Alin si Andreea vor sa castige competitia!


alin-andreea-31-ianuarie-2013

Alin si Andreea isi doresc foarte mult sa castige competitia Mireasa pentru fiul meu. Intr-o discutie avuta pe acest subiect, ei spuneau ca isi doresc sa fie sustinuti de public in concurs si ii demoralizeze momentele cand nu mai simt aceasta sustinere.

Andreea afirma la un moment dat: “Doar din orgoliu as vrea sa castig competitia!”, iar Alin sustinea: “Vreau sa stiu ca sunt sustinut ca sa castig competitia!”

Mai mult decat atat, cei doi si-au facut si planuri legate de nominalizari, dand de inteles ca ar exista si varianta ca Andreea sa propuna la un moment dat pe cineva din cuplu.

Alin a concluzionat: “Scopul ni l-am indeplinim, stam doar pentru ca suntem sustinuti si atat!”

Ce parere aveti de dorinta cuplului Alin-Andreea?

Articol realizat de Raluca

14 comentarii la “Alin si Andreea vor sa castige competitia!”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    roxana Says:

    andreea si alin sunteti un cuplu minunat iar voi lore si dragos faceti un cuplu multa bafta andree si alin flori fa un cuplu cu razvan andree si alin sa cistigati competitia sunteti cei mai tari tin cu voi.

  2. 13
    roxana Says:

    andreea si alin sunteti un cuplu minunat iar voi dragos si lorena va potriviti multa bafta andreea si alin . iar de maricel nu mi-a placut nicodata flori te potrivesti cu razvan. si voi andre si alin sa cisdicati competitia.

  3. 12
    anka Says:

    Andreea e sefa dulapurilor
    -Andreea e stapana paturilor
    -Andreea are drept de “viata-si de moarte” cu amarata aia de farfurie anti-eliminare…..
    -Andreea depaseste bugetul, nu da lista si se ofuscheaza tot ea dupa ce tine oamenii pana la 3 dimineata sa ii recalculeze ei
    -Andreea dicteaza soacrei ce sa propuna spre eliminare
    -Andreea isi dreseaza iubitul
    -Andreea vrea sa verifice gaurile Lorenei
    Regina Andreea ar trebui sa locuiasca intr-un castel numai al ei si sa primeasca direct coroana de regina mpfm cu plecaciuni din partea Mirelei

  4. 11
    mary Says:

    Alin nu este pregatit pentru casatorie,daca o face o face pentru marele premiu asa cum au si spus.
    Andreea , da se poate casatori fata are 22 de ani se poate casatori ,dar sigur nu va pleca din Bucuresti ,iar luminita are doar un baiat ,nu va dori sa-l lase sa plece de acasa.
    Toti trei sunt foarte rautaciosi ,hapsanai si egoisti. Faptul ca Andreea nu o suporta pe cristina pierde mult . Cristina si Cosmin au multi fani afara si daca il va nominaliza pe Cosmin ,Andreea va scadea mult in randul celor de afara. Stiti cum se ambitioneaza fanii si cum voteaza. Avem experienta celor de la MPFM 1 ,cand Adrian si Edina au fost sustinut forte mult tocmai din cauza ca mereu au fost nominalizati.Asa va fi si cu Cosmin si Cristina care vor ajunge in finala.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free