Lorena a fost desemnata Mireasa Anului 2012!


lorena-mireasa-anului-2012

Mamele au fost puse in situatia de a vota fata care sa devina Mireasa Anului 2012. Ele au avut la dispozitie puncte de la 1 – 4.

Fata care a acumulat cele mai multe voturi a fost Lorena, care a fost desemnata Mireasa Anului 2012. In urma castigarii acestui titlu, ea a intrat si in posesia a 10.000 de lei.

Credeti ca Lorena merita acest titlu?

Articol realizat de Raluca

15 comentarii la “Lorena a fost desemnata Mireasa Anului 2012!”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 15
    Nainy Says:

    Otilia, eu urlu dupa tine, nu raspunzi dar te gasesc aici si ma bucur mult de tot!. N-am tradat-o pe Lorena cand m-am alaturat Fan Club-ului lui Yoyo, ci m-am dezis de o fata desteapta (cum mi s-a parut la inceput) si frumoasa, care s-a indragostit de un mitocan si refuza sa se trezeasca la realitate. Atata tot!.

    Acum sunt convinsa ca esti suparata si plictisita si imi pare rau!

  2. 14
    otilia/magda Says:

    Lorena,esti cea mai eleganta si frumoasa din casa! Dar ai mult mai multe calitati! Meriti sa fii mireasa anului!Te votez!

  3. 13
    SILVIA Says:

    Mary si Doiniza,aveti perfecta dreptate,Lorena il merita pe maricioiu ei,pt ca asa vrea ea,atit crede ca merita de la viata ,un barbat badaran si plin de nervi care sparge tot ce-i iese in cale,acu cind e la vedere ca apoi ii sparge capul Lorenei.Hm!mireasa saptaminii?nu merita cel putin linga necioplitu de maricioi.

  4. 12
    merry Says:

    Lorena se potrivea cu Dragos si ea il placea dar el a ales scarloiul de Cornelia ca de are 26 ani si nu gandeste nici ca la 12 ani. Eu cred ca se foloseste si ea de Maricel ca sa fie cuplu.

  5. 11
    Florina Flory-Braila Says:

    Felicitari, scumpa Lorena ! Esti cea mai frumoasa si-ti meriti din plin titlul ! Esti preferata mea, te-am sustinut neconditionat mereu, atat pe tine cat si pe dragul Maricel si va voi sustine pana la final Sper sa iesiti MIRII SHOWULUI .spre disperarea Corneliei care se chinuie si se abtine de la multe, afisand zambetul fatarnic doar doar o iesi mireasa saptamanii…Fii sigura ca te invidiaza la maxim, dupa cum s-a vazut ca le-a invidiat si pe Cristina, apoi chiar pe Andreea

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free