Cine greseste cel mai mult in relatia dintre Cornelia si Dragos?


cornelia-dragos-24-ianuarie-2013

Daca astazi un cuplu s-a impacat, nu la fel s-a intamplat si cu cel de-al doilea. Se pare ca Dragos si Cornelia sunt in continuare certati, iar ea a afirmat in emisiunea de dimineata ca nu mai exista sanse de impacare intre ei.

Intrebata daca simte ca Dragos este alesul, Cornelia nu a dat un raspuns afirmativ, asa cum a facut la un moment dat Dragos.  Ea a marturisit faptul ca nu poate stii daca Dragos este alesul, atata timp cat intre ei sunt in continuu neintelegeri si certuri.

Voi ce parere aveti? Cine greseste cel mai mult in relatia lor? Ce sfat le-ati da?

Articol realizat de Raluca

3 comentarii la “Cine greseste cel mai mult in relatia dintre Cornelia si Dragos?”

  1. 3
    Xenia Says:

    In primul rand,aceasta nu este o relatie.Este o constructie fara fundament,cladita pe nisip.Ea a intrat sa demonstreze ceva,cuiva,sa faca rost de ceva”faima” si daca se poate potcovi si cu niste bani,cu atat mai bine.
    El,un loser,tarat prin facultatea aia,pe banii de dinti ai mamei DECI,care ,vai de ea a spalat la r…t in Italia,sa-si salveze nevroticul “depresat”,facut cu domnul DECI (sigur nu in luna de miere,in cerceafuri de matase,printre petale de trandafiri.)A venit chitita pe a-l insura cu orice pret,sa nu-i mai aiba grija si sa se intoarca linistita in I.Ce traire orgasmica,cand a dat de cameleonica Cocuta.Primul lucru spus de ea,la intrarea in casa a fost,ca barbatul ales de ea nu trebuie sa faca nimic,il va intretine ea.Va mai amintiti?Apoi .a fost dragoste la prima vedere” vazuta”.In secunda doi ea voia sa se marite cu E.L.,fiind convinsa ca,cu ajutorul madamei Deci va incaleca pe roibul tuciuriu,purtand in sa si sacul cu bani.Socotelile nu s-au potrivit insa;a intervenit Lumi,capo del tuti capi,retezandu-i perspectivele. Si batosenia misticului vizionar,care nu numai ca i-a stirbit autoritatea,dar a mai sadit si suspiciuni,sifonandu-i aura,cu atat de multa migala rehimenata.Pacat ,ca EA avea planuri marete,dar te pui cu vizionarii?Asa ca,inca nu-i prea tarziu sa-si ajusteze demnitatea sifonata,sa-si puna ecusonul cu”eu sunt cea care l-a lasat” si sa paseasca increzatoare spre alte zari.Nu-i nici prima oara,poate nici ultima.

  2. 2
    dana Says:

    NU SE POTRIVESC ABSOLUT DELOC .
    EL UN “BURIC AL PAMANTULUI ” ATOTSTIUTOR , IAR EA PREA ISTEATA CA SA ACCEPTE SA FIE DOAR UN “SATELIT ” AL LUI…!

  3. 1
    Aurica Says:

    Cum puteti lasa o baba cloanta cu asa dinti putrezi , cu conceptii nesanatoase, care nu a stiut sa dea o educatie normala , defapt se para ca si ea este o victima , am auzit de parinti a a vut, am auzit ce sot are, am vazut ce baiat are.
    Daca Cornelia accepta ,este treaba ei.Nu o vad “fericita” langa acest tigan . Daca ea era desteapta trebuia sa iasa din aceasta “relatie” dupa doua saptamani, dar stiti cum se zice ” banul este ochiul d*acului”.Ce nu fac unii pentru bani?!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free