Cristina: “am obosit”


cristina-mpfm

Dupa ce in urma cu cateva zile a declarat ca isi doreste sa paraseasca aceasta competitie, subiectul a fost discutat de mai multe ori in emisiuni. Cristina a marturisit ca i-au ajuns certurile si neintelegerile din competitie, drept urmare isi doreste sa plece. Dorinta ei a starnit mai multe controverse atat in randul fetelor din competitie, dar si din partea doamnei Emilia, care a contestat din prima aceasta dorinta a Cristinei.

Cristina a spus in mai multe randuri “am obosit”.

Mai multe fete din concurs, nu au crezut nicio secunda in dorinta Cristinei de a pleca.

Astazi, la Gala Saptamanii, doamna Elena, mama Cristinei a aparut in platoul emisiunii pentru a o sprijini pe fiica sa. Aceasta isi doreste ca doamna Emilia sa o sustina mai mult pe Cristina in competitie.

Familia Cristinei o considera pe aceasta o fata puternica si nu isi doresc ca ea sa plece din concurs.

Credeti ca fetele au dreptate atunci cand spun de Cristina ca nu si-a dorit nicio secunda sa plece?

Articol realizat de Raluca

9 comentarii la “Cristina: “am obosit””

  1. 9
    Nainy Says:

    Pana se va demonstra ca aceasta fetita este mincinoasa si ca este asteptata afara de nu stiu cine, ce-ar fi sa-i dam si ei crezare ca sufera si ca a ajuns la capatul puterilor?!!!. Daca aveti impresia ca este puternica, precum si iubitul nostru Adrian, va inselati!.

  2. 8
    merry Says:

    o fata crescuta de bunici, se vede dupa cum vorbeste, cum infuleca, mama ei vrea bani si atat.

  3. 7
    Florina Flory-Braila Says:

    Probabil ca si-a dorit sincer sa plece si a fost CONVINSA, OBLIGAT-FORTAT de d.na Emilia sa ramana pt cuplul pe care l-a format pt ca dumneaei nu vrea sa plece si ce-ar face Cosmin daca ar pleca Cristina ? ( ar putea fi eliminat )…

  4. 6
    mary Says:

    Cristina sa fii puternica si sa nu cedezi in fata rautatilor ,invidiilor si strategiilor facute in casa.

  5. 5
    mary Says:

    Mi-asi fi dorit sa vina in platou si fata d-nei Emilia cu nepotelul si sa-i spuna bunicii ca este rea,asa i-a spus prin telefon si faptul ca nu a mai iesit mama saptamanii poate o sa-i dea de gandit d-nei Emilia si isi va schimba comportamentl astfel va ajunge pe ultimul loc.

  6. 4
    Maia 12V Says:

    Cristina merita tot ce i se intampla fiindca nu este cinstita minte si este prefacuta falsa trece dela o stare la alta.si este isterica, ea nu il iubeste pe Cosmin il domina si se miorlaie de ciuda ca nu ii ies toate asa cum vrea ea este o razgaizta si prost educata incurajata in prostie,ea nu rezista fara sex a spus dece nu vedem cum tremura si asta numai decand a luat contact cu ispita Tomi in bratele caruia se topea toata de atunci vrea sa plece,dna Emilia a simtit dar din dorinta de a ramane in concurs insista pentru cuplu,pacat de Cosmin care nu pot crede ca la varsta lui este asa de putin barbat.

  7. 3
    alina Says:

    cristina vreau sa mergi mai departe pentru ca esti ce a mai buna si mai frumoasa fata din competitie si lorena te apreciez petru tot ceea ce faci va iubesc pe toti nu mai fiti asa de reci cu cristina..va rog..

  8. 2
    Eugenia Mindruta Says:

    La cate rautati sunt in casa, Cristina si-ar fi dorit sa iasa din competitie, dar numai din aceasta cauza, iar prin venirea mamei ei, sper sa se fii incarcat cu energia pozitiva de care avea nevoie. Ador cuplu vostru Cristina-Cosmin !

  9. 1
    mariana-pitesti Says:

    Fetele nu au dreptate.Cristina,este un copil si ea chiar a obosit,ea nu este obisnuita cu oameni cu mai multe fete,nici chiar d-na Emilia nu i-a fost alaturi.Cred,prin venirea mamei sa-i fi dat energia necesara de a merge mai departe.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free