Dragos: “Am simtit ca eu nu ma incadrez in tipologia barbatului pe care si-l doreste Cornelia!”


cornelia-dragos-25-ianuarie-2013

In emisiunea de la ora 14.00, un subiect interesant legat de cuplul Cornelia-Dragos a luat amploare si a reusit sa scoata la iveala adevaratul motiv al despartirii celor doi.

Intr-un material difuzat in emisiune, Cornelia ii facea Madalinei dezvaluiri din trecutul sau amoros. Cornelia i-a marturisit Madalinei ca in trecut a fost geloasa si posesiva la fel ca si Dragos, dar si-a dat seama ca a gresit. De asemenea, Cornelia i-a spus Madalinei ca a ramas in relatii apropiate cu fostul iubit.

In urma materialului vazut, Dragos a reactionat spunand: “Cornelia se gandeste la fostul iubit! De aceea, ne-am si despartit!”, “…inca il mai iubeste pe fostul iubit si ma compara cu el!”.

Dragos a mai adaugat: “Am simtit ca eu nu ma incadrez in tipologia barbatului pe care si-l doreste Cornelia!”

Desi toti s-ar fi asteptat sa fie vorba despre Samir, Cornelia a spus ca nu este vorba despre el. Mai mult decat atat, Dragos si-a dat seama despre cine este vorba si a spus: “Fostul iubit despre care vorbea Cornelia este stapanul lui Jack!”

Legat de aceasta afirmatie, Cornelia a dorit sa adauge: “Am vorbit cu Dragos despre fostul meu iubit, dar acum se preface ca e surprins!”

In urma acestui material din emisiune, spiritele s-au incins si intre sustinatorii lor, dar si a celor care probabil nu-i plac. Toata ziua a rulat pe internet un mesaj foarte interesant de la presupusul Samir, ultimul fost si controversat iubit al Corneliei. Iata ce continea faimosul mesaj:

“As dori sa rog stafful acestei emisiuni Mireasa pentru fiul meu sa imi acorde sansa de a veni maine in studio la Finala saptamanala pentru a putea povesti tot trecutul Corneliei,pe care se pare ca nu are tupeul sa il recunoasca implicit planul pe care la facut inainte de intrarea in concurs.NUMARUL MEU DE TELEFON ESTE 0723 361 144.Vreau sa ma contactati pentru ca nu raspunde nimeni la telefonul pe care il afisati in emisiune.Ea crede ca isi bate joc de mine?ok planul a fost sa ia banii in aceasta competitie si asta implica automat un cuplu.Femeia acu s-a trezit dupa 5 luni sa renunte la cuplu ca sa nu mai poata lua banii? Aceasta femeiusca cu numele Cornelia Mpfm II a lucrat la un salon de masaj erotic unde dupa cum stie toata lumea intr-un salon de genul se mai trateaza si alte chestii acolo,cum ar fi satisfacerea clientilor pe bani.Eu frecventam foarte des acel loc si stiu mai multe.De la salon a ajuns sa prinda radacini in videochat ajutata fiind de un amic sa intre inaceasta lume.Ea mergea si acasa la client acesta oferind in schimb niste sume destul de avantajoase.Oricum ai ei nu stiu toate aceste chestii si cand a fost pus George sub papuc de catre cei din casa ea a fost singura care a tacut si mai ca nu ii venea sa creada ca s-a aflat despre George.Avea teama ca urmeaza ea.Sa zica adevarul singura ca de asta s-a etalat la acea emisiune.Rog stafuul macar acum pe ultima suta de metri macar sa ii citeasca acest mesaj maine si sa o puna in fata faptului implinit daca pe mine nu ma lasa sa spun tot adevarul in direct.Multumesc”

Se pare ca dupa postarea acestui mesaj, presupusul Samir si-a inchis contul de facebook.

Ce parere aveti de toata aceasta poveste?

Articol realizat de Raluca

Un comentariu la “Dragos: “Am simtit ca eu nu ma incadrez in tipologia barbatului pe care si-l doreste Cornelia!””

  1. 1
    merry Says:

    Da s-a vorbit de cand a intrat Cornelia in casa, stie multa lume, de la inceput am zis ca este falsa, Samir a tot spus sau altcineva …….

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free