La multi ani, Andrada MPFM1!


andrada-mpfm1

Andrada, fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 1, implineste astazi frumoasa varsta de 24 de ani, ocazie cu care dorim sa o felicitam si sa ii uram un calduros LA MULTI ANI!

Ce mesaj aveti pentru Andrada in aceasta zi importanta din viata ei?

9 comentarii la “La multi ani, Andrada MPFM1!”

  1. 9
    NIKO ITALYA Says:

    ,,LA MULTI ANI ANDRADA!SA FII FERICITA SI TOT CE I-TI DORESTI SA TI SE IMPLINEASCA.AI FOST SI VEI RAMANE O SUPER FATA.EU TE-AM SUSTINUT PANA LA FINAL SI MA BUCUR PENTRU TINE.SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME,TE PUP.

  2. 8
    MITU ANI Says:

    La multi ani! andrada sa fii iubita.

  3. 7
    gabi Says:

    needucata aceasta hANDRADA oare pe unde mai bea cafeluta? tot pe la crestini ?pana una alta la multi ani fato si fii mai cerebrala si mai ingaduitoare cu ce i de langa tine ca nu tot ce zboara se mananca

  4. 6
    anonim Says:

    mahalagioaica,mahalagioaicelor……………………………

  5. 5
    merry Says:

    La Multi Ani, a facut si rele dar si bune, dar cu Adrian ai mai vorbit ? cred ca ti-ai dat seama ca la MPFM vin si baietii care au un loc de munca, o casa, si in timpul liber merg la tara pe tractor, asta e nu merg in club, multe o ia ca pe o ciudetenie , trebuie respectati cei care muncesc cinstit. Uite Edina a mintit si a castigat.

  6. 4
    Gabi Z Says:

    La multi ani Andrada! Sa fii fericita si iubita!

  7. 3
    otilia/magda Says:

    La multi ani! Te-ai mai autoeducat,Andrada? Ne-ai mancat ”ficatii’, cat ai stat in concurs!

  8. 2
    gaby Says:

    LA MULTI ANI si as vrea sa fac o mica paranteza pentru ca vreau sa-i spun dnei.sau domnisoarei Mariana ca macar intr-o zi care este asa de importanta pentru Andrada sa lase rautatile la o parte iar daca are sa-i trimita un mesaj frumos sa-l trimita iar daca nu sa faca comentarii nepoliticoase in alta parte.

  9. 1
    mariana Says:

    prost crescuta asta nici sa aud de ea nu vreau dar sa o mai si vad cat a fost in editia trecuta numai sa facut de ras este si va ramane o mahalagioaica ieftina

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free