Alin si Andreea vor sa castige competitia!


alin-andreea-31-ianuarie-2013

Alin si Andreea isi doresc foarte mult sa castige competitia Mireasa pentru fiul meu. Intr-o discutie avuta pe acest subiect, ei spuneau ca isi doresc sa fie sustinuti de public in concurs si ii demoralizeze momentele cand nu mai simt aceasta sustinere.

Andreea afirma la un moment dat: “Doar din orgoliu as vrea sa castig competitia!”, iar Alin sustinea: “Vreau sa stiu ca sunt sustinut ca sa castig competitia!”

Mai mult decat atat, cei doi si-au facut si planuri legate de nominalizari, dand de inteles ca ar exista si varianta ca Andreea sa propuna la un moment dat pe cineva din cuplu.

Alin a concluzionat: “Scopul ni l-am indeplinim, stam doar pentru ca suntem sustinuti si atat!”

Ce parere aveti de dorinta cuplului Alin-Andreea?

Articol realizat de Raluca

14 comentarii la “Alin si Andreea vor sa castige competitia!”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    doinitza Says:

    Ai dreptate merry in tot ceea ce zici . Andreea este ca o mata blanda , dar zgarie rau . O mincinoasa si si jumatate . Ce l-a mai mintit pe Dragos ca o sa-l ajute daca va fii eliminat si asa i-a spus si lui Florin cu bunica , numai ca printesa Andreea sa razgandit . Cred ca abia asteapta sa iese Dragos din casa , ptr ca daca vor intra fete noi in concurs si Dragos va face cuplu va fii mai votat decat mincinoasa de Andreea . Degeaba zice Andreea ca va ramane cu Alin dupa concurs ptr ca eu nu cred . Numai il foloseste pe Alin in acest concurs . Cum credeti voi ca una ca Andreea care se da mare ca ea a vorbit cu un baiat de VIP inainte sa intre in acest concurs se uita la unul ca Alin ? Voi nu vedeti ca ea vrea sa-i manipuleze pe Alin si Luminita . Inca un exeplu in privinta fitoasei Andreea , saptamana trecuta sa suparat ca Luminita nu a nominalizato pe Florentina cum vroia fitoasa Andreea .

  2. 9
    FULGULET Says:

    ANDREEA- O IPOCRITA, AMNEZICA. A SPUS INTR-O EMISIUNE CA NIMENI DIN CASA NU MERITA NIMIC, NICI MACAR DE POMANA. VINE EA ACUM SA SE DEA MILOSTIVA CA IMPARTE BANII CU TOTI CONCURENTII DACA CASTIGA MARELE PREMIU……. MARS AFARA…………………

  3. 8
    ramona Says:

    sa nu mai dam in cuplul A si A,deoarece toti au venit in acest concurs pentru bani…cristina sau lorena au doar 20,respectiv 19 ani,au venit sa se casatoreasca???sa fim seriosi!

  4. 7
    ramona Says:

    sa nu mai dam in cuplul A si A,deoarece toti au venit in acest concurs pentru bani…cristina sau lorena au doar 29,respectiv 19 ani,au venit sa se casatoreasca???sa fim seriosi!

  5. 6
    camelia Says:

    Cel putin pe Andreea mi se pare ca o intereseaza doar premiul.Mi-e teama pentru Alin si doamna Luminita.Domnisoara e plimbata prin lume si fitoasa rau

  6. 5
    andreea Says:

    intra adevar ei sunt singurii care merita sa castige bravo lor!!!!

  7. 4
    mariana-pitesti Says:

    Sunt doi superficiali.Ei nu au altceva in cap decat marele premiu.

  8. 3
    merry Says:

    Pentru bani au intrat, dar Mirela……. nu stie sa atace, venise saraca Andreea dupa Dorobanti sa se marite la MPFM vai saraca nu avea cine sa o ia, ce strategii are dolofana…… cica imparte premiul ” vai dau la toata lumea” dute in club de unde ai venit ca minti de stingi, eu am mai spus nu mai votati dupa aspectul fizic.

  9. 2
    denisa Says:

    alin si andreeea la multi ani sunteti un cuplu frumos si echilibrat si doamna luminita o soacra buna aveti un baiat frumos va vreau pe toti3 in finala

  10. 1
    intransigentul Says:

    Este o dorinta , dar pana acum nu au demonstrat mare lucru.Este un cuplu fragil in care se mananca si se doarme mult . Dar cand vor intra in concurs cu adevarat pentru ca le va veni randul vai si amar cand soacra si nora vor pleca la duel pentru ca prezicatorul se da matur si inteligent dar a fost adjudecat si seful este Andreia.Si prietenia cu Madalina, cornelia Dragos nu prea este de bun augur.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free