Lorena si Dragos. Cum le-ar sta impreuna?


dragos-lorena

Inca de pe la inceputul relatiei Lorena-Maricel, acesta din urma dadea de inteles ca iubitei lui i-ar placea de Dragos, iar acest sentiment ar fi impartasit.

Dupa despartirea lor, la Gala de saptamana trecuta Lorena a facut pereche cu Dragos, iar Maricel cu Cornelia.

In emisiunea de astazi, de la ora 14.00, Lorena a marturisit ca nu-l mai iubeste pe Maricel, iar acesta a afirmat: “Lorenei ii place de un alt baiat din competitie!”

Desi ea a negat acest lucru, multe lucruri din cele doua cupluri controversate s-au dovedit a fi asemanatoare. Atat Lorena, cat si Dragos nu-si mai doresc impacarea cu fostii lor parteneri.

Mai mult decat atat, Dragos a afirmat: “Am vrut sa fac un pas spre impacarea cu Cornelia, dar afirmatiile ei m-au facut sa ma resemnez!”.

Credeti ca Lorena si Dragos se plac reciproc? I-ati vedea vreodata impreuna?

Articol realizat de Raluca

8 comentarii la “Lorena si Dragos. Cum le-ar sta impreuna?”

  1. 8
    mary Says:

    Eu cred ca ar fi un cuplu foarte votat,sunt amandoi din Craiova si ar face un cuplu solid. In plus Dragos a invatat ceva din relatia cu cornelia ,stie ce nu trebuie sa mai faca si in plus Dragos iubeste profund cand este cu o fata care merita iubirea lui. Cu Cornelia s-a cam inselat. In primul rand Cornelia l-a ales pe el si nu invers. Cornelia a spus ca formeaza un cuplu si nu el.El a placut-o pe Florentina si chiar se potrivesc cei doi ,d-na Stefana a stricat totul cu vorbele ei fara rost cand a barfit-o pe Florentina ca nu stiu ce urechi ii place.Cat despre lorena ,totusi Dragos o place si amadoi sunt frumosi.Eu chiar m-asi bucura sa faca cuplu ,ar avea sustinerea mea continua. Imi place foarte mult de amandoi.

  2. 7
    camelia Says:

    le sta bine impreuna si cred ca Lorena asa blanda si dulcica cum e l-ar imblanzi pe nabadaiosul Dragos.Coco e versata si smechera ,nu e genul potrivit pentru Dragos.Lui ii trebuie o fiinta tandra si rabdatoare

  3. 6
    andreea Says:

    ei poate se potrivesc .oricum maricel nu era pt o fata finutza ca si lorena,l-ati vazut cum sta in emisiuni de bosumflat

  4. 5
    Diana Z. Says:

    si mie mi-ar placea de ei doi(Dragos si Lorena) decit cu Maricel.

  5. 4
    merry Says:

    Nu Dragos este un baiat bun, dar nu o place pe Coco, minte, el o place pe Lorena se potrivesc, pacat ca moderatoarea pur si simplu il forteaza pe dragos sa faca cuplu cu Cocostarcul.

  6. 3
    Florina Flory-Braila Says:

    Da, cred ca se potrivesc de minune si pt faptul ca locuiesc in acelasi oras, dar si pt faptul ca Larena corespunde perfect descrierii lui Dragos cu privire la aspectul fetei visurilor lui…brazilianca !

  7. 2
    dany Says:

    doamne feri,nu ii vad impreuna deloc.Chiar daca s-au certat de zeci de ori lui Cornelia si Dragos le sta foarte bine impreuna:X

  8. 1
    intransigentul Says:

    Care este diferenta dintre Dragos si Maricel ?Pana acum Maricel a vorbit mai mult de cat Dragos dar la fel de prost. Amandoi agresivi fizic , verbal, gelosi mediocri , in comportament si exprimare, laudarosi, imaturi,si mai pot continua. In acest caz Lorena sar duce pe topogan mai rau si inseamna ca nu a invatat nimic din relatia cu Maricel si cum se spune cand tu iti faci cu mana ta nici cel rau nu te mai scoate.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free