Intrebarea zilei: Ce sfat ii dati Lorenei in ceea ce-l priveste pe Maricel?


lorena-maricel-24-ianuarie-2013

In emisiunea de astazi de la ora 14.00, un alt cuplu a intampinat probleme. Lorena si Maricel s-au certat. De fapt, totul a pornit de la un lucru foarte banal. Maricel s-a suparat pe Lorena, deoarece aceasta nu l-a sfatuit cu ce lantisor  sa apara in emisiune.

De aceasta data, Lorena este hotarata sa nu mai lase de la ea. Concurenta este foarte supara, deoarece zice ea “din orice se supara pe mine”.

Ce o sfatuiti pe Lorena sa faca in ceea ce-l priveste pe Maricel? Credeti ca supararile lui sunt justificate?

Articol realizat de Raluca

14 comentarii la “Intrebarea zilei: Ce sfat ii dati Lorenei in ceea ce-l priveste pe Maricel?”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Simona Radu Blaj Says:

    Lorena, indeparteaza-te de Maricel, nu te merita ..daca asa face in casa asa o sa faca si afara ..sa nu-ti para rau ca te-ai despartit de el ..nu merita ..e egois, rau ..impulsiv ..:) fara suparare maricel , am 18 ani ..dar nu as permite nimanui sa ma trateze in felu in care o tratezi uh pe lorena…nu o lasi sa vb , nu o lasi sa se imbrace cum vrea …controlul acesta asupra unei persoane..dauneaza!! lorena ai grija!!! nu te mai impaka si nu mai crede in dulcegariile si in plansul lui!!!!

  2. 9
    otilia/magda Says:

    Lorena, da-i viteza lui Buricel, sa se opreasca exact in satul lui Varlezu, parca! Tie iti trebuie un baiat educat, de calitate, nu…boschetarul asta! Te sustin!

  3. 8
    deadkis Says:

    bai fratilor nu v-a mai dati voi cu presupusul ca ar fi ca ar pati stiu ei mai bine ca toti ce trebuie sa faca toti sunt simpatici respect pr.Dragos va doresc sa va inpacati la fel si Lorenei si lui Maricel!!!!

  4. 7
    elly 12 Says:

    Ce sfat i-as da?SA mai lase teatrul!E falsa,mieroasa.Intr-un cuvant gretoasa.Si cred ca ar putea macar sa incerce sa vorbeasca precum o femeie care a venit sa se marite,nu ca o persoana cu anumite dizabilitati.

  5. 6
    georgiana Says:

    mi-asi dori ca lorena si maricel sa se impace ca sunt foarte frumosi impreuna. si fac cel mai frumos cuplu di competitie

  6. 5
    dana Says:

    LORENA , ASCULTA SFATUL UNUI OM CU EXPERIENTA VIETII – UITA DEFINITIV DE ACEST MARICEL . LOGIC , NOI CEI DIN AFARA ,SUNTEM MAI OBIECTIVI DECAT VOI CEI IMPLICATI , DE ACEEA CRED CA E BINE SA TE GANDESTI PUTIN SI LA ACESTE PARERI ALE NOASTRE . ANALIZEAZA LA RECE SITUATIA TA . NU TREBUIE SA FII UN OBSERVATOR PREA RAFINAT , CA SA VEZI CLAR CA CEEA CE EL ITI IMPUNE SA FII , TE VA DISTRUGE PSIHIC SI FIZIC PE TINE COPIL FRUMOS SI BUN.
    URGENT – UITA CA A EXISTAT ACEST OM IN VIATA TA. DA-TI ALTA SANSA DEPARTE DE EL… DE N-O VEI FACE ACUM , VEI AJUNGE SA ATINGI FOARTE CURAND NEFERICIREA PROFUNDA IN TOATE COORDONATELE EI… CACI VIATA ALATURI DE ACEST INDIVID ITI VA FII DOAR SURGHIUN SI SCLAVIE.
    ACEST omulet CU PRETENTII DE BARBAT , DEJA ESTE UN DESPOT COLERIC , UN TIRAN AGRESIV , CARE CURAND TE VA LOVI LA PRIMA SCANTEIERE A ORGOLIULUI SAU , CHIAR DACA ULTERIOR VA PLANGE…
    SA-TI AJUTE DUMNEZEU SA POTI RIDICA VALUL CE TE ORBESTE…SI SA RUPI RELATIA CU EL DEFINITV.
    TE IMBRATISEAZA DANA R.

  7. 4
    maria Says:

    lorena si maricel ar trebui sa se desparta pentru ca el este agresiv de cand sunt inpreuna cei doi au discutii periodice. pupici cosmin si cristina ei chiar se iubesc pupici doama emilia sunteti o mama iubitore garda jos cu cristina care este ca o milusica

  8. 3
    VALI_TULCEA Says:

    Sa nu uitam ca de cele mai multe ori femeia poate forma barbatul sa-l aibe asa cem si-l doreste ea binenteles daca este dragoste din ambele parti,pe scurt Lorena daca are tact o sa-i dea o lectie si o sa-l faca sa-si schimbe comportamentul.

  9. 2
    Aurica Says:

    Aici vad sentimente. Maricel este un pic salbatic , dar se pare ca Lorena are “leac” pentru el.

  10. 1
    sorina Says:

    sa fuga cat m-ai departe de el ca nu face de ea

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free