Cat de puternica este relatia dintre Cornelia si Dragos?


cornelia-dragos-mpfm2-gala-saptamanii-mpfm-27-oct-2012

Cornelia si Dragos au trecut prin momente dificile zilele acestea. Chiar inainte cu o zi de a implini o luna de relatie, Cornelia a decis sa ia o pauza. Motivul: banuiala lui Dragos privind faptul ca George si Cornelia se plac. Acest lucru a suparat-o foarte rau pe Cornelia, care a dorit sa-l “puna la punct” pe Dragos, aratandu-i indiferenta timp de cateva zile.

Dragos a suferit destul de mult in urma deciziei Corneliei, mai mult si pentru faptul ca isi dorea sa o ceara in casatorie cu ocazia implinirii unei luni de relatie. Acest lucru nu s-a mai intamplat, iar cei doi si-au reluat relatia, impacandu-se.

Ce parere aveti de decizia Corneliei de a lua o pauza in relatia cu Dragos? Cine credeti ca este persoana slaba in relatia dintre cei doi?

Articol realizat de Raluca

2 comentarii la “Cat de puternica este relatia dintre Cornelia si Dragos?”

  1. 2
    merry Says:

    Nu au zis niciodata ca au terminat o facultate. Dragos a fost in Anglia la munca si Cornelia a inceput cursurile postliceale de asistenta medicala dar nu le-a terminat, de unde atatea facultati. Dragos este disperat sa nu fie eliminat si pupaza de Cornelia astepta biletul spre India de la iubitul lasat acasa.

  2. 1
    inntransigentul Says:

    Dragos este persoana slaba in aceasta relatie. Cum sa ceri in casatorie o persoana care nu o cunosti.Numai in acesta emisiune se poate intampla sa te joci dea cuplul sau casatoria.Sau intalnit cateva ore intr o luna in care mai mult sau certat si suspectat si hop casatorie.SPECIMENE RARE DE BARBATI IN ACEASTA EMISIUNE.Nivelul celor doi de exprimare si comportament suburban de cartier, de copii de la scoala de REEDUCARE .Daca cei doi au terminat o facultate inseamna ca bunica lui florin este ACADEMICIAN cat de cursiv si corect vorbeste uneori.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free