7
    alexandra Says:

    Ar trebui ca si Florin sa fie atentionat pentru ca a gresit foarte mult si in privinta lui Maricel si al Stefaniei. Bunica nu vede numa doar lucrurile bune a lui Florin si pe cele rele ba. Doamna Emilie nu mai fiti atat de rea , fiti alaturi de Cosmin si Cristina va sustinem .

  3. 6
    Lia Says:

    Maricel a spus ca sora lui “da la peste”.Deci?……..

  4. 5
    denisa Says:

    eu una nu inteleg dece nu il da afara pe maricel mai ales cu ce se ocupa cumnatu si pe lorena o scoate afara lorena mama ai mare crija si florin si doamna maria aveti crija

  5. 4
    rafilatoader Says:

    RUSINE SA LE FIE LUMINITEI CU*PRINTISORUL*EI SI CU FITA NE ANDREEA LA FELUL CUM SE POARTA CU LORENA.LORENA ESTI O FATA INTELIGENTA NU TE COBORI LA NIVELUL LOR.ESTI FATA CEA MAI CU BUN SIMT DIN COMPETITIE ,SA NU TE MAI LASI MANIPULATA DE BADARANUL DE *BERICEL*.

  6. 3
    alexya Says:

    Ma gandesc k dak Sora lui Maricel este maritata cu un Proxenet si ea se ocupa cu asta iar Maricel sa nu se fack ca nu stie doar de aceea spunea k el poate sa dea 30.000 de euro da fuge de acolo si de a ceea tot o aduce a in discutii pe sora lui.

  7. 2
    daniela Says:

    maricel uita.te mai intai la tine si in gradina familiei tale, tu stii ce se zice despre voi ? atentie mare cu vorbele pe care le spui ca se pot intoarce impotriva ta. se vede de la o posta ca esti un neica nimeni. te exprimi cu furie
    ti.ai vazut figura pe care o faci cand esti furios ? lorena nu face de tine, esti
    un om pervers si periculos.
    corelia si tu la fel esti falsa urata sufleteste pacat ca pretinzi ca esti ceea
    ce nu vei putea fii niciodata. se vede clar ca esti o persoana cu multe fete cu ce te dai atat de mare, nu ai cu ce esti neagra pe dinauntru. la fel te intreb si pe tine iti vezi figura atunci cand vorbesti peltic si apasat. nu sunteti nici
    cat negru sub unghie inteligenti nici tu nici maricel. uitati-va in oglinga si apoi
    vorbiti. aveti de invatat.

  8. 1
    otilia/magda Says:

    A devenit dubios acest Maricel, de cand a intrat in casa si pronunta mereu” va fac dosare”, cuvant folosit de derbedei si neaveniti! Afara cu cumnatul proxenetului si cu sora in Italia, care” nu stie” Karicel cu ce se ocupa!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free