Cutremur in Paradis (partea a II-a)


andreea-alin-sighisoara

Desi din exterior par a avea o relatie perfecta, de ceva timp cuplul Alin – Andreea se “cam” clatina. Cu toate ca nimeni nu s-ar fi asteptat la asa ceva, de curand Andreea si-a exprimat mai multe nemultumiri cu privire la comportamentul lui Alin si al doamnei Luminita, in ceea ce o priveste pe ea.

Andreea considera ca doamna Luminita isi face prea mult simtita prezenta in relatia ei cu Alin si acest lucru a inceput sa o deranjeze evident. Mai mult decat atat, ea a declarat despre Alin “Imi doresc un barbat puternic, nu mamos!”.

Andreea a marturisit la un moment dat in prezenta Corneliei ca isi doreste mai multa libertate in relatia ei cu Alin, simtindu-se constransa si cu prea multe reguli in acest cuplu.

Ultima oara, Andreea a avut nemultumiri in privinta doamnei Luminita, legate de ziua de 6 decembrie, cand acesta nu a dorit sa se uite la cadoul primit de la parintii Andreei.

Pentru doamna Luminita, aceste marturisiri ale Andreei, au venit ca un bumerang, reusind sa-i darame astfel sperantele si poate si increderea pe care o avea in iubita fiului ei.

Alin, insa considera ca la nemultimirile Andreei are si el o mare parte de vina.

In ciuda nemultumirilor aparute in cuplul lor, Alin si Andreea au petrecut foarte frumos in sejurul romantic castigat la Sighisoara.

Ce parere aveti de nemultumirile Andreei referitoare la Alin si doamna Luminita? Ii dati dreptate?

Articol realizat de Raluca

5 comentarii la “Cutremur in Paradis (partea a II-a)”

  1. 5
    MARY Says:

    rusine andreea pentru ce ai facut si ce ai zis .ce vrei sa-ti faca alin si luminita .sunt mama de baieti .am 59 ani dar am observat ca fetele au o strategie .se dau tare ,ei sa le ia frica ca doar le iubesc .le trebuie baiatul fara cei din jurul lui .nu conteaza decat ai ei ai lui nu sunt .daca s-ar putea un baiat fara mama ………………………………rusineeeeeeeeeeeeeee asta e adevarata fata a andreei .atentie………………..

  2. 4
    merry Says:

    Eu nu cred in Andreea si iubirea ei cu Alin, Andreea vrea bani si o sa vada ce se intampla afara vechea placa pusa de toti sa ajunga in finala sa plece cu o suma de bani. Andreea este copia Corneliei fete de club mai ales ca amandoua au fost iubitele unor …… al lui Andreea zicea ca este VIP.

  3. 3
    mary Says:

    Cornelia si Andreea se influenteaza reciproc. Foarte urat din partea Andreei ce face cu Alin si d-na Luminita.In casa nu poate sa fie ca afara ,nu poate avea atat libertate si da trebuie sa mie mereu impreuna,asa e corect.

  4. 2
    Maia 12V Says:

    Curios cat a putut masca aceasta fata adevaratul caracter,este o scorpie care a lasat sa credem ca este indragostita si iata ce zace in ea!Cornelia a influientat-o cert, pacat de Alin care chiar o iubeste si este sincer,

  5. 1
    Adriana Says:

    Corect! Sa spuna deschis ce nemultumire are !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free