Florentina si Razvan au castigat un sejur de neuitat la Poiana Brasov!


razvan-florentina

La fel ca in Gala de saptamana trecuta si in cea de astazi, concurentii au fost pusi in fata unor noi provocari. Pentru inceput ei au fost nevoiti sa-si aleaga partenera/partenerul cu care vor forma o echipa. Iata care au fost perechile formate: Alin-Andreea, Cosmin-Cristina, Florin-Madalina, Razvan-Florentina, Maricel-Cornelia si Dragos-Lorena.

Concurentii au trecut prin patru probe interesante in urma carora, au ajuns la duel doar doua “cupluri”: Florin-Madalina si Razvan-Florentina. Dintre acestea, cel din urma “cuplu” a fost cel castigator.

Razvan si Florentina au fost pusi in situatia de a-si alege dintre doua premii: o zi petrecuta in afara competitiei sau un sejur de neuitat in Poiana Brasov, iar ei au ales bineinteles cel de-al doilea premiu.

Credeti ca dupa intoarcerea din acest sejur, Florentina si Razvan se vor intoarce mult mai apropiati unul de altul?

Articol realizat de Raluca

8 comentarii la “Florentina si Razvan au castigat un sejur de neuitat la Poiana Brasov!”

  1. 8
    mar.e Says:

    asteapta amandoi…. prospaturi dar vor intra niste ofiliti(e)

  2. 7
    jianu madalina Says:

    sunt frumosi mi-ar place daca ar forma un cuplu pt ca se potrivesc

  3. 6
    silvia Says:

    Se potrivesc foarte bine, 2 birfitori,turnatori,intriganti,piriciosi,nu se misca nimic fara ca ei sa nu spuna in direct ce a mai facut colegii lor de camera,firi rautacioase si perfide!

  4. 5
    yoyo Says:

    Oops !daca veniti voi doi in P.BV. va astept cu “paine si sare”in ochi..chiar mi-asi dorii sa ii vad impreuna la propriu,se potrivesc din multe puncte de vedere!Numai ca flori o sa foloseasca in loc de vinete lamai;

  5. 4
    NIKO ITALYA Says:

    Eu sustin Flory si Razvan indiferent daca vor forma sau nu un cuplu.Dupa parerea mea ar fi cel mai frumos cuplu impreuna,ei sunt cei mai maturi in gandire si stiu sa treaca cu brio absolut orice,felicitari.

  6. 3
    otilia/magda Says:

    Felicitari Razvan si Florentina, meritati aceast sejur, ma bucur mult pentru voi! Va votez si va sustin! Nu cred ca vor face cuplu!

  7. 2
    merry Says:

    Doi tineri care chiar au venit sa se casatoreasca, dar u se potrivesc.

  8. 1
    hristea ileana Says:

    meritau sant doi frumosi ,poate vor forma si un cuplu se potrivesc .sant cu bun simt vorbesc cand trebuie si ce trebuie ,se vede ca au o educatie deosebita primita de la parinti ,iar flori e cea mai placuta fata din competitite multa bafata va sustin pana la sfarsit poate veti fi impreuna .

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free