Interviu surprinzator cu George, fostul concurent de la MPFM2


george-schimbare-de-look

Am placerea sa va anunt ca am luat legatura cu George, fostul concurent de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2, de la care am obtinut si un interviu interesant. Iata ce ne-a raspuns el, intrebarilor pe care i le-am adresat:

R: Buna, George! Ce mai faci? Ma bucur ca ai acceptat sa ne raspunzi acestor intrebari.

George MPFM2: “Buna, Raluca! Multumesc, bine… Savurez viata “in libertate” si e tare bine!”

R: Cum te simti in afara competitiei?

George MPFM2: “Ma simt foarte bine, mi-am reluat usor-usor viata de dinainte de concurs, m-am bucurat sa descopar o gramada de oameni noi care m-au sustinut neconditionat si carora tin sa le multumesc pentru toate cuvintele de incurajare si sustinere. Si as mai vrea sa multumesc tuturor celor care mi-au respectat dorinta de a iesi din competitie, si prin votul lor au facut posibil acest lucru.”

R: Cum ai descrie in cateva cuvinte experienta traita in competitia matrimoniala Mireasa pentru fiul meu? Ce ai invatat in urma participarii tale?

George MPFM2: “Wow, cuvintele ar fi prea sarace pentru a exprima aceasta frumoasa, dar si grea…insa per total, unica experienta. A fost, dupa cum am mai spus, un fel de armata pe care nu am facut-o niciodata. Am invatat sa ma supun unor reguli stricte, sa incerc sa convietuiesc alaturi de persoane pe care nu le stiam si pe care a trebuit sa le tolerez cu bune si cu rele… Tot aici am invatat ce inseamna lupta acerba a unora de a ajunge cat mai sus… Am ajuns sa apreciez mult mai mult lucrurile aparent neinsemnate din viata de zi cu zi, cum ar fi muzica, filmele, o informatie, o stire sau o banala reclama (pentru ca se stie ca acolo nu am avut acces la TV, radio, presa, internet sau telefon), simpla libertate, caci am dus dorul iesirilor in aer liber, in oras sau in parc (noi fiind mai mult inchisi acolo)…Si nu in ultimul rand…familia, cei dragi care inseamna enorm pentru mine, si fiind departe de ei am ajuns sa ii apreciez la adevarata lor valoare si sa le zic mult mai des “te iubesc”…”

george-mirela-boureanu-vaida
R: Care este cea mai frumoasa amintire din concurs, dar si cea mai trista?

George MPFM2: “Am avut multe amintiri frumoase, si pentru cateva din ele trebuie sa multumesc publicului telespectator care a fost alaturi de mine mereu cand am avut nevoie, a fost acel prieten pe care de multe ori am simtit ca la greu nu l-am avut in casa. As numi aici momentul cand am fost desemnat de public drept unul din cei 3 baieti care aveau sa petreaca cate o zi in casa fetelor… Sau gala cand am fost protejat de public, cu vreo 23% (nu m-am asteptat!)… Ar mai fi si prezenta in emisiune a mamei mele… Aparitia lui Bubu in vietile noastre, etc… Cea mai trista amintire care imi vine acum in minte este de Mos Nicolae cand am primit fiecare din noi cadouri de acasa. A fost un moment emotionant pentru ca toti plangeam, toti eram emotionati si chiar daca erau lacrimi de bucurie ca primim cadouri de la cei dragi, inima noastra era undeva acasa alaturi de ei, si ne-am fi dorit sa fie langa noi in acele momente. Din fericire pentru mine Craciunul l-am petrecut acolo unde se petrece: in familie, alaturi de cei dragi, si trebuie sa recunosc ca a fost cel mai frumos din viata mea, l-am apreciat la adevarata sa valoare.”

R: Ai vreun regret in ceea ce priveste lucrurile pe care le-ai facut sau nu in acest show? Ai reintra in casa daca ai avea ocazia?

George MPFM2: “Regretul ar fi ca nu am luat competitia in serios, ca am crezut ca exista prietenii si ca am avut prea mare incredere in oameni. Aveam sa aflu asta pe pielea mea… Dar a fost o lectie de viata, ca alta data sa nu mai repet aceasta greseala si sa fiu mai atent cui acord incredere…. Nu as mai reintra in casa, pentru ca am realizat ca o asa competitie nu este pentru mine. Eu nu asa vad o competitie, cu oameni care sunt in stare sa se injunghie pe la spate doar pentru a ajunge ei mai sus, sa ma cert pe curatenie sau pe mancare, sa dorm cu alimente la pat, etc. Din pacate unii de acolo si-ar vinde si propria mama doar pentru a-si atinge scopul, iar eu nu sunt asa. De aceea am ales sa ma retrag si consider ca am luat cea mai buna decizie, si sunt cel mai fericit in clipa de fata.”

R: Cu ce fata te-ai fi vazut casatorit, daca ai fi ramas pana la final in competitie?

George MPFM2: “Daca ar fi sa dau timpul inapoi nu as mai alege-o pe Madalina, si nu m-as mai grabi sa fac o alegere clara pana nu cunosc toate fetele, insa un lucru stiu sigur: as fi fost interesat sa cunosc mai bine in mod special o anume fata, iar aceea este Iulia. Ea de fapt a fost si alegerea parintilor si prietenilor mei, care au placut-o inca din prima gala imediat ce a pasit scarile si ar fi jurat ca pe ea o voi alege, insa…se pare ca la nivel telepatic ideile lor nu au ajuns la mine…”

R: Cine crezi ca ti-a fost cu adevarat alaturi in competitie? Cu care dintre ei vei mai tine legatura in afara? Le vei contacta pe Madalina si pe Stefania, atunci cand vor iesi din casa?

George MPFM2: “Incontestabil Virgil, este un adevarat prieten care mi-a fost alaturi si la bine si la greu, aceasta fiind de fapt si definitia cuvantului prieten. O alta persoana care mi-a fost alaturi si m-a ajutat cu sfaturi si ganduri bune este Cosmin, pe care il apreciez enorm pentru educatia si bunul simt pe care le poseda, datorate cresterii de catre mama lui. Legat de cei cu care voi tine legatura, in principiu cu toti, acum…depinde si de ei. Eu unul sunt dispus! Dintre baietii din casa voi avea placerea sa tin legatura doar cu Virgil si Cosmin, iar dintre fete – cu toate in afara de Madalina, si mai am unele mici rezerve legate de Lorena si Andreea. Cu Stefania voi tine negresit legatura, si sunt sigur ca se va forma o frumoasa relatie de amicitie, la fel cum am de gand sa fac si cu Cristina, Florentina, Liliana, Iulia, Silvia si Corina.”

george-virgil-in-afara-competitiei

R: Ce ne poti spune despre acuzele care ti-au fost aduse in concurs de catre baieti si cum ai fost primit in afara competitiei de catre sustinatori?

George MPFM2: “Ce pot spune decat…sa nu crezi niciodata ceea ce vezi. Nu voi insista pe aceasta tema, spun doar atat: ca lumea incepe sa vada cu adevarat cine sunt baietii, cat de credibili sunt ei si ce fel de strategii au de fapt. Sunt recunoscator faptului ca nu am intampinat probleme afara, absolut deloc… Din contra, am primit sustinere si incurajari de la cei cu care am intrat in contact, si nu pot decat sa le multumesc pentru asta.”

baieti-mpfm2

R: Cine crezi ca va fi urmatorul care va iesi din competitie?

George MPFM2: “E greu de preconizat, pentru ca emisiunea este imprevizibila. Dar parerea mea este ca cineva fara cuplu: Razvan sau Florin. Iar dintre fete este posibil ca Florentina sau chiar Stefania sa paraseasca competitia, asta depinde si ce cupluri se vor forma in urma intrarii unor noi concurenti.”

R: Exista iubire intre cupluri? Pe cine vezi in Marea Finala?

George MPFM2: “Imi rezerv dreptul de a nu comenta foarte multe legat de acest subiect, pentru ca as fi subiectiv, si nu stiu ce e cu adevarat in inimile lor. Insa din ce am trait acolo alaturi de ei, parerea mea este ca iubirea reprezinta sentimentul suprem si nu cred ca toti il simt cu adevarat, sau ca stiu ce este iubirea. De multe ori afectiunea, atasamentul fata de o persoana sau atractia fizica sunt confundate cu iubirea, si sincer nu este cazul. Dintre cuplurile actuale eu as paria pe Cosmin & Cristina, desi formeaza un cuplu controversat…cu toate astea se completeaza unul pe celalalt, iar de afara sunt foarte iubiti si sustinuti.”

R: Am inteles ca ai programat o reuniune cu colegii care au iesit din casa. Ne poti da detalii?

George MPFM2: “Da, mi-am dorit sa ii revad pe toti, si am fost bucuros sa constat ca dorinta a fost si de partea lor, asa ca…zis si facut: am pus mana pe telefon, am vorbit cu toti care au parasit competitia pana acum la acest sezon, si am stabilit o zi, aceea fiind vineri 25 Ianuarie. La reuniune vor veni: Silvia, Iulia, Corina, Virgil si proaspat iesita Liliana! Abia astept sa ii revad, si promit ca imediat dupa va vom impartasi la toti pareri, impresii si desigur poze, in urma reuniunii!”

R: Ti-ai facut prieteni in randul concurentilor de la celelalte editii? Daca da, pe cine? Care dintre ei au fost favoritii tai?

George MPFM2: “Am fost placut surprins sa constat sustinere si suport inca din seara iesirii mele din competitie de la fostele concurente de la sezonul trecut al MPFM si anume Elena Stampiluta si Andreea, carora le multumesc inca o data pentru incurajari si cu care deja am vorbit sa iesim, sa ne cunoastem personal! Intr-una din gale am avut ocazia sa il cunosc personal si sa dau mana cu Adrian, concurentul meu preferat de la editia trecuta! De la celelalte sezoane, preferatii mei sunt Cristina & Sergiu, cuplul meu preferat din toate timpurile, pe care intentionez sa ii contactez si cu voia lor, sa ii cunosc personal. De asemenea mi-ar facea placere sa iau legatura si sa le transmit admiratia mea urmatorilor fosti concurenti: Edina si dna Marioara, Catalin si Bianca de la MPFM1 – pntru ca au fost puternici, ambitiosi si inteligenti; Adelina, Silvia si Maria de la NPM5 – niste fete frumoase, bine crescute, cu bun simt si dulci; lui Sorin si dnei Puia de la acelasi sezon – pentru faptul ca au fost directi si pentru naturaletea lor; Diana de la NPM4; Adina si Viorel de la NPM 2 si Lacramioara de la prima editie.”

R: Ce stii despre venirea noilor concurenti?

George MPFM2: “Legat de fete nu stiu nimic, insa legat de baieti… daca ar fi sa intre cativa din cei pe care ii stiu de pe la castingul din vara, nu pot sa spun decat atat: vor exista surprize placute atat pentru telespectatori, cat mai ales pentru concurenti, si aici ma refer la fetele singure, insa pot exista si rasturnari de situatie, daca ma gandesc la cupluri, pentru ca noii baieti care vor intra (din prisma look-ului, cel putin) pot prezenta rol de ispita pentru fetele din cuplu!”

R: Ce planuri de viitor ai?

George MPFM2: “In general obisnuiesc sa ma axez pe viitorul apropiat si ceea ce imi propun obtin. Mi-am reluat jobul de inginer la compania la care lucram, ocazie cu care imi salut sefii si colegii pentru primirea frumoasa pe care mi-au facut-o. Pentru vara planuiesc o binemeritata vacanta de odihna si relaxare undeva la mare. Iar legat de scopul venirii mele la emisiune – scopul meu ramane valabil, acela de a-mi gasi aleasa si de a intemeia o familie, cu tot ce implica asta: nunta, casnicie, copii, etc.”

george-la-birou

R: Ti-ai gasit jumatatea intre timp?

George MPFM2: “Nu am gasit-o inca, dar inca mai sper sa ma gaseasca ea pe mine! Glumesc, insa…experienta dobandita in urma prezentei mele la aceasta emisiune ma va ajuta sa fac cea mai buna alegere, si nu am nicio indoiala ca am sa o gasesc pe cea pe care o caut: jumatatea mea. Ce e al meu, e pus deoparte….”

R: Ce mesaj ai pentru toti cei care te-au sustinut?

George MPFM2: “Le multumesc din suflet pentru toate parerile, pentru toata sustinerea si cuvintele de incurajare dar si pentru criticile constructive la adresa mea, pentru faptul ca mi-au fost alaturi neconditionat si sa stie ca eu am ramas acelasi baiat normal, desi am fost o persoana publica si ca ii voi tine la current cu toate noutatile din viata mea si sper sa am ocazia sa le multumesc personal, din respect pentru ca au fost alaturi de mine! Va multumesc, prieteni!”

george-pictura

R: Ce sfaturi le-ai da celor ramasi in casa?

George MPFM2: “Sfaturile mele ar fi sa fie mai rabdatori, mai putin impulsivi. Sa nu uite scopul pentru care au venit acolo, sa se axeze pe el si sa lase deoparte toate lucrurile negative, cum ar fi certurile pe curatenie, mancare, vase, priviri, suspiciuni si tot ce e legat de “capra vecinului”…. Pe cei din cupluri ii sfatuiesc sa comunice unul cu celalalt, sa invete sa aiba rabdare, sa isi castige increderea reciproc si sa evite pe cat posibil orgoliile, discutiile si supararile, caci nu aduc nimic bun. Pe mame le sfatuiesc sa trateze lucrurile cu mai multa seriozitate si sa fie acele persoane mature de care tinerii concurenti au nevoie drept model..”

R: Iti multumesc frumos pentru timpul acordat!

George MPFM2: “Multumesc si eu! Tinem legatura si…pe curand!”

By Raluca

8 comentarii la “Interviu surprinzator cu George, fostul concurent de la MPFM2”

  1. 8
    Didi Says:

    A fost cel mai tare concurent, pacat ca a iesit. Dar asta e, la emisiunea asta toti cei bine crescuti, cu bun simt si pregatiti de casatorie pleaca (George, Virgil, Corina, Iulia, Liliana…) si raman cei necopti, pusi pe scandal. Pacat ca emisiunea asta si-a pierdut scopul matrimonial…………………………………..

  2. 7
    doinitza Says:

    BRAVO GEORGE ptr interviul dat si mai asteptam si altele.

  3. 6
    Virgil D.D Says:

    Monicutza dragutza….nu te mai suporţi ?. Cu ce drept ne judeci tu, pe mine si Cosmin? Esti invidioasă pe succesele altora?Cred ca ai treaba in alta parte, si noi te reţinem.

  4. 5
    Nuty Says:

    Bravo George,super inteviu,delicat, manierat,exprimare de nota zece,ai lasat loc de buna ziua, felicitari, pacat ca cei mai buni sunt eliminati!

  5. 4
    gina Says:

    George esti un super baiat

  6. 3
    Monica Says:

    Felicitari, George… Un concurent cu educatie si bun simt si evident cel mai inteligent de la aceasta editie a MPFM care are numai lacune, plina de cocalari (Dragos, Alin), ciobani de la coada vacii (Razvan, Maricel), nebuni (Florin) si insipizi (Cosmin, Virgil)… Mai bine ca ai iesit, nu iti aveai locul in bancul ala de rechini care se sfasie unul pe celalalt…. Mult succes in tot ce faci mai departe!

  7. 2
    YOYO Says:

    Bravo,de trei ori bravo,se vede ca ai trait intr-un oras mare,ca ai facut o facultate si nu vi de la coada vacii.Greseala ta a fost ‘”capitala”.Din momentul cand ai facut cuplu cu madaAi cazut jos,jos de tot in fata noastra a tel.Apoi gresala dupa greseala.Ai avut atata sustinere si TU,ai coborat sub nivelul marii.PACAT!

  8. 1
    silvia Says:

    BRAVO GEORGE! ai fost un baiat cu caracter desavirsit,de om cult ,inteligent,ospitalier,cu bun simt,in comparatie cu cei care te-a injunghiat pe la spate asa cum spui tu, nu degeaba l-ai sustinut rindul trecut pe Adrian,erati pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste cei 7 ani de acasa.
    Esti un baiat sensibil,bine crescut ca si Virgil si Cosmin,meriti o fata buna ca si tine,si iti doresc sa ai parte de cei mai bun in viata,pentru ca esti un om deosebit!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free