Edina vrea sa ia locul Crudutei in emisiunea “Un show pacatos”!


edina-mpfm1

Edina, fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 1, s-a inscris in cursa pentru a deveni asistenta pacatoasa in emisiunea “Un show pacatos” de la Antena 1.

Se pare ca fosta concurenta isi doreste sa o inlocuiasca pe Daniela Crudu in emisiunea lui Dan Capatos. Iata de ce crede fosta concurenta ca ar putea fi asistenta pacatoasa: “Sunt o persoana foarte ambitioasa si obtin intotdeauna ceea ce-mi doresc. Ador provocarile si imi place sa fiu mereu in centrul atentiei. Atrag intotdeauna privirile cu firea mea jucausa dar si prin aspectul fizic. Sunt castigatoarea sezonului 1 al reality show-ului Mireasa pentru fiul meu cu ajutorul telespectatorilor, fapt ce dovedeste atractia publicului fata de mine.”

In prezentarea ei, Edina s-a caracterizat in 3 cuvinte: “zambareata, jucausa, ambitioasa”.

Daca vreti sa o sustineti in acest demers, o puteti vota aici: http://unshowpacatos.a1.ro/asistenta-pacatoasa/alege-68#candidata

Ce parere aveti de dorinta Edinei de a fi asistenta tv?

Articol realizat de Raluca


12 comentarii la “Edina vrea sa ia locul Crudutei in emisiunea “Un show pacatos”!”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 12
    georgi_g40 Says:

    Edina meriti sa ajungi te sustinem mult ai grija de tine

  2. 11
    Cosmiiiiiiiiiiiina Says:

    Eu am votat-o doar pe ea si nu sunt dezamagita ca am votat-o ba din contra foarte mandra ca a si castigat competitia <3 .. Felicitari, Edina si asteptam sa te vedeam din nou la Tv ..Acum la Un show pacatos !

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free