Afla motivul despartirii Lorenei de Maricel!


lorena-maricel-mpfm2-1-noiembrie-2012

Lorena a luat astazi decizia de a rupe relatia cu Maricel. Totul s-a intamplat intr-o pauza de publicitate in care Lorena l-a anuntat ca nu mai poate continua asa. Motivul despartirii nu este unul tocmai obisnuit.

Lorena considera ca Maricel are un comportament si un limbaj nu tocmai potrivit fata de cei din jur, fiind foarte rautacios. Aceste lucruri au determinat-o sa ia decizia radicala. Concurenta este de parere ca limbajul si comportamentul lui Maricel se pot rasfrange cu timpul asupra ei, chiar daca acum nu se intampla asa. Lorena a marturisit ca a mai trecut printr-o experienta asemanatoare si acum prefera sa se gandeasca mai mult la ea, chiar daca ar parea egoista.

In emisiunea de astazi, de la ora 14.00, Maricel a izbucnit in lacrimi la deschiderea subiectului legat de despartirea de Lorena.

Ce parere aveti de decizia luata de Lorena in ceea ce-l priveste pe Maricel?

Articol realizat de Raluca

7 comentarii la “Afla motivul despartirii Lorenei de Maricel!”

  1. 7
    marry Says:

    Maricel ,dragul mami (nu sunt mama ta) dar am fost alaturi de tine de la inceput si voi fi cat timp vei sta tu in casa.Mi-a placut cuplul vostru ENORM singurul cuplu din casa sincer ,pt.mine.DAR totusi cred ca Lorena are alte ASPIRATII (CRED CA_I TREBUIE UNUL FRUMOS ;CU BANI si SA FIE TINUTA IN PUF).NU e pregatita de maritis .renunta FI BARBAT imi place caracterul tau direct si nu te taia ca maioneza FI PUTERNIC .Esti tanar si nu se termina fetele la LORENA,care e cam alunecoasa.SUNT alaturi de tine spune de fiecare data ce ai de spus .De aceea imi placi si am sa te sustin .

  2. 6
    merry Says:

    Maricel uratel pentru lorena. Lorena este o fata frumoasa chiar asa disperata este sau merge si ea ca celelalte in cuplu sa nu fie eliminata. Maricel se imbraca urat si este prea artagos. Lorena se potrivea cu Dragos.

  3. 5
    otilia/magda Says:

    Bine ca v-ati impacat,imi place de voi ca si cuplu,va susutin! Lorena,imi place de tine! Bafta!

  4. 4
    Florina-Braila Says:

    O decizie total gresita si luata probabil la sugestia Corneliei care si ea l-a pus la punct si cu botul pe labe pe pampalaul de Dragos…dar Maricel nu este Dragos si nu admite sa fie modelat ca plastilina si pus la colt….Mare greseala face Lorena sa renunte la acest baiat care o iubeste si o ocroteste fiind in stare de dragul ei sa renunte la orasul in care s-a nascut si a copilarit,urmandu-si ORIUNDE iubita Sper sa-i vina mintea la cap Lorenei si sa se impace cat mai repede cu Maricel !

  5. 3
    ciurdea Says:

    pacat erau frumosi inpreuna

  6. 2
    cosmina Says:

    o decizie foarte proasta,trebuie sa risti un pic daca iubesti mai ales ca Maricel nu a spus nimic la adresa ei si nu a ridicat vocea.trebuie sa gandeasca un pic ca ea prieteni nu are in casa pe nimeni,cei care se dau prieteni sunt niste prefacuti ca se vad ce mutre fac cand spune ceva Lorena.

  7. 1
    inntransigentul Says:

    In sfarsit Lolita pipita are dretate si arata ca se maturizeaza incet si sigur dupa atata experienta de viata.Marcel dosarel face pipi pe el ca un soricel cand afla ca pisicuta motanel va divorta de el.Pai bine domnule Marcel care te certi ca un tiganel si ameninti cu sora pe Florinel faci aluzii la Alinel ,Georgel de ce nu o asculti pe Pisicel ?Decizia Lorenei este buna asa cum este isi va gasi sigur un barbat.Marcel bate campii este instabil psihic ca si Florin.Au mai multe momente negative de cat pozitive.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free