Edina vrea sa ia locul Crudutei in emisiunea “Un show pacatos”!


edina-mpfm1

Edina, fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 1, s-a inscris in cursa pentru a deveni asistenta pacatoasa in emisiunea “Un show pacatos” de la Antena 1.

Se pare ca fosta concurenta isi doreste sa o inlocuiasca pe Daniela Crudu in emisiunea lui Dan Capatos. Iata de ce crede fosta concurenta ca ar putea fi asistenta pacatoasa: “Sunt o persoana foarte ambitioasa si obtin intotdeauna ceea ce-mi doresc. Ador provocarile si imi place sa fiu mereu in centrul atentiei. Atrag intotdeauna privirile cu firea mea jucausa dar si prin aspectul fizic. Sunt castigatoarea sezonului 1 al reality show-ului Mireasa pentru fiul meu cu ajutorul telespectatorilor, fapt ce dovedeste atractia publicului fata de mine.”

In prezentarea ei, Edina s-a caracterizat in 3 cuvinte: “zambareata, jucausa, ambitioasa”.

Daca vreti sa o sustineti in acest demers, o puteti vota aici: http://unshowpacatos.a1.ro/asistenta-pacatoasa/alege-68#candidata

Ce parere aveti de dorinta Edinei de a fi asistenta tv?

Articol realizat de Raluca


12 comentarii la “Edina vrea sa ia locul Crudutei in emisiunea “Un show pacatos”!”

  1. 1
    Titi Says:

    Daca nu era ambitia leilor nici prostul de Adrian nu iesea castigator,nici fufa de Edina!Nici unul n-a meritat nimic!Adevaratii castigatori au fost leii,care au facut asta posibil.Daca ar sta in puterea lor acum le-ar lua si titlurile si banii ambilor!
    Deci atractia publicului fata de Edina a fost 0!A fost votata ca un accesoriu pe langa Adrian,care era un fel de accesoriu al mamei lui Marioara,datorita careia a fost si prostul sustinut,din pacate!
    Edinuta nu mai visa fata cai verzi pe pereti!!!

  2. 2
    andreea Says:

    eu cred ca se va descurca mai bn ca ,cruduta,e mai inteligenta .in mpfm a jucat bine teatru a stiut sa-i fraiereasaca pe toti

  3. 3
    rodica Says:

    telespectatorii au placut-o mult pe cruduta si nu cred ca o vor alege pe edina ,nu este nici o asemanare intre ele
    ,doar de nu va intra cu pile ,,este prea fitoasa edina ,cruduta a fost naturala,nu ,nu,nu cred ca va fi aleasa,

  4. 4
    neti Says:

    Lipici la public…???Esti anosta rau,fata draga!Inca nu ai inteles ca nu tu ai fost votata?

  5. 5
    Manuela Pitesti Says:

    Edina mult succes iti doresc sa ti ajute bunul dzeu sa apari din nou in casele noastre te astept si te pup.

  6. 6
    nina Says:

    Nu au fost leii, au votat cei care i-au simpatizat. a fost o vrăjeală cu leii voștri. Nu sunt leu, sunt pește, am tăcut și am votat, la fel cred că și mulți alții. Edina, ești o frumoasă!

  7. 7
    nina Says:

    PS. Doar că ai fost căștigătoare datorită că ai fost votată cu Adrian, este un adevăr.

  8. 8
    Nina Says:

    Nu a fost nici o vrajeala ,leii au fost uniti si intr-un numar foarte mare , au votat ,si-au sustinut favoritii ,printre ei a fost si Edina .
    Succes Edina !

  9. 9
    FULGULET Says:

    EDINA, MULT SUCCES, ESTI FOARTE TALENTATA, AI CALITATI DEOSEBITE.NU PUNE LA SUFLET CE SPUN GURILE RELE, INVIDIA E MARE. SA RAMAI TOT ASA: ZAMBITOARE SI JUCAUSA. TU, TOTDEAUNA ESTI ALTA,NU PLICTISESTI.

  10. 10
    mary Says:

    In primul rand Edina nu este o fufa. Apoi nu a fost votata doar de lei ,au fost multi fani care i-au votat pe amandoi , de ce ? pentru prea multele nedreptati care li s-au facut .Eu ma bucur ca Edina nu se plafoneaza. Bravo Edina ,felicitari si la cat mai multe emisiuni.

  11. 11
    Cosmiiiiiiiiiiiina Says:

    Eu am votat-o doar pe ea si nu sunt dezamagita ca am votat-o ba din contra foarte mandra ca a si castigat competitia <3 .. Felicitari, Edina si asteptam sa te vedeam din nou la Tv ..Acum la Un show pacatos !

  12. 12
    georgi_g40 Says:

    Edina meriti sa ajungi te sustinem mult ai grija de tine

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free