George si Virgil, din nou in cursa pentru eliminare


virgil-george

Fetele au facut din nou eliminari de baieti. Cei nominalizati au fost: George (8 voturi), Virgil (7 voturi) si Razvan (1 vot). Niciunul dintre acestia nu a fost printre baietii protejati, astfel George si Virgil, fiind propusii Miresei Saptamanii, au intrat automat in cursa pentru eliminare timp de o saptamana.

George isi doreste sa plece din competitie, pe cand Virgil isi doreste sa ramana.

Cine credeti ca merita sa plece si cine sa ramana?

Articol realizat de Raluca

9 comentarii la “George si Virgil, din nou in cursa pentru eliminare”

  1. 9
    coscodan gabriela Says:

    nu mai inteleg staful… nu stiti ce persoane primiti in emisie ?

  2. 8
    coscodan gabriela Says:

    dezamagire totala

  3. 7
    otilia/magda Says:

    Sa plece amandoi,nu sunt persoane de ”calitate”!Afara, ca noi nu plangem dupa ei!

  4. 6
    SILVIA Says:

    Daca e sa plece cineva dintre baieti,merita cel mai mult botosul de Maricel si “Stan”adica Razvan impreuna cu cotofana de masa.Oricum nu va intra nici-o fata pentru razvan pt ca e prea urit si prost tinind cont de faza de gradinita cu oglinda,si Maricioi sa plece de acum pt ca Lorena nu va sta pina in finala cu un botolan ca el.

  5. 5
    dan Says:

    de ce sunt nominalizati daca DACA SUNT TINUTI MEREU IN CASA…nu are nicio importanta ce voteaza lumea…o aiureala

  6. 4
    Florina Flory-Braila Says:

    Sa plece amandoi ca ne fac greata doar cand ii vedem .! Virgil este ca si tatal lor, iar George ( ta ) este asteptata afara cu bratele deschise In casa nu mai are pe cine imbratisa, pt ca cei doi draguti, s-au retras dupa aflarea materialului ce a impanzit intreaga lume…Si-a facut reclama si poate fi contactat mai des ( afara )

  7. 3
    mary Says:

    Sa plece amandoi acasa,nu-si mai au locul in casa,George ii pare rau ca Dragos i-a propus Corneliei sa se logodeasca,Virgil ma exaspereaza cu statul in casa pana la finala ,ce vrea sa castige bani?

  8. 2
    gratiela Says:

    ar trebui sa plece amandoi si asa stau degeaba sc nu au cu cine face cupluri

  9. 1
    Gigel Says:

    O panarama de emisiune privind eliminarile ,totul e o facatura a stafului dupa cum au REGIA,Mirela a scapat porumbelul si a spus ca ar fi cazul sa se plece prin eliminare,POVESTI de mintit copii. In editiile trecute cind se facea nominalizari se pleca in aceiasi seara ,atunci erau bani mai multi acum asteapta pomana dela cei care dau SMS,dar ei fac tot cum le convine.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free